Reviews van deze auteur

Modifast intensief dieet

Review over ModiFast

Hi allemaal,

Mijn naam is Sippie ik ben 24 jaar oud, 1,80 meter lang en 70 kg op het moment.
Ik kom net terug van een jaar lang in Australia en ben daar behoorlijk wat kilo's aangekomen. Was daar alweer 5 kilo afgevallen maar ik wil nu weer graag terug naar de 65 kilo. (is alweer een tijdje geleden sinds ik dat was)
Ik volg dus het Modifast intensief dieet en ik heb vanmorgen de eerste shake gehad. Het was niet echt bepaald lekker maarja dieeten kan ook bijna niet lekker zijn.

Zijn er meer mensen die net met dit dieet zijn begonnen?

Sterke punten
Makkelijk/simpel

Zwakke punten
Duur

reacties:

Review: Modifast intensief dieet

Hi Linda,
Je hebt idd wel gelijk, maar op de één of andere manier at ik in australie minder dan dat ik normaal in NL doe. En we hebben hier zulk lekker eten dat ik weet dat er binnen 2 weken weer 5 kilo opzit.
Ik vind mezelf ook zeker niet dik of dat ik overgewicht heb maar ik pas niet meer in m'n oude jeans en dan is een weekje modifast (daarna zorg ik er gewoon voor dat ik gezonder ga eten) toch een stuk goedkoper dan een broek van gstar ;)

Review: Modifast intensief dieet

65 kilo is ook een gezond gewicht voor iemand van mijn lengte en ik ben in een jaar 10 kilo aangekomen en ik wil gewoon weer graag terug naar het gewicht waar ik me lekker bij voel. En ik wil het liever nu doen dan dat ik straks overgewicht heb en het dan moet doen. Ben nogal een ongezonde eter. geen ontbijt vaak ook geen lunch maar wel Heel veel avondeten. echt iets waar ik aan moet werken.