HELP A.U.B. 3 maanden aan shakes maarrrrrrrrrrrrrrrr .....nog maar 3 kg. afgevallen

HELP A.U.B. 3 maanden aan shakes maarrrrrrrrrrrrrrrr .....nog maar 3 kg. afgevallen

mijn vraag aan jullie is ben nu al 3 maanden aan de shake,s,morgens en tussen de middag. mijn tussendoortjes zijn om 10.30 snelle jelle of een appel , of een eierkoek. s,avonds eet ik met de pot mee weinig en veel rauwkost.
veel water drinken, koffie/thee zonder suiker. geen snoep

ik doe schoonmaakwerk , en dat is behoorlijk zwaar. veel beweging.

ik val op de weegschaal bijna niets af, waar ligt dit aan ????

ik ben 1.60 en weeg 85 kg.

wat doe ik verkeerd ????

Sterke punten
die heb ik genoeg hahahhah

kan het dieet goed volhouden.

Bezoek Weight Care Reviews over Weight Care

2 reacties

He hoi Christa

Ik ben ook niet zo groot 1.57 en weeg nu dan 82.3 kilo! (was 90 kilo) ik ben nu met mijn tweede dag bezig en ik val wel af en het is geen vocht wat ik vast houd want was al bezig met afvallen dus dat vocht was er al af.
Ik ben zelf heel strikt en neem dus geen snelle jelle's of eierkoeken. Wel heb ik gisteren een aantal aardbeien gehad, kipfilet gehad en rauwkost. Ik denk zelf dat je de tussendoortjes die jij noemt (op de appel na) niet moet nemen. Zo gezond zijn deze namelijk niet. Als je nagaat zitten er in de shakes al aardig wat koolhydraten, in jou tussendoortjes zitten deze ook, dat gaat dan dubbel op! Ik eet dus naast de shakes en reepjes koolhydraatarm voedsel. (effe googlen best wel veel dingen mag je hebben namelijk) die koolhydraten zijn suikers en bij te veel wordt dat dan omgezet in vet.

Ik denk dat als je die tussendoortjes niet neemt, maar fruit of zo een reepje van modifast of WC en 's avonds met de pot mee (ligt er aan wat, aardappels zou ik bijvoorbeeld niet eten of broodproducten ook laten staan) dan kom je al een heel eind denk ik.

Hoi Christa,
Had hetzelfde probleem en ging naar een dietiste , die analyseerde mijn eetgedrag, en zoals jij nam ik snelle Jelle , ik nam een liga tussendoor.... Ik moest leren om de koolhydraten meer te laten staan, de meervoudige zoals brood, liga , aardappels , pasta,moest ik dus langs me heen laten gaan, maar je hebt toch koolhydraten nodig maar die zitten wel in groenten ( enkervoudige en makkelijker te verteren ) dus dat mag je wel hebben , alleen oppassen met gekookte wortels, mais en derg... Ik mocht tussendoor wel een joghurt of vla hebben met studentenhaver en zemelen, een hammetje met een augurk erin,dat vult en toch val je af...als tussendoortje kun je nog beter een gekookt ei nemen en vet zoals majo mag je dan ook echt hebben, wantr vet heb je ook nodig om normaal naar de wc te kunnen. Vreemd maar waar maar ik viel daarna opeens gigantisch af... Ik neem weleens een maaltijdvervanger van weight care, werkt ook. Ik ben het trouwens ook eens met het bericht van Dominique , al goed afgevallen, goed zo !!! Toi toi. Christa.

Bezoek Weight Care Reviews over Weight Care

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Weight Care
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden