ModiFast - 410 Reviews

Last updated: 12 oktober 2018
ModiFast Logo

91.7% aanbevolen, 410 Reviews

 1. ModiFast
 2. Informatie over Modifast
 3. Modifast Intensive
 4. Modifast ProtiPlus
 5. Modifast Snack & Meal/Go!
 6. ModiFast Reviews
 7. Schrijf ook een review over ModiFast

ModiFast

Heeft u serieuze plannen om af te vallen? Dan is de Modifast Methode iets voor u. De Modifast Methode bestaat uit :

[b]Modifast Intensive[/b]
Complete maaltijden in poedervorm met een minimum aan calorieŽn om serieus af te vallen.

[b]Modifast Control[/b]
Maaltijdvervangende producten voor gewichtscontrole.

Modifast Intensive levert per dag (drie zakjes) slechts +/- 500 kcal, maar bevat wel alle, voor het lichaam noodzakelijke, voedingsstoffen. U verliest dus snel gewicht, terwijl u toch gewoon actief kunt blijven.

Via Modifast.nl kun je niet rechtstreeks producten bestellen.

ModiFast Details

Hits: 20848

URL: http://www.modifast.nl/

CategorieŽn: Maaltijdvervangers

Reviews: 410

Informatie over Modifast

Modifast is dè expert als het gaat om afvallen. Bij Modifast ben je niet alleen terecht voor goede afslankmethodes, maar ook voor, tijdens en ná het afvallen. Modifast biedt advies voor een goede voorbereiding, ondersteuning met lekkere en gezonde recepten, handige beweegtips én biedt oplossingen voor moeilijke momenten.

Modifast heeft vier verschillende methodes om gewicht te verliezen. Ben je van plan om intensief te lijnen? Kies dan voor Modifast Intensive. ProtiPlus is een eiwitrijk methode, die
makkelijk vol te houden en uiterst doeltreffen is.
Werk je liever gericht aan een bepaald probleemgebied? Probeer dan de supplementen van Modifast Laboratoires.
Ben je al op jouw streefgewicht en dat onderhouden of wil je een klein beetje afvallen voordat feestje? Doe dit dan lekker makkelijk met Modifast Snack&Meal.

Modifast Intensive

Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt.

Het werkt zo:
Je vervangt alle normale voeding door drie Modifast Intensive maaltijden. Het assortiment bestaat uit 8 producten: 4 verschillende eiwitshakes, 3 puddingen en 1 muesli. Naast deze maaltijden mag je geen tussendoortjes of andere voeding nuttigen. Alle voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels die je dagelijks nodig hebt, zitten in de Modifast Intensive maaltijden. Per dag krijgt je zo'n 500 kcal uit je voeding binnen.

Modifast ProtiPlus

Deze eiwitrijke methode bestaat uit 3 fasen:
Fase 1) De eerste drie dagen van het dieet zijn behoorlijk streng. Vrijwel alle normale voeding wordt vervangen door ProtiPlus producten.
Fase 2) De twee volgende dagen zijn minder streng omdat er naast de ProtiPlus producten ook normale voeding gegeten mag worden.
Fase 3) De laatste twee dagen bestaat voornamelijk uit eiwitrijke voeding zoals tonijn en kip, aangevuld met enkele ProtiPlus producten.

Deze methode is ideaal om wat kilo's te verliezen. Het is een mildere en vriendelijkere methode die zorgt dat je resultaat bereikt, maar op een mildere manier. Je verliest gemakkelijk gewicht zonder veel aanpassingen te hoeven maken in jouw dieet. ProtiPlus gebruik je, afhankelijk van het doel, meerdere weken. Je kunt de methode gemakkelijk combineren met een gezin, omdat je gebruik mag maken van normale voeding naast de eiwitshakes en de puddinkjes.

De ProtiPlus producten bestaan uit verschillende varianten: 4 verschillende eiwitshakes, 2 puddinkjes, 1 soepsoort, 1 pastagerecht. 1 omelet en 5 soorten eiwitrepen en 2 soorten koekjes. In het dagmenu staat beschreven welk product geschikt is voor welk moment.

Modifast Snack & Meal/Go!

Deze maaltijdvervangende producten zijn geschikt om op gewicht te blijven maar ook om nog wat gewicht te verliezen. Je vervangt twee maaltijden per dag met een maaltijdvervanger.
Daarnaast nuttig je een caloriearme snack en mag je twee stukken fruit. De derde maaltijd dient te bestaan uit 200 gram groente, een handje aardappels/rijst/pasta en 100 gram vlees/vis ei.

De methode bestaat uit veel eiwitrepen en shakes, welke makkelijk onderweg te gebruiken zijn. Handig als je bijvoorbeeld veel reist. Op de website van Modifast staan gezonde en smaakvolle recepten.

Het Snack & Meal en Modifast GO! assortiment bestaat uit 8 producten: 5 maaltijdvervangende eiwitrepen, 5 dranken en 2 snackrepen.


ModiFast Acties & Nieuws

 • 5 december 2016 Modifast Intensive
  Ben je een doorzetter en wil je intensief aan de slag om je voedingspatroon te veranderen? Dan is dit intensieve methode van Modifast voor geschikt voor jou. Het is een methode voor mensen die van aanpakken houden. Buiten de eiwitshakes en puddinkjes om hoeft je geen maaltijden te bereiden. Fijn wanneer je weinig tijd hebt.  Modifast Intensive dieet is het meest intensieve dieet van Mod Lees verder

ModiFast reviews (410):

ModiFast - De knoop doorgehakt en gisteren begonnen

2

Review:
Na duizend pogingen om af te vallen, heb ik gisteren dan toch maar de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met Modifast intensive. Een andere keuze kan ik niet maken, want dat brengt als gevaar voor mij dat ik dan toch de gelegenheid krijg om te snaaien. Dat wil ik uitgesloten hebben, dus 3 shakes per dag. Ik moet 43 kilo afvallen. Ik weeg 115 kilo. Ik ga dit platform gebruiken om mijn strijd tegen de kilo's aan te gaan en rapporteer tussendoor wat mijn ervaringen zijn met Modifast, zodat een ander hier ook van kan leren.
Ik kies ervoor om de kant en klare shakes te drinken, omdat ik de "aanleng" shakes beduidend minder lekker vind. Het maakt qua prijs niets uit. als je goed googled, kun je 10 flesjes voor Ä 15,00 kopen, dus dat is een voordeeltje. Als ik een maand lang 3 shakes zou gebruiken, zou dit dieet mij per maand Ä 135,-- kosten. Dat is dus erg goedkoop! Mooi om te weten dat de kosten van dit dieet ook erg meevallen. Ik ken alle soorten shakes, want met dit gewicht heb ik uiteraard alles al geprobeerd. Maar Modifast vind ik qua smaak veruit het lekkerste. Dag 2 is bijna om en ik kijk al uit naar dag 3. Ik ga maandag weer wegen om te kijken wat een week dieet mij heeft gebracht. Ik zal dat op dit forum met grote regelmaat melden hoeveel ik ben afgevallen en waar ik zoal tegenaan loop.

Sterke punten:
makkelijk mee te nemen naar je werk
lekkere smaken

Zwakke punten:
nog niet ondervonden

Connie beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Realistisch blijven

1

Review:
Nu sinds 2,5 dag met Modifast intensive bezig. Er is nu 700gram af. Ik merk dat ik me blind staar op diegenen die echt superveel afvallen in korte tijd. Ik hoop dat dat bij mij ook gebeurt! Ik wil er 15kg afhebben. Ben benieuwd wat dit me brengt! Het hongergevoel verdwijnt al langzaam, het is goed te doen. Ik eet wel dagelijks rauwkost (halve komkommer of wat tomaatjes) en drink een opkikker. Wat is het grote verschil als je dit niet doet, zoveel kcal zit hier toch niet in?

Sterke punten:
Wend snel, smaak is prima, na 2 dagen al meer energie.

Zwakke punten:
Nog niet gevonden

Karin beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Modifast intensive

2

Review:
Hallo,ik ben nu mijn 4 de week bezig met modifast intensive,drink lichtbruisende spa en koffie,voel mij veel beter,en ben tot nu al 8,5 kg kwijt.

Sterke punten:
Gemakkelijk mee te nemen,zakje en water en u shake

Zwakke punten:
Begint nu wat eentonig te worden,maar ik hou vol.

Be beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Nu moet het lukken

1

Review:
Ik wil 25 kilo afvallen omdat ik hms hebt. De gewrichten hebben nu veel te lijden. Heb al veel geprobeerd en hopelijk gaat het nu wel lukken

Sterke punten:
Ik wil gewoon kilo kwijt voor de gezondheid

Zwakke punten:
De rest van gezin blijf alles eten wat ik ook super lekker vind

Barbera beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Modifast na 6 weken shaken

0

Review:
Nu 6 weken bezig met Modifast en begeleid ziekhuis ivm insuline afbouwen,en Ben nu al 10cm slanker en bijna 12 kilo lichter.
Had maat 50/52 en nu al 46/48.
Wil nog 10 kilo er af.

