Meer mensen Vitadis dieet gedaan ?

Meer mensen Vitadis dieet gedaan ?

Ik kom op het web alleen maar reviews/beoordelingen/ervaringen tegen van, ik zou bijna denken " fake" gebruikers. Vitadis maakt gebruik van affiliates die dus verdienen aan het promoten van dit product (de tekst van de reviews is voor 95% van elkaar gecopieerd) hoe betrouwbaar is dat ? . Ben erg benieuwd wie dit dieet echt heeft gedaan, vooral dames en liefstl langer dan 1 week. Ondanks mijn twijfels heb ik het toch besteld en zal hier binnenkort mijn bevindingen laten weten.

Bezoek Vitadis Reviews over Vitadis

5 reacties

En....? Ik ben benieuwd. Ik vertrouw ook de berichtgeving niet. Inderdaad telkens hetzelfde dus komt niet eerlijk en betrouwbaar over.

Mijn ervaring met vitadis. Heeft even geduurd voordat ik kon reageren. Er zat een vakantie tussen.
10 dagen gedaan en moet zeggen alle producten, shakes pudding maar ook zakjes om pannenkoeken te maken, crackers en koeken (!! Ja Koek) zijn echt lekker, echt! Niet die vieze bij/nasmaak van andere shakes/soepen die ik eerder gebruikt heb.
Helaas geen 3 tot 5 kilo pw maar 3,5 kg in 10 dagen. Daar was ik al heel blij mee. En geen honger, alleen op de derde dag erge honger tegen het eind van de middag. Verder echt niet. Ik moet nu zelfs opletten dat ik voldoende eet.. Ben daarna op vakantie gegaan en tijdens vakantie wel op de khd gelet maar ook af en toe een wijntje gedronken. Was 1 kilo aangekomen maar die is er inmiddels weer vanaf.
Ik heb weer een fase 1 pakket besteld want ik vind het toch erg makkelijk om even een shake te maken of een reep of koek bij me te hebben.
Nog een paar opmerkingen :
Je hoort elke dag een mail te ontvangen met tips en ter motivatie. Die ontving ik niet. Ik heb na 3 dagen zelf een mail gestuurd en kreeg direct antwoord plus alle 8 of 9 emails in 1 keer :-)
De recepten voor het avond eten zien er lekker uit maar ik mis de groenten. Ik heb ze niet gemaakt. Heb zelf wel gekookt met groenten en een stukje vlees (misschien dat ik daardoor minder ben afgevallen?).
Verder vind ik het erg onhandig dat niet op de verpakking staat hoeveel water of yoghurt toegevoegd moet worden aan de shakes,pannenkoeken,pap,soepen etc. Die instructie krijg je apart in de mail gestuurd (kan je printen maar moet je dan wel bij je hebben).
Eerste pakket werd snel en volgens afspraak bezord. 2e pakket op donderdag besteld en zou ik dus vrijdag of zaterdag moeten ontvangen. Maandag nog niets dus email gestuurd. Kreeg dindag antwoord en ontving woensdag (pas) het pakket. Beetje jammer en niet volgens de belofte op de website.

Ps weet iemand of de Vitadis producten hetzelfde zijn als die van Proday ? foto's van de producten/verpakking lijkenhet zelfde..

Zelf ben ik nu met de vierde dag bezig. mijn start gewicht was 79,2 vandaag voor het eerst gewogen 77,4! super blij natuurlijk! hierbij moet ik wel zeggen dat ik elke dag sport ( ik rij twee tot drie paarden per dag en de verzoring daar om heen). de producten zijn lekker! alleen heb ik wel zo mijn voorkeuren! alle producten die champions bevatten vindt ik vies. dit komt omdat ik de smaakstoffen die ze hierbij in doen niet vindt overkomen met de orginele smaak! alle zoete repen/dranken/pudding etc etc. erg lekker!!! totaal geen moeite!! eerste dag wel een weeig gevoel (afkicken van al dat zoet), maar daarna nergens last van! de recepten die je krijgt zijn ook erg lekker! gewoon lekker koken voor het gezin! groot voordeel is dat de gewoon crystal clear mag drinken. dit compenseert het missen van zoete smaken. en ik maak gebruik van suikervrije kauwgom om ergens op te kauwen! echt een aanrader dit dieet! en in verhouding minder duur dan een prodimed of herbalife!

Je krijgt gewoon te weinig binnen daarom val je af en je sterft van de honger.
Ik moet bij eten anders houd ik het geen 10 dagen vol

Ik ben inmiddels ruim vier weken bezig met het Vitadis Slanker Leven Plan. Hierover heb ik een uitgebreide review geschreven. Deze is terug te vinden op het "officiële Vitadis forum" op de site van VetVrij.com, onder "Vitadis ervaringen" en dan onder "slechte ervaringen Vitadis".

Veel leesplezier !

Bezoek Vitadis Reviews over Vitadis

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Vitadis
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden