Tel Sell

Tel Sell - Bekend van TV Tel Sell: ? Bekend van TV ? Laagste prijsgarantie ? Gratis bezorging vanaf € 75,-. Dé homeshopper van Nederland en België. De nieuwste innovatieve producten.

Tel Sell Reviews

  Kapot en geen gehoor

  De aircooler besteld, deze was snel geleverd, maar helaas was hij kapot. Geprobeerd te bellen maar na 2 uur in de wacht opgegeven, dus gemaild, ook geen gehoor. Toch maar terug gestuurd, zelf de retourneer kosten betaald, en na een maand maar weer gebeld, waar blijft het geld en hoe zit het met de retourneerkosten? Antwoordt; retouneerkosten kan je naar fluiten en het was druk dus vandaar is het geld nog niet terug en je mail niet beantwoordt. Dus zelfs bij een kapot product moet je zelf de retourneerkosten betalen. KOOP HIER NIET!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Werkt niet/slecht product Slechte klantenservices Slecht bereik

  Netjes ruilen

  Slimming leggings besteld. Valt echt te klein uit. Telsell gebeld om te vragen over ruilen voor grotere maat. Netjes geholpen. Leggings retour gestuurd naar antwoordnummer adres (dus geen verzend kosten) en binnen een week grotere maat ontvangen.

  Sterke punten
  Netjes afgehandeld

  Een aankoop doen bij Tel Sell

  Alles leek goed te zijn gegaan.....jawel ik heb de Hurricane Spin Scrubber besteld bij Tel Sell. Nu verwacht ik natuurlijk, - Een bevestigingsmailtje, nou ja dit kan natuurlijk even duren, een week later geen bevestigingsmail - Dat het geleverd wordt binnen wat is aangegeven op de site, dus 2 tot 6 dagen - Dat ik ze kan bellen, er wordt niet opgenomen op 0800 24 000 24 - Dat ik dan contact kan opnemen op de site Er wordt niet op gereageerd, er komt geen mail binnen Dan maar eens weer inloggen, mijn mail adres wordt wel herkend maar mijn wachtwoord niet Dus maar even een nieuwe wachtwoord aangevraagd, maar krijg niets op de mail. Ook niet in de spam folder, Tel Sell lijkt wel op de blacklist te staan bij mijn provider ga je dan denken. Uiteindelijk toch in deze complete radiostilte 5 weken later en zonder aankondiging mijn product ontvangen. Dit is gelijk de laatste keer dat ik daar nog iets bestel. Wat een zooitje zeg.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gewoon ronduit slecht

Bezoek Tel Sell

Schrijf je eigen review