Weight Care - 182 Reviews

Weight Care Logo

93.4% aanbevolen, 182 Reviews

Weight Care

Het Weight Care dieet werkt met maaltijdvervangers.

Maaltijdvervangers zijn evenwichtig samengestelde maaltijden die je in plaats van je gewone maaltijden neemt. Omdat je alleen kilo's kwijt wilt en niet je gezondheid, zijn Weight Care maaltijdvervangers heel verantwoord: ze bevatten alles wat je lichaam nodig heeft. Zo heb je met ťťn Weight Care maaltijdvervanger al minimaal 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen. Zo weet je zeker dat je veilig lijnt.

Alle Weight Care maaltijdvervangers voldoen dan ook aan de strenge eisen die de overheid daarvoor heeft opgesteld. De Weight Care maaltijdvervangers bevatten weinig calorieŽn; gemiddeld slechts 200 kcal per maaltijd. Daardoor verlies je snel gewicht. Dat is in het begin even wennen, maar je wordt beloond met snel resultaat. En dat motiveert natuurlijk weer.

Op WeightCare.nl zelf kun je overigens geen producten kopen.

Bezoek Weight Care
Weight Care
4.5 stars, 182 Reviews

Weight Care Details

Hits: 9102

URL: http://www.weightcare.nl/

CategorieŽn: Maaltijdvervangers

Reviews: 182


Weight Care reviews (182):

Weight Care

Weight Care - Moeder van 2..

0

Review:
Mijn review?
Ik vind het een fijn product omdat je meer controle hebt over wat je eet en meer belangrijk hoe vaak je eet..
Inderdaad zitten er in de repen suikers&koolhydraten...maar je hebt ze toch nodig...en dan liever in een verantwoorde reep als in een mars of snickers!
De minestronesoep is echt brrrr...niks aan,ipv daarvan neem ik een zakje rauwkost met cherrytomaatjes. ...
En de pasta champignon vind ik lekker alleen jammer dat de pasta nog zo "knapperig" blijft (niet gaar)
Verder....je moet er qua smaken doorheen...als je echt wilt afvallen dan gewoon eten en slikken...het werkt echt!!!
Succes iedereen...

Sterke punten:
Het werkt en zelf de controle hebben is erg fijn!

Zwakke punten:
De minestronesoep is echt jakkie. ..Graag een vervanger hiervoor..

Wen beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care

Weight Care - 4 jaar terug 30 kilo afgevallen

0

Review:
Toppie! Heb in het verleden alle mogelijke diëten geprobeerd, maar alleen met weightcare is mijn doel bereikt! Ben hier 30 kilo mee verloren. Dit is er tot januari dit jaar altijd goed afgebleven. Echter, door wat omstandigheden ben ik nu weer 3 kilo aangekomen. Ik ben vandaag met een 5-daagde weight care "kuur" begonnen, on weer terug op
M'n streef te geraken.

Sterke punten:
Lekkere vervangers, vullen goed, goed vol te houden.

Zwakke punten:
De minestrone soep is om de maag inhoud mee leeg te krijgen.. Wat een smerige troep.

Wendy Viss beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care

Weight Care - Het werkt!

0

Review:
Ik gebruik Weight Care nu 46 dagen en ik ben van 75.5 naar 68.6 kilo gegaan. Bijna 7 kilo eraf dus. Voor een oudere dame heel wat!
Mijn gezondheid is niet zo goed, waardoor ik onder andere al gauw 12 uur per dag in bed lig. En ook echt slaap! Daarom leek het mij een goed idee om slechts 2 Weight Care producten te eten, in feite dus 2 maaltijden. Ik vind vooral de krokante muesli heerlijk en de pinda-noga reep vind ik ook lekker. Wel zoet.
Meestal krijg ik in ieder geval minimaal 60 procent aan goeie dingen binnen. Soms doe ik 1 Weight Care product en dan kook ik mijn eigen avondmaaltijd. Bijvoorbeeld omelet (3 eieren) met 200 gram verse gemengde groente. Ik vind net als sommige anderen het eiwitpercentage van de maaltijden te laag. Tussendoor neem ik o.a. fruit, bouillon, 1 tomaat in plakjes met wat groene kruiden. Bij de Muesli doe ik vrij veel magere yoghurt en vaak wat extra schepjes muesli.
In de afgelopen 7 weken heb ik ook echt wel eens "gezondigd" maar dan pakte ik het de volgende dag weer op.
Op internet zoek ik waar de Weight Care producten die ik gebruik, het goedkoopst zijn en dan sla ik flink in. Zo blijft het betaalbaar. Overigens, als je nagaat wat ik aan voeding kwijt ben als ik niet op mijn lijn let, bespaar ik behoorlijk! In die zin kan het voor veel mensen goedkoper uitpakken, denk ik.
Het allerbelangrijkste is dat je overdenkt hoe je na het succesvol afvallen het jojo-effect kunt voorkomen. Een heel grote studie heeft aangetoond dat je het beste op gewicht blijft met een dieet van: 35% langzame koolhydraten, 40% onverzadigd vet (bijvoorbeeld vette vis zoals zalm) en 25% eiwit. Je kunt op internet zelf maaltijden bij elkaar puzzelen met die verhoudingen. Dit eetpatroon is ook nog eens supergezond!

Sterke punten:
Gezond.
Goed vol te houden.

Zwakke punten:
Het advies om het jojo-effect te voorkomen door Weight Care producten te blijven kopen en gebruiken. Wie wil er nou zijn hele leven daaraan vastzitten?

cyni beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care

Weight Care - De eerste week: Een goede start

0

Review:
Ik volg sinds een week het Weightcare dieet, plan A. Dus 's ochtends een shake, 's middags een reep of een shake en 's avonds ook een shake.
Als ik honger heb tussendoor neem ik een appel of een stuk komkommer of een tomaat.
Op kantoor neem ik 's middags soms een soep of een slaatje in plaats van een shake of reep.
Ik drink ook 3 liter water per dag.
Zaterdag kwamen er vrienden eten (dat was al lang gepland) en maakte ik hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Ik heb gewoon meegegeten en 2 wijntjes gedronken.
Vandaag woog ik 3,7 kg minder dan mijn startgewicht! Ik blij! :-)
Ik hoop dat het zo goed blijft gaan.

Sterke punten:
- niet nadenken over wat je gaat eten.
- shakes en repen zijn lekker, zowel met halfvolle melk als met sojamelk.
- handig want je hoeft niet te koken en kan je maaltijden makkelijk meenemen.
- voor mij lijkt het echt wel te werken.
- goedkoop want je hoeft geen extra eten te kopen, enkel wat fruit en rauwkost.

Zwakke punten:
tot hier toe nog geen ontdekt.

Mieke63 beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care

Weight Care - Knop om zetten in je hoofd

0

Review:
Ik ben in juli 2014 begonnen met weight care en woog toen 112 kg.S'morgens een shake om 10 uur een stuk fruit om 12 uur een maaltijdreep om 16.00 stuk fruit en glas bouillion en tijdens het avondeten sla tomaat komkommer enz en een mager stukje gegrilde kip of een warme maaltijd van WC .Tussendoor ook uit eten geweest en af en toe gezondigd.(2 kg aangekomen met kerst)Met kerst gegourmet.Op dit moment weeg ik 78!!!kg en voel me super.Ik vind WC goed vol te houden en na een poosje was mijn honger gevoel weg.Ik ben blij dat ik er aan begonnen ben ik moet nu wel oppassen wat ik eet om het jojo effect te voorkomen maar met WC tussendoor is het goed te doen.

Sterke punten:
Makkelijk klaar te maken shakes en erg lekker met iets minder poeder dan aangegeven.

Zwakke punten:
Zou meer variatie in de warme maaltijden mogen zijn.Zijn er helaas maar in twee varianten.

Maureen beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care

Weight Care - weigh care

0

Review:
Ik ben sinds vandaag weer begonnen met de vanille shakes, ik doe dit smorgens en smiddags.Savonds eet ik gewoon een gezonde maaltijd. Drink groene thee en pu erh thee. Tussendoor fruit en stukjes komkommer. Dit heb ik eerder gedaan en heeft zeker succes gehad! Ik lees dat meerdere mensen last hebben van winderigheid, dan zou ik de shakes eens proberen met lactose vrije melk,dit wil nog wel eens helpen! Succes

Sterke punten:
het werkt!

Zwakke punten:
winderigheid

Esther beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care

Weight Care - Goed te doen!

0

Review:
Ik ben op 1 September begonnen en nu 6,8 kg kwijt. Ik neem 2 maaltijdvervangers per dag, een shake in de ochtend en een reep in de middag. 's Avonds eet ik een normale gezonde maaltijd. In het weekend drink ik gewoon mijn wijntje in de kroeg en als ik een keer een etentje heb dan ga ik ook niet op een blaadje sla teren ;-)

Sterke punten:
Makkelijk
Goed vol te houden

Zwakke punten:
Winderigheid (waarschijnlijk van de melk?)

