Geweldig!!

ben heel tevreden, ik heb in 2011 het programma gedaan bij Dc Hoorn en het beviel me prima. Ik ben in 3 maanden 20 kg afgevallen. Mijn streven was 18 kg en met stabiliseren stoptte het bij 20 kg en toen vond ik het helemaal goed. Nu heb ik maat 38/40 en weet niet wat me overkomen is. Ik ben nu ongeveer een jaar op gewicht. mijn eetgewoontes zijn helemaal veranderd, ik heb heel veel geleerd. Ik weet nu wat goed is voor mijn lijf en wat niet. Gelukkig kan ik na een zeer gezellig weekend of na mijn vakanties mijn dieetprogramma gebruiken als onderhoudssetje. Anita van Dc Hoorn bedankt!

ps voor de lezers, check wel op de website welke centra er zijn want je moet wel zeker weten dat je bij een centrum komt die echt samenwerkt met Dr Cohen.

Annamaria

Sterke punten
puur 100% voedsel, geen shakes of id en duidelijke informatie, mijn consulente was altijd bereikbaar, ook in weekeinden en sávonds via de mail en sms. Zelfs op zondagen werden mijn mailtjes of smsjes beantwoord.

Zwakke punten
kostte wel wat geld maar uiteindelijk had ik het dubbele wel willen betalen voor hoe ik me nu al een jaar lang voel. Het is het in mijn ogen dubbel en dwars waard!!

Bezoek Dr Cohen Dieet Reviews over Dr Cohen Dieet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dr Cohen Dieet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden