Reviews van deze auteur

Goed te doen

Review over Weight Care

Ik ben nu 1 week bezig met plan A en de eerste week al 2,8 kg eraf! Ook mijn bovenbenen en buik gemeten en daadwerkelijk zijn daar resp. 3 en 2 cm vanaf. Ik wil er 6 kg in totaal af dus doe nu nog een weekje A, dan plan B 2 weken en daarna over naar C. Ik doe alleen de shakes en die vind ik goed te doen, prima met magere melk, vind alle smaken goed, maar chocola heeft mijn voorkeur. Voor de rest fruit, komkommer of een wortel tussendoor en veel fietsen en 's avonds na het eten even "blokje om" lopen.

Sterke punten
Makkelijk, je hoeft niet te bedenken wat je gaat eten.

Tot nu toe...

Review over Weight Care

Ik ben gister begonnen met Weight Care. Ik vind het goed te doen. Je mag 2 stuks fruit en rauwkost dus als ik tussendoor trek krijg neem ik lekker een appel of een wortel. Nu ben ik nog goed gemotiveerd, dus is het misschien makkelijker maar ik denk dat het in het weekend zwaarder wordt. Ik heb namelijk een man die mager is en alles wat los en vast zit kan eten zonder een grammetje aan te komen en die is overdag gewoon aan het werk dus die zie ik dan niet eten maar in het weekend wel! Maar ik wil slank de zomer in dus ik hou dat doel voor ogen. Ik ben begonnen met de 5- daagse minikuur en dit wil ik 3 weken doen, dan over op stap B en ik wil het met stap C bijhouden.....we gaan ervoor!

Sterke punten
Makkelijk

Zwakke punten
Toe nu toe nog niets, het mag iets goedkoper maar als je het vergelijkt met andere merken is dit niet heel duur

reacties:

Review: Tot nu toe...

Hoi Henny, bedankt voor je reactie en goed dat je begonnen bent. Bij mij gaan de kilo's niet zo snel maar ben toch 4 kilo kwijt en wat het belangrijkste is, ik merk het goed aan mijn kleding. Zit minder strak en kon mijn riem weer een gaatje strakker zetten! Heb een ong. 1,5 week stap B gedaan en nu doe ik weer 5 dagenlang A, daarna weer B en vervolgens, als ik tevreden ben over op stap C. . Heb wel af en toe "zwakke momenten" bijvoorbeeld op Koninginnedag maar de dag erna ga ik er weer voor! Ik wens je heel veel succes, het gaat vast lukken! TIP, vanaf vandaag bij het Kruidvat twee bussen Maaltijd shake halen, 1 betalen!!!!