Reviews van deze auteur

Goed vol te houden

Review over Weight Care

Ik ben nu 2 weken bezig met weight care.
De eerste dagen moest ik er wel erg aan wennen, de maaltijdrepen vind ik echt heel vies dus ik heb in de ochtend en tussen de middag een shake.
Zelf maak ik de shake met optimel i.p.v. magere melk. Je kan dan dezelfde smaak optimel kopen als de shake en zo zijn ze nog lekkerder en hetzelfde aantal calorieen als magere melk :-). Ik vind zelf de bananen shake met bananen optimel wel een succes!

Alleen vind ik de avondmaaltijden echt niet te doen, ik heb daarom besloten om s'avonds gewoon met de pot mee te eten. Ik eet dan een mager stukje vlees en groenten. Geen aardappels of pasta, zijn alleen maar dikmakers. In totaal dan een half portie en een halve shake erbij. Is dan beter vol te houden.

Ik ben nu in 2 weken 3 kilo afgevallen. De eerste week ging het heel snel, 2.4 kilo en nu in de 2e week 0.6 kilo. Mijn startgewicht was 81,5 en is nu dus 78,5.
Misschien wel handig om bij de reviews de gewichten te zetten voor een beter beeld, afvallen gaat namelijk veel sneller naarmate hoe zwaar je weegt. Zo krijg je een realistisch beeld.

Sterke punten
Shakes zijn lekker in combinatie met Optimel. Goed vol te houden.

Zwakke punten
Avondeten is erg vies.

reacties:

Review: bij mij geen succes

Hallo Wil,

Wat jammer dat je nog niet bent afgevallen!
Wat mij is opgevallen is dat het afvallen een stuk sneller gaat als je veel drinkt per dag. Denk dan vooral aan water en kruidenthee. Misschien gaat het beter als je dat probeert?

Groetjes, Mariska