Reviews van deze auteur

moeite

Review over ModiFast

hallo,

ik ben zins woensdag 10-4 begonnen met modifast onder begelijdigng van een diëtist.
maar nu heb ik zeer grote moeite om de shake's en puddingen naar binnen te krijgen net als de muesli die krijg ik helemaal niet naar binnen continu kokhalzen
zijn er nog tips om het wat lekkerder te maken ijskoudwater heb ik al geprobeerd wordt het iets beter van maar nog moeite mee en drink het al via een rietje om maar niet met me neus in de beker te hoeven en ik moet dit zo wie zo tot 8 mei doen.

Sterke punten
wilskracht
gemotiveerd

Zwakke punten
smaak niet te doen
kokhalzen
en half uur bezig met een shake.

reacties:

Review: kilo's kwijt!

Vraag sport je ook zo ja hoe veel

Review: De kilo's kwijtraken

eey lieke

sorry ben op vakantie geweest dus niet echt tijd gehad om hier op te reageren,

las het dat je aardig goed met je gaat, met mij ook heb afgelopen week weer controle gehad en ben ik 10 week tijd 19 kilo kwijt geraakt dus ik ben zeer tevreden nog 13 kilo en ik ben al bij doel.

Review: De kilo's kwijtraken

eey hoi,

ja een heerlijke vakantie gehad beetje jammer van het week maar ja blijft holland hea.

ik ben nu dik een maand aan het ontbijten en dan nog 2 zakjes en tijdens mijn vakantie heb ik wel 2 zakjes per dag gehad en heb er een beetje mee gespeeld de ene keer wel ontbijt gehad en de andere keer in de middag en heb twee keer in de avond warme maaltijd gehad dus echt schijt aan modifast niet echt wat meer mee gespeeld.

en hoe gaat het bij jou dan?

Review: De kilo's kwijtraken

we hebben in een huisje gezeten op texel wel erg leuk gehad.

idd de laatste loodjes zijn ook erg zwaar ik wil nog 15 kilo ongeveer maar gaat ook niet zo snel meer maar dat moet ook niet dan is het er ook zo weer bij.

goed ik ga aan het werk succes nog even met de laatste loodjes hoor het wel als je het bereikt hebt.

groetjes Linda

Review: De kilo's kwijtraken

Hoi, weeg op het moment 101 kilo en wil tussen de 85 en 90 kilo gaan wegen. En ja sta nog steeds onder controle in het ziekenhuis op het moment 1 keer in de maand heen en straks wordt het 1 keer in de twee week.ik eet bij ontbijt1broodje of twee rcrackers stuk fruit en een beker optimel of karnemelk dat is het zo ongeveer

Review: De kilo's kwijtraken

eey,
klopt hoor voelt je veel fijner in je eigen lichaam en dat motiveert enorm hoor.

en wat betreft dat broodje toen ik begon met dit alles kreeg ik 500 calorieën per dag binnen, en het is de bedoeling dat je weer langzaam weer naar een volledige en normale gezonde voeding gaan. ik ben met me ontbijt erbij van 500 naar 700 calorieën gegaan, en het is gewoon de bedoeling dat je straks een gezonde manier van leven hebt dus gezond eten en veel bewegen. ik moet nu nog ongeveer een maand nog alleen met een ontbijt doen en dan krijg ik er een middagmaaltijd er ook weer bij. ik zit dus zo wie zo nog 2 dikke maanden aan de modi-fast en in die twee maand dat ik aan de modi-fast zit wil ik er nog 10 kilo kwijt raken dan ben ik intotaal der 30 kwijt en dan hoef ik nog maar 5 tot 10 kilo kwijt te raken gezonde voeding en beweging.

je moet ooit weer over naar normale voeding gaan en ik doe dat stap voor stap onder begeleiding dus ze weten vast wel waar ze het over hebben.

Review: Dag 1!!

hallo probeer positieve te gaan denken
tis erg belangrijk om er veel(2 Liter) wat te drinken je krijgt hoofdpijn door de afvalstoffen in je lichaam dus daarom erg belangrijk om goed te drinken,

ik ben nu zelf ook bijna 8 week bezig en bijna 13 kilo kwijt en had de eerste week had ik ook enorm trek en hoofdpijn maar na verloop dik een week was dit zo goed als weg de honger ook zelfs

dus geeft niet te snel op ook een tip als je honger hebt ga wat doen boek lezen, stuk wandelen fietsen of in huis bezig hielp bij mij ook

nou succes

Groetjes Linda B

Review: Daar gaan we

hallo,

ik ben nou inmiddels een poos bezig met modifast de eerste week heb ik ook enorme trek gehad maar gewoon doorzetten het verdwijnt op en duur dan heb je alleen trek wanneer je echt iets moet eten.
en de boterhammen die je voor de yoga mee hebt genomen zal ik niet te snel in nemen je zult misschien paar keer wat vlekken zien maar geef je lichaam even de tijd om er aan te wennen en de tijd om de vlekken te laten verdwijnen vaak binnen 5 minuten zijn die weg gewoon even rustig blijven staan of zitten, niet te snel naar gewone voeding grijpen als het even tegen zit en wordt naar een week steeds makelijker.

groetjes Linda

Review: modifast intensive beginnen

hallo,

ik ben nu in me 5de week bezig de afgelopen 4 week ben ik gemiddeld 2,5 / 3 kilo kwijt geraakt met 2 keer sporten in de week.

succes

Review: modifast intensive beginnen

hallo,
ik zie een foutje in me eigen tekst ik ben gemiddeld 2,5 3 kilo per week kwijt zit nu op de 10,5 kilo in een maand tijd,
ik heb afgelopen maand 3 maaltijden vervangen door zakjes en mocht nou gaan afbouwen en dan weer met ontbijten te beginnen maar ik heb besloten om nog een maand door te gaan met 3 maaltijden te vervangen en over een maand begin ik met ontbijten maand later ook de middagmaaltijd weer oppakken en dan weer naar een maand ook het avond eten.

maar ik volg dit dieet via een programma in het ziekenhuis is assen je wordt heel goed begeleid door verschillende personen.

groetjes Linda

Review: modifast intensive beginnen

het licht er natuurlijk ook aan hoeveel kilo je kwijt wilt,
je kunt ook zeggen maand lang 3 maaltijden te vervangen en dan daarna beginnen met ontbijten 2 week later de broodmaaltijd en dan weer 2 week later het avond eten weer op te pakken.

het is heel belangrijk om het rustig het gewone eten weer op te pakken ivm met alle calorieën die je dan binnen krijgt.

Review: modifast intensive beginnen

hoi lieke,

ik heb het inderdaad een maand lang 3 zakjes( ten eerste het gaat sneller en ten 2de door de veranderingen in je lijf blijf je gemotiveerd) op een dag gehad en ik ga dit nog een maand doen omdat ik 123 kilo woog voor dat ik begon en graag onder de 100 wil uitkomen, en het is gewoon fijn dat dit onder controle gebeurt.
maar langer dan 2 maand op drie zakjes leven raden ze me af 2 maand mocht maar niet langer.

modifast is wetenschappelijk onderzocht en er is uit gekomen dat je dit rustig voor een langere periode kunt gebruiken wand alle voedingsstoffen die je lichaam nodig is zitten hier in, behalve zout maar dat kun je makkelijk oplossen met kopje bouillon

maar wat betreft alcohol moet je wel goed om denken wand je maag is in principe leeg en je weet vast wel wat alcohol doet met een lege maag.

kijk als je in de avond een glaasje wijn wilt kun je het beste de avondmaaltijd nuttigen die licht en snel verteerbaar is (kan echt een keer geen kwaad) maar ik zal er wel om denken en hapjes dan kun je het beste stukje komkommer, paprika, tomaatje nemen en als je zin heb in wat anders gerookte kip ieder geval wat mager is, ik zal niet te veel kaas en zo nemen zitten veel vetten in en zo
en genoeg water drinken is erg belangrijk om de afvalstoffen kwijt te raken.
wat ik vaak in de avond doe is een glas smaakjes water drinken (in pakken in de winkel bevatten maar 1 Kcal veel variatie en keuzes).

mag ik vragen hoeveel je wilt afvallen???

groetjes Linda

Review: modifast intensive beginnen

dankje wel @Lieke
succes met de strijd tegen de kilo's je zult de eerste week enorm veel honger gevoel hebben ga dan afleiding zoeken is het zo weg dit gevoel duurt ongeveer een week ga de verleiding niet aan om te snoepen dan wordt het alleen maar moeilijker.

en wat sporten betreft erg goed om zo veel te sporten maar hou er wel rekening mee dat je duizelig wordt en of soms sterretjes kunt gaan zien neem even 5 minuutjes rust en het is zo over water drinken help er ook aan mee in het herstellen, nog een tip begin rustig aan met opbouwen van de zwaarte van je programma niet gelijk zo zwaar beginnen geef je lichaam de tijd om aan dit patroon te wennen daar haal je het meeste succes uit.

groetjes Linda

Review: modifast intensive beginnen

eey,
fijne vakantie dan en jij ook succes.

groetjes Linda

Review: modifast intensive beginnen

hallo lieke,

was even benieuwd hoe het met je gaat en of je al resultaat hebt??

Groetjes Linda

Review: modifast intensive beginnen

èey lieke,

wat snel al ja zoveel in 3 dagen
ja gaat goed zit nu in me 7de week ben zins een week weer aan het ontbijten(heerlijk is dat naar zoon lange tijd geen vast voedsel:))
gisteren toevallig controle gehad in het ziekenhuis en bleek dat ik 14,5 kilo kwijt ben dus ik ben super te vrede ben bijna op de helft zeg maar dus ja we gaan gewoon door,

tip als het even moeilijk wordt ga wat doen wandelen, fietsen als je het huis maar even uit bent dat helpt mij enorm.

groetjes Linda

Review: modifast intensive beginnen

eey,
ik heb 6 week lang 3 zakjes per dag gehad en met de middag en avond nam ik nog wat rauwkost er bij (2x 100 gram), nu een week aan het ontbijt en 2 zakjes per dag.

toen ik begon woog ik 123 kilo en nu 109 kilo, en wil graag richting de 90 dat is me eerste doel en dan zien we wel weer veder dus als we richting de 90 gaan ben ik al dik te vrede wil in jaar tijd zo wie zo 30 kilo kwijt raken.

GR Linda

Review: modifast intensive beginnen

eey
wat goed ja gaat het veder goed dan lichamelijk dan???

Review: modifast intensive beginnen

ja goed heb zelf nog niet weer op de weegschaal gestaan maar gaat goed, sport zelf twee keer in de week bij de fysio en elke dag half uur fietsen, ik was de eerste week ook gammel dus komt van zelf goed.

Review: Modifast intensief dieet

hallo,

welkom dan weer in ons mooi landje:),

heb een vraag, waarom zal je voor 5 kilo gaan afvallen met de shake's ik vind in verhouding met je lengte en gewicht dat je een mooi gewicht hebt, maar waarom de shake's je kunt ook gewoon gaan eten en gewoon gezond gaan eten en gewoon lekker bewegen dan zijn de kilo er ook zo af, dan heb je een voordeel hoef je geen dure producten te kopen en je kunt zo veel met eten doen wat zo gezond is dan ben je er ook maar iets langer onderweg denk ik.

groetjes Linda

Review: Modifast intensief dieet

hallo,
ik wens dan succes en het is idd goedkoper dan nieuwe broeken kopen.
maar maak je niet druk in de shake's zit alles wat je lichaam nodig heeft.

Review: Modifast intensief dieet

hallo,
@Sarah, kijk ik heb de mazzel dat ik op me zelf woon en alleen, niemand die me het moeilijk kan maken. ook ik heb het regelmatig moeilijk zo was ik de afgelopen week op vakantie met 14 personen die wel gewoon eten en ik heb ook 2 a 3 keer stukje vlees gehad maar wel vlees waar weinig is zit( vooral stukje kipfilet) zo kon ik al die grote verleidingen aan het mocht niet maar zo heb ik het wel gered de afgelopen week.

wens je ieder geval succes komende tijd en het hoeft ook zeker niet snel te gaan je moet er ook goed bij voelen en dat doe ik zo heb ik vrijdag geshopt omdat me kleding te groot is geworden de broek is al 2 maten kleiner dus ja dat motiveert ook enorm

groetjes Linda

Review: -

hallo Julia,

ik ben nu een maand bezig ik doe mee in een programma in het ziekenhuis van 2 jaar lang heb straks me eerste controle afspraak ben erg benieuwt wat ik ben afgevallen zo wie zo boven de 10 kilo dat weet ik zeker. ik krijg 3 maaltijd vervangers per dag geen tussendoortjes en veel drinken en bewegen met maten, mij is het tot nu toe erg mee gevallen tuurlijk paar keer een dip dat je zin hebt in een boterham, zo dra ik daar zin in had ging ik dingen ondernemen zo als: fietsen wandelen schoonmaken en fitnissen dan was ik er zo weer van af.

maar het is zeker belangrijk dat je je eet patroon en leef patroon helemaal omgooit bij mij is er een knop omgegaan toen ik begonnen ben dus daar ben erg blij mee.

succes de komende tijd

groetjes Linda (Drenthe)

Review: -

hallo Julia,

ik ben nu een maand bezig ik doe mee in een programma in het ziekenhuis van 2 jaar lang heb straks me eerste controle afspraak ben erg benieuwt wat ik ben afgevallen zo wie zo boven de 10 kilo dat weet ik zeker. ik krijg 3 maaltijd vervangers per dag geen tussendoortjes en veel drinken en bewegen met maten, mij is het tot nu toe erg mee gevallen tuurlijk paar keer een dip dat je zin hebt in een boterham, zo dra ik daar zin in had ging ik dingen ondernemen zo als: fietsen wandelen schoonmaken en fitnissen dan was ik er zo weer van af.

maar het is zeker belangrijk dat je je eet patroon en leef patroon helemaal omgooit bij mij is er een knop omgegaan toen ik begonnen ben dus daar ben erg blij mee.

succes de komende tijd

groetjes Linda (Drenthe)

Review: positief

hallo BECA,

wat goed dat het zo snel gaat,
ik ben nu 2 week bezig met modifast met 3 maaltijden op een dag en ik ben nu ook 10 kilo kwijt nog dik 25 kilo te gaan maar toch gaat de goeie kant op bij mij,
mijn vraag is: doe je er veel sporten om heen of wat anders

Groetjes Linda

Review: positief

hoi,
oke ik fitness 2 keer in de week en fiets voor de rest naar het werk.

maar succes komende tijd.

Review: positief

@sarah
ik ben blij dat ik je heb gemotiveerd,
ben je al even bezig of niet.
ik wens je ieder geval succes komende tijd.

Review: positief

@Sarah
Het klopt ik zit in een programma van 2 jaar via het ziekenhuis je wordt goed in de gaten gehouden door verschillende personen, dietist, verpleegkundige, arst, psygoloog dus dat is wel heel fijn. Je moet gewoon heel streng voor je zelf zijn ik heb ook last van dat ik zin in wat heb, maar dan pak ik een plakje runderrookvlees of rosbief of kipfilet met tuinkruiden zit gewoon heel weinig in en geeft mij veel voldoening. Ik wens je succes komende tijd en de knop gaat vanzelf keer om was ook zo bij mij.

Review: moeite

@hans dank je wel voor de tips ga het eens proberen.

en wat betreft over het doorzetten dat gaat wel goed komen:)

dank je wel