Gezond en heel blij

Een jaar geleden woog ik 117 kilo, toen ben ik begonnen met de 800 en was ik in juli zo'n 7 a 8 kilo kwijt. Na de zomervakantie wilde ik echte resultaten gaan boeken. Toen verder gegaan met de 500. Ik woog toen 110 kilo en inmiddels weeg ik 89 en ben ik dus in totaal 28 kilo kwijt. Met de kerstvakantie heb ik ietjes anders gegeten, was niets aangekomen, maar wel uit de ketose. Afgelopen zondag ben ik weer met de 500 begonnen en de eerste drie dagen vielen weer niet mee, maar als je genoeg drinkt voorkom je hoofdpijn. Ik wil voor de laatste 15 a 20 kilo gaan. Dan ben ik super tevreden. Dat ben ik nu al, want ik voel me een ander mens. Zoveel energie, bijna nooit moe en lui meer, ik sport 3 a 4 keer per week. En dit wil ik absoluut zou houden. Als ik m'n doel bereikt heb, ga ik afbouwen en dan zoveel mogelijk op m'n eten letten, want ik wil nooit meer zo zwaar worden. Ik raad het iedereen die veel te zwaar is aan. (niet voor 5 kilo)

Sterke punten
- Duidelijk (wat je per dag mag eten)
- Geen hongergevoel
- Lekkere shakes, repen en soepen
- Goede begeleiding
- Eetweek tussendoor

Zwakke punten
- De eerste 3 dagen heb je honger en mag je niet sporten
- Uit je mond stinken

Bezoek Cambridge Dieet Reviews over Cambridge Dieet

2 reacties

Hoi P.

Het is of ik mijn eigen verhaal lees.
Ik ben ooit begonnen met 120 kilo. Toen zelf er wat kilo's afgewerkt en met 110 kilo begonnen aan CB. Tijdje stil blijven staan op 100 kilo. Nu weer een tijdje bezig en ik weeg nu 89 kilo.
Streef is 75 (maar stiekem 65/70)
Ik vroeg me af hoe het is gegaan sinds januari. Gelukt?

groetjes!

Hoi Boogaanie,
Bedankt voor je leuke reactie. Wat goed dat je ook zo goed op weg bent. op naar die 75 (65/70) kilo! Ik weeg nu weer 89. Was toch weer ietsjes aangekomen (5 kilo) en zit nu sinds 2 weken weer op koers. Mijn streven is hetzelfde als de jouwe. Ik wil ook tussen de 65 - 70 kilo wegen, maar ik moet zeggen dat ik nu al heel erg blij bent. Kan weer leuke kleding kopen en ik zie er weer goed uit. En dat straal je uit. Heb jij dat ook? Veel succes en het moet lukken! Groeten P.

Bezoek Cambridge Dieet Reviews over Cambridge Dieet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Cambridge Dieet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden