Home Ľ Eetgewoontes Ľ Weight Watchers

Weight Watchers - 35 Reviews - Update: maart 2019

Last updated: 23 juli 2018
 1. Weight Watchers
 2. Informatie over Weight Watchers
 3. Wat is Weight Watchers?
 4. De basis van Weight Watchers
 5. Hoe werkt het?
 6. Online en offline Weight Watchers programma
 7. Tarieven Weight Watchers
 8. Weight Watchers Reviews
 9. Schrijf ook een review over Weight Watchers

Niet tevreden over Weight Watchers? Probeer dan eens SuikerBlok.nl.

Weight Watchers

Weight Watchers Online: het meest efficiŽnte en flexibele voedingsprogramma ooit.

Het nieuwe WeightWatchers Online is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Het online plan biedt meer dan 600 recepten en meer dan 50 workout demo's, interactieve hulpmiddelen en een persoonlijk schema.

Weight Watchers Details

Hits: 5444

URL: http://www.weightwatchers.nl/

Aanbevolen: 45.2%

CategorieŽn: Eetgewoontes

Reviews: 35

Informatie over Weight Watchers

Weight Watchers is opgericht in 1963. Het begon allemaal als een huisclubje van een groepje vriendinnen, die samen gewicht probeerden te verliezen. Deze groep werd steeds groter en is Weight Watchers ontstaan.

Weight Watchers is uiteindelijk uitgegroeid tot een wereldbekende organisatie, actief in 29 landen. Het programma van Weight Watchers wordt elke week door zo'n 1 miljoen mensen gevolgd.

Wat is Weight Watchers?

Weight Watchers is absoluut geen dieet, maar een verandering in levensstijl. Weight Watchers probeert jou bewust te maken van de hoeveelheid die je eet en vooral ook wat je in jouw lichaam stopt. De ene calorie is namelijk de andere niet.

Op een geleidelijke manier maakt Weight Watchers jou dus bewust en kan je beetje bij beetje een ongezonde levensstijl transformeren in een gezonde leefstijl, met gewichtsverlies als resultaat! Weight Watchers laat jou zien dat afvallen meer is dan alleen minder eten;het belangrijkste is vooral jouw streefgewicht behouden op langer termijn. Weight Watchers onderscheid zich daarbij op verschillende manieren. Er worden groepsbijeenkomsten georganiseerd waaraan je kan deelnemen, maar natuurlijk ook zelfstandig het programma online volgen. Steeds meer mensen volgen het programma online.

De basis van Weight Watchers

Weight Watchers biedt hulp op 4 punten:

Gedrag
Het is essentieel om je gedrag te veranderen in de strijd om gewicht te verliezen. De focus is vooral gericht op hoe jouw gedrag positief veranderd kan worden. Uiteindelijk zal je het wel zelf moeten doen. Maak je geen zorgen, je wordt voortdurend bij dit proces ondersteund.

Voeding
Het is niet altijd makkelijk om de juiste voedingskeuzes te maken. Het gaat al een stuk makkelijk als je weet wat de juiste voedingskeuzes precies zijn. Weight Watchers leert jou welk voedsel je zonder zorgen kan eten en welk voedsel je liever kan vermijden.

Beweging
Om jouw lichaam in goede conditie te houden, sport je 5 keer per week 30 minuten intensief.

Support
Steun van vrienden en familie kan jou net dat extra zetje geven om vol te houden en kan het verschil uitmaken in het slagen van jouw doel om gewicht te verliezen. Weight Watchers organiseert ook groepsbijeenkomsten ter ondersteuning van haar klanten.

Hoe werkt het?

Sinds 2010 maakt Weight Watchers gebruik van een uniek puntensysteem genaamd ProPoints. Bij de start van het programma noteer je jouw leeftijd, lengte, geslacht, huidige gewicht en streefgewicht. Weight Watchers berekent op basis van deze informatie hoeveel punten je mag gebruiken. Meestal start je tussen de 30 en 40 punten en daarna ga je steeds minder punten gebruiken.

Daarnaast heb je 49 weekpunten die vrij te gebruiken zijn. Je kan deze punten bijvoorbeeld gebruiken als je uit eten gaat of zin hebt in iets ongezonds. Het is echter niet verplicht om deze punten te gebruiken. Wil je sneller resultaat? Dan is het verstandiger om deze weekpunten geheel achterwege te laten.

Naast de dag- en extra weekpunten zijn er ook nog de Active Points. Dit zijn punten die je kan verdienen door te sporten. Uiteindelijk bepaal je zelf hoe je deze punten gebruikt. Je kan ze opmaken aan eten of je kan ze niet gebruiken. Gebruik je ze niet? Dan val je sneller af.

Weight Watchers heeft aan ieder voedingsmiddel een bepaald aantal punten toegewezen op basis van de voedingswaarde die een product bevat en hoeveel je lichaam dagelijks nodig heeft.
Met dit puntensysteem kan je gemakkelijker gewicht verliezen doordat het duidelijk is welke voeding je het beste kan kiezen. Een pizza bevat gemakkelijk 25 punten, geen verstandige keuze als je 30 punten per dag mag eten.
Fruit en groente zijn daarentegen juist wel een goede keuze want daar zijn weinig tot bijna geen punten aan verbonden. Je kan dus blijven eten tot je verzadigd bent. Dat is fijn want dat betekent dat je nooit een honger gevoel zal hebben tijdens dit programma.

Online en offline Weight Watchers programma

Weight Watchers heeft zowel een offline als online programma. Het online programma is een fantastische uitkomst voor mensen die een druk leven hebben.Je hebt altijd gemakkelijk toegang tot het online dagboek via de Weight Wachters® app op je smartphone of tablet, of natuurlijk gewoon via de website. Je kan dan gebruik maken van recepten, advies, ondersteuning en andere interactieve hulpmiddelen.

Elke dag vul je in wat je hebt gegeten en daarnaast moet je jezelf één keer in de week wegen. Voor sommige mensen kost dit enige discipline omdat je dit alles in je eentje moet doen en niemand je controleert. Je hebt geen stok achter de deur. Vind je dit een groot nadeel? Dan is het offline programma waarschijnlijk een beter keuze voor jou.

Het offline programma bestaat uit een bijeenkomst/cursus. De bijeenkomst vindt wekelijks plaats ergens bij jou in de buurt. Het adres kan je opzoeken op Weight Watchers. Tijdens zo'n bijeenkomst bespreek je coach van Weight Watchers jouw vooruitgang en de punten waar je vastgelopen bent. Ook wordt je elke week gewogen en je vooruitgang genoteerd. Je hebt tevens de mogelijkheid jouw ervaringen met de andere deelnemers te delen, wat natuurlijk erg prettig kan zijn. De Weight Watchers Assistent staat ook voor je klaar, waarbij je professioneel advies en interactieve hulpmiddelen krijgt.

Tarieven Weight Watchers

Voor het online programma zijn er 2 mogelijkheden:

Standaard Maandplan
Kies je voor het standaard maandplan, dan betaald je maandelijkse een bedrag van Ä 15,95. De eerste maand betaald je eenmalig de aanmeldkostem van Ä 29,95, de eerste maand wordt er dus Ä 45,90 in rekening gebracht. De maanden erna wordt er automatisch Ä 15,95 van je rekening afgeschreven.

3 Maanden Spaarplan
Een andere mogelijkheid is het drie maanden spaarplan van Ä 59,95 (inclusief de eenmalige aanmeldkosten van Ä 29,95). De twee andere maanden betaald je Ä 15,95 en daarna stopt het abonnement. Wil je hierna weer drie maanden het online Weight Watchers programma volgen? Dan kan je gewoon weer opnieuw voor periode van 3 maanden vooraf betalen zonder de aanmeldkosten te betalen. Handig toch?

Je krijgt toegang tot:
Weight Watchers is 24 uur per dag tot je beschikking
Een overzicht van ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 producten en meer dan 650 recepten. Interactieve hulpmiddelen om je calorie inname en lichaamsbeweging bij te houden. Jouw vorderingen in gewicht wordt duidelijk in kaart gebracht.


Weight Watchers Acties & Nieuws

 • 12 maart 2017 Afvallen met Weight Watchers
  Weight Watchers bestaat al sinds 1963 en is dus al tijdens een marktleider op in deze branche. Het begon allemaal als een club van een groepje vriendinnen, die samen probeerden af te vallen. Deze groep werd steeds groter en zo is Weight Watchers ontstaan. Weight Watchers is uiteindelijk uitgegroeid tot een organisatie die wereldwijd bekend is en actief is in ruim 29 landen. Elke week wordt het pro Lees verder
 • 17 oktober 2016 Weight Watchers opzeggen
  Weight Watchers opzeggen Weight Watchers Online is het volledig op Internet gebaseerde online-product voor mensen die ervoor kiezen op hun eigen manier af te vallen. Met dit online hulpmiddelen voor gewichtsafname kunnen deelnemers hun voedingsmiddelen en fitnessprogramma beter controleren, waardoor men onder andere betere, verantwoorde voedingskeuzes kan maken en een op eigen levensstijl afge Lees verder
 • 27 maart 2014 Weight Watchers 50% korting
  Weight Watchers organiseert vanaf vandaag t/m 30 maart een kortingsactie op dieetervaringen.nl. Dit houdt in dat je 4 dagen lang 50% korting krijgen op een 3 maandenabonnement op WW Online (Ä 38,90 ipv Ä 77,80) en zo ook op een 3 maanden abonnement op de Combi Pas (Ä 59,95 ipv Ä 119,85). Lees verder
 • 11 december 2013 Kennismakings aanbod Weight Watchers
  Je kunt nu voordelig kennismaken met het afvallenprogramma van Weight Watchers. Je betaalt Ä59,95 voor 3 maanden en bespaart hiermee Ä17,85. De besparing wordt berekend aan de hand van een vergelijking met de standaard kosten, welke bestaan uit de eenmalige aanmeldkosten van Ä29,95. Na deze periode betaal je het standaard bedrag van Ä15,95 per maand voor Weight Watchers Online. De aanbi Lees verder

Weight Watchers reviews (35):

Weight Watchers - Onnuttig en saai en duur

0

Review:
Ww nooit aanbeginnen , lastig programma onnuttige bijeenkomsten ondanks dat de coach aardig is is het tijdverspilling, helaas zit ik er nog 3 kwart jaar aanvast .
Geld verspilling , duur programma dure boodschappen en het leven is al niet goedkoop.
En die connect ook onnuttig als je het programma niet vind werken val je buiten de boot...

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Alles

Sp beveelt Weight Watchers NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Weight Watchers - Geldklopperij!

0

Review:
Toen ik mijn abonnement na drie weken wilde opzeggen, dus vóór het einde van de maand, was het bedrag voor de volgende maand al afgeschreven. Toen ik erover belde vertelden ze mij dat ik 10 dagen voor de nieuwe periode had moeten opzeggen. Dit is nergens in de voorwaarden terug te vinden! Toen ik hierom uitleg vroeg terwijl ik de voorwaarden voor mn neus had, werd tot drie keer toe de hoorn erop gegooid door de telefonische informatrice! Zo onbeschoft en onbuigzaam! Pure geldklopperij!

Miriam beveelt Weight Watchers NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Weight Watchers - Weight watchers waarschuwing!

0

Review:
Ik kom niet van de nieuwsbrieven af van de weight watchers.
Ik heb gebeld, gemaild, 20 keer uitgeschreven, ze blijven spammen! Nergens lid van worden, je komt niet van ze af!
Er zijn gratis foodaps--> foodap
Deze zijn 100 keer beter dan hun Albert Heijn relatie.

LUCY beveelt Weight Watchers NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Weight Watchers - Weight Watchers - Nooit meer en klantonvriendelijk

0

Review:
Ik heb een 3 maandelijkse actie van het online programma afgesloten. Maar helaas is dit programma toch niet voor mij effectief, naar is gebleken. Helaas was ik 10 dagen te laat met het opzeggen van mijn contract (totaal ontschoten) en wordt er daarna gewoon een maandelijkse incasso van Ä 22,95 afgeschreven en willen/kunnen ze niet meer terugdraaien. Tuurlijk mijn eigen fout, maar enige flexibiliteit of bereidwilligheid om dit terug te draaien is er totaal niet bij de Weight Watchers. Pure geldklopperij dus. Voor mij dus NOOIT MEER Weight Watchers !!!

Anoniem beveelt Weight Watchers NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Weight Watchers - Veel afgevallen, maar...

0

Review:
Bijna mijn hele leeftijd geworsteld met overgewicht. Veel jojo-effecten. Zeven jaar geleden begon ik met de onlinevariant van WW. Ik was supergemotiveerd en viel in anderhalf jaar dertig kilo af. Ik voelde me geweldig, vooral mentaal. Het is natuurlijk fijn als je eindelijk niet meer je kleding bij de grote-matenafdeling hoeft te zoeken en je er naar je gevoel Een stuk beter uitziet.
Echter... Na het stoppen begonnen de kilo's er langzaam weer bij te komen, en dat niet alleen. Ik werd ziek en bleek enorme schommelingen in mijn bloedzuiker te hebben. Tijdens het WWprogramma heb ik heel veel fruit (want geen punten) gegeten en grote hoeveelheden pasta, rijst en aardappelen. (Want een verzadigende portie kostte maar 7 punten) Allemaal suiker dus! Voor mij in elk geval niet goed. Inmiddels is er weer tweederde bij. Heb koolhydraatarm geprobeerd, maar dat is erg moeilijk vol te houden. Afvallen is één ding, maar op gewicht blijven is veel moeilijker.

Sterke punten:
Als je je aan de punten houdt val je gegarandeerd af. Logisch, want je vermindert het aantal calorieen. De onlinevariant werkt uitstekend, mits je over voldoende zelfdicipline beschikt en contact houft met de forums.

Zwakke punten:
Geen aandacht voor verminderen van koolhydraten, integendeel. Een aantal jaren terug werd men aangemoedigd daar juist extra veel van te eten. Maar wellicht is dat nu een beetje aangepast.

Feja beveelt Weight Watchers aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Weight Watchers - Prima

0

Review:
Na 12 maanden bijna elke week geweest te zijn naar een bijeenkomst, ga ik nu 1 x per maand.
Die stimulering blijf ik nodig hebben.
Ik ben 15 kg. afgevallen en voel mij goed.
Weight Watchers vind ik geen dieet, maar een levensstijl.
Het duurt even, maar dan wordt het een nieuwe gewoonte wat eten betreft.
De methode en begeleiding voelt niet als een verbod, maar meer als een uitnodiging.
Je blijft zelf verantwoordelijk.

Sterke punten:
Duidelijk en modern.

Zwakke punten:
Tot nu toe niet gemerkt.

Johan beveelt Weight Watchers aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Weight Watchers - weight watchers werkt niet meer

0

Review:
Bij mijn eerste poging viel ik vlot 4,5 kilo af in ongeveer 6 weken. Door onoplettendheid at ik die er langzaam weer aan in de drie maanden erna. Reden: het programma verveelde me en om het vol tehouden moest ik allerlei nieuwe recepten leren bereiden. Steun van de coaches was er totaal niet, op het snauwerige af allemaal. Dan is het toch een duur programma, wanneer je niet afvalt en eigenlijk niet gesteund wordt en eigenlijk online zit te werken in je eentje.
Nu met de 2e poging bezig, en alhoewel ik op de 30 punten zit elke dag, en beweeg, voel ik me gedurende de dag slecht en pas na de avondmaaltijd goed. Maar ik val helemaal niet meer af. Overweeg te stoppen. Overleggen met de coaches hoef ik niet te proberen, is glad onmogelijk. 1 zin zeggen is blijkbaar al teveel voor ze. Begint me echt op te vallen. Er is helemaal geen begeleiding. De bijeenkomst, in de groep kan je zogenaamd dingen zeggen maar niet heus. Nee. Niet ok.

Sterke punten:
interessant programma, in het begin leuk.

Zwakke punten:
Geen enkele coaching. Je mag de groepsbijeenkomsten volgen en verder vooral je kop houden graag. Op het afsnauwen af, als je eens iets vraagt. Dank je wel zeg, voor E 40 per maand. (combi pakket)

av beveelt Weight Watchers NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Weight Watchers - doe het zelf en veel reclame

0

Review:
Meer dan een jaar geleden heb ik voor drie maanden intensief gebruik gemaakt van weight watchers (de app in mijn geval). Je moet alsnog alles zelf uitvogelen en zelf doen, maar voor mijn laatste kilo's was dat helemaal prima. De laatste kilo's gingen er toch nog van af.

Het is wel opletten met sommige voedingsproducten. Fruit is bijvoorbeeld 0 punten, maar onbeperkt fruit eten is ook niet goed voor je lichaam.

Nu ben ik al ongeveer een jaar gestopt met weight watchers. Opzeggen ging trouwens niet makkelijk, werd van het kastje naar de muur gestuurd.
Nu blijf ik maar mails, sms-berichten en post krijgen.

Sterke punten:
Voor iemand die sterk in zijn/haar schoenen staat is het een prima manier om af te vallen.

Zwakke punten:
niet klantvriendelijk, veel spam en je krijgt weinig ondersteuning bij het online programma.

Joyce beveelt Weight Watchers NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Weight Watchers - Commerciële uitbuiterij gewoon geldklopperij!

0

Review:
Ben in maart begonnen om een paar kilootjes te verliezen.
Helaas kwam ik er pas na mijn proefperiode van 2 weken er achter dat het niks is.
Je betaald 15,95 pm voor een online dienst!!
Meer is get niet, je moet hetvhelemaal zelf doen, je krijgt geen eens online support!
Voortijdig opzeggen is er niet bij.
Wil je persoonlijke begeleiding dan betaal je nog eens een dergelijk bedrag er boven op.
Er zijn zat gratis apps en online diensten die net zoveel of zelfs meer voor je doen.
DUS NIET DOEN!

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ZIE BOVEN

Yalla beveelt Weight Watchers NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Weight Watchers - Weight Watchers flexipopints

3

Review:
Inmiddels een jaar bezig met het oude systeem van Weight Watchers, de flexipoints.
Via Marktplaats een oud boodschappenboekje gekocht en zelf aan de slag gegaan.

Standaard heb ik een dagboekje in mijn tas en houd keurig bij wat ik eet.
Ik vind het een sport om onder mijn dagelijkse puntenaantal te kunnen blijven en het motiveert enorm als je ziet dat het een dag gelukt is.

Lijnen vond ik afschuwelijk. Daarom begonnen om dit dieet 1 dag per week te doen.
Toen ik zag dat dit zelfs al werkte heb ik er elke keer een dag bij gepakt.
Resultaat: nu tel ik vier dagen in de week mijn punten.

De andere dagen let ik wel een beetje op. Al neem ik in het weekend ook gerust een bordje friet (100 gram) met een kroket en light appelmoes

Daarmee ben ik in totaal nu 9 kilo afgevallen in een jaar.

Ik vind het een super systeem. Motiverend en met een blijvend resultaat.

Mijn dagmenu:
9:00 boterham 2x 2
appelstroop * 0

11:00 yoghurt 200 ml 1
Banaan 90gr 1

13:00 boterham 2x 2
smeerkaas 0.5

15:00 kwark 200 gr 1.5
appel 0

16:30 cup a soup 1
soepgroenten 0

16:00 Biefstuk 100 gr 3
roerbakgroenten 0
Aardappelen 100gr 2
Olijfolie 2

20:00 Ontbijtkoek 20gr 1
warme melk 200 ml 1
------------------------------------------------------
Totaal 18 flexipoints

Sterke punten:
Makkelijk vol te houden.
Leuk om te doen
Motiverend.
Goed en blijvend resultaat

Zwakke punten:
Niet ;)

Nelleke beveelt Weight Watchers aan bij vrienden/bekenden

3 Reacties

Schrijf ook een review over Weight Watchers

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!

Ja, ik zou Weight Watchers aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Weight Watchers aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Weight Watchers


Home Ľ Eetgewoontes Ľ Weight Watchers

In the Spotlight