Reviews van deze auteur

Eerste dagen

Review over Weight Care

Sinds maandag begonnen met de 5 daagse mini-kuur, op zich prima te doen. Vind alleen het avondeten echt niet lekker dus dat vervang ik meestal door een soepje/broodje oid met rauwkost. Al wel 1,5 kg afgevallen in 4 dagen maar had het de eerste dagen er wel moeilijk mee, was zo aan het verlangen naar een normaal broodje. Nu maar doorzetten!

reacties:

Review: Eerste dagen

Ja de eerste dagen zag ik het niet zo zitten maar als je eenmaal resultaat ziet motiveert dat je wel. Meestal een volkoren broodje of volkoren pistolet met sla, komkommer en 30+ kaas. Soms bouillon en als ik wat meer honger heb gewoon soep uit een pakje of blikje. Maar dat avond eten van de kuur gaat me niet lukken, ik denk dat het dan ook te streng word en ik weet van mezelf dat ik het dan niet vol ga houden..

Review: Eerste dagen

Het was eerst ook helemaal niet mijn plan, maar ik ben echt gek op brood en ik zag het niet zitten om dat helemaal niet meer te mogen eten. Dus als het maar volkoren is is het een goede oplossing om het dus voor avond eten te nemen. Ik weeg me eigenlijk elke dag wel, soms wel meerdere keren per dag ook al is dat heel slecht want dat maakt je alleen maar gek. En jij? Hoe gaat het bij jou tot nu toe?

Review: Eerste dagen

Ja je moet idd maar niet te vaak wegen, weegschaal geeft toch altijd weer wat anders aan.. Wat is jou doel, hoeveel kilo wil je kwijtraken?

Review: Eerste dagen

Mijn eerste doel is 10 kg, en dan zou ik misschien nog 5 kilo willen kwijtraken maar ik wil eerst maar eens kijken hoe ik eruit zie na 10 kg.. dan zit ik al wel op een prima gewicht dus moet nog maar even kijken. Hopen dat het lukt!