Esther beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care

Weight Care - Erg tevreden!

0

Review:
Ik ben 2 jaar terug begonnen met Weightcare, en was toendertijd 98 kilo op mijn zwaarst, ik wou eerst 3 maal een shake nemen ter vervanging van ontbijt-lunch-diner maar diner was voor mij niet te doen en at ik dus gewoon mee met de rest van de familie, door Weightcare in combinatie met cardio en krachttraining en daarnaast een gezonde voeding ben ik 20 kilo afgevallen in de tijd dat ik Weightcare deed, na het stoppen met Weightcare ben ik nog eens 8 kilo afgevallen dus het is belangrijk om jezelf te herpakken na een tijd aan de shakes te zitten en er voor te zorgen dat je een variabele en gezonde voeding krijgt + genoeg beweging.

Ik zal nu (na een week cheaten en 2 kilo aankomen) weer eens beginnen met de shakes, en uiteraard is de smaak gelijk weer herkenbaar, ik vind zelf de Vanille en Aardbei het lekkerst!

Tip: Mocht je veel krachttraining doen is het misschien handig een eiwitrijke shake te nemen na het sporten, of Franse kwark (wat relatief weinig calorieën heeft en veel eiwitten) aangezien Weightcare wat mij betreft slechts 1 min-puntje heeft: Erg veel Koolhydraten in vorm van suikers, en te weinig eiwitten..
(Maar goed, dit is dan ook belangrijker voor een sporter).

Sterke punten:
- smaak
- HET WERKT!
- makkelijk hanteerbaar
- je hoeft niet na te denken hoeveel je binnen krijgt, het blijft overzichtelijk
- met een gevarieerde gezonde voeding ernaast is succes gegarendeerd!

Zwakke punten:
- Te veel koolhydraten (suikers)
- Te weinig eiwitten

Chantal beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care

Weight Care - vet verlies of spiermassa verlies?

0

Review:
Hallo,

Ik had een vraagje, mijn naam is Roy 35 jaar jong 198cm en weeg 106, ben niet dik maar een iets vollere maag en de bekende lovehandletjes zal ik maar zeggen, ik ben nu een klei e week 3 X per dag aan het shakeen gaat goed, kwam van de 109,2 af...
Nu vraag ik me af, verlies ik een spiermassa als ik alleen maar 3 Shakespeare per dag pak?
Ik loop sinds vorige week, iedere dag 4 km( wandelen), doe de ene dag squats en de andere pushups thuis.

Maar ik ben bang door het shaken 3 X per dag dat mijn lichaamspieren gaat op eten om toch aan de calorieën te komen..
Ik ben 198 en wil nog wel wat " vent " blijven zal ik maar zeggen. Geen lange spriet worden dus.

Kan dat als ik 3 X per dag shake? Moet ik er eiwit shakes bijnemen, met ik bijvoeding nemen? Volgens mijn BMI zou ik bij 97 een goede waarde hebben, wil best nog 10 kg met de shakes afvallen zolang het maar vet weefsel is.

Ik hoor graag van jullie

Sterke punten:
Simpel

Zwakke punten:
Geen

roy beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Weight Care

Weight Care - Lekkere manier van afvallen

0

Review:
Ik ben nu een maandje bezig met weight care, elke ochtend een shake en in de middag een maaltijdreep (cocos of caramel zijn het lekkerst) Ik ben echt verslaafd aan de kant en klare mocca e vanille shakes. Ik was altijd een moeilijke ontbijter maar met deze shakes maakt het het ontbijten een stuk lekkerder! Ik ga deze week aan de poeder shakes beginnen, erg benieuwd naar de banaan en chocolade shakes. Ik krijg om mij heen veel leuke reacties van mensen die zeggen dat ik ben afgevallen. Of het zo is, geen idee want ik heb geen weegschaal. Maar ik voel mij zeker lekker in mijn vel!
Avond eten van weightcare is niet lekker en veel te weinig. Ik eet savonds gewoon lekker wat ik wil maar laat wel bewust de patat, pizza, pannekoeken, etc staan!!!

Sterke punten:
Lekkere shakes
Niet hoeven nadenken wat je nu weer moet gaan eten
Tussendoor mag je lekker fruit en rauwkost eten

Zwakke punten:
Weinig keus in avond eten
Avond eten is te weinig en niet echt lekker

Diana beveelt Weight Care aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Weight Care

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Weight Care aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Weight Care aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Weight Care


Andere websites in de categorie 'Maaltijdvervangers'

Home Ľ CategorieŽn Ľ Maaltijdvervangers Ľ Weight Care