Sterke punten:
Hoef niet te koken,Makelijk klaar te maken

Zwakke punten:
Geen!!

Karin beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - 2e keer intensief afvallen

1

Review:
Modifast is voor mij bewezen. Op mijn 26e intensief het programma gevolgd en toen van 94kg naar 73kg. afgevallen in ca. 5 maanden.

Na 2 jaar begon ik in gewicht weer iets toe te nemen en op een gegeven moment ben ik onbewust eigenlijk verleerd om kleine porties te eten. De porties werden weer groter en toetjes smaakten heerlijk. Bij all-you-can eat restaurants lekker eten en zo eigenlijk weer in oude patronen verder gegaan. Zo vlogen de kilo's er langzamerhand weer aan.

Nu 4 jaar later weeg ik 86kg en hoewel het zeker niet extreem is met een lengte van 1m84 wil ik er weer wat aan doen. De broeken zijn weer een maatje groter en mijn buik wordt weer zichtbaar. 12 kilo in ca. 2,5 jaar aankomen betekend toch +/- 6kg. per jaar en op de langere termijn kan dat gewoon niet gezond zijn.

Sinds een week volg ik weer streng het dieet en ben de eerste 4kg. kwijt. Doel is om 11kg. kwijt te raken en daarna weer te leren om normale porties te eten.

Sterke punten:
Simpel mee te nemen. Water toevoegen, schudden en klaar.

Zwakke punten:
Droge mond, eerste paar dagen merk je dat je lichaam weer moet wennen. Darmflora stelt zich anders in waardoor ontlasting anders wordt.

HR beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Merry Christmas to all of you

1

Review:
Hey hey,
Hoe gaat het bij jullie? Fijn kerst gehad? Ik wel en ben Heel dapper en slim geweest dus niks ander dan wat ik moest eten. Ik zag wel anderen van alles eten maar het deed me niks omdat ik een doel heb! Strong is the new skinny.
Sterkste allemaal en tot tot.....
Groetjes,

Sterke punten:
Geen hongergevoel, veel water drinken, hoeft geen eten klaar te maken en ook geen afwas.
Je ziet je lichaam iedere dag zich transformeren.

Zwakke punten:
Alleen die smaakt in de mond

Xanya beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - Hallo

0

Review:
Jammer dat er niemand meer is!!!!

Xanya beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - ik ga ervoor !!! :-)

0

Review:
Ik ben het afgelopen jaar erg ziek geweest. Door een burnout had mijn lichaam mij behoorlijk in de steek gelaten.
Van een druk leuk sociaal leven, kon ik ineens helemaal niets meer, in mijn hoofd wilde ik wel vanalles maar mijn lichaam wilde niet.....Zelfs een stukje van de bank naar de keuken was al te veel...
Doordat ik dus tien maanden op de bank heb gezeten en gelegen ben ik zeker 10 kg aangekomen.....

Nu gaat het beter, ben aan het herstellen en weer meer aan het werk. Alleen die kg zaten mij dwars...
Mijn collega vertelde over haar buurman. Hij moest om medische reden afvallen en had vanuit het ziekenhuis modifast advies gekregen en was tien in 3 mnd al 24 kg kwijt.
8.30 shake , 12.00 rauwkost, 15.00 shake, 18.00 rauwkost, en 20.30 shake.

Nu is hij in 5 maanden 45 kg afgevallen en weegt hij 83 kg en moet ook stoppen. Dit gaat wel over een oudere man die erg veel stil zit!!!

Maargoed, ons motto was dus : als HIJ het kan, wij natuurlijk ook !! :-)

De eerste dagen vond ik erg zwaar....heb echt wel honger gehad.
( niet in snoep of snacks want ik ben geen snoeper...)
En vanaf dag 5 kwam daar ineens verandering in.
Nu geen honger meer....ja, wel tegen de tijd dat er een shake in moet maar dat is logisch.
Heb hier ook vanalles voor de afwisseling : shakes, pudding, muesli. En de repen gebruik ik alleen maar als ik echt trek heb ,anders gewoon komkommer, worteltjes, augurk en radijs...
En echt, het is heel fijn als de weegschaal elke ochtend 500 gram minder aangeeft. (iig 3 ons per dag als ik het goed doe )

Ik ben heel benieuwd hoelang ik erover doe om die tien kg kwijt te raken....!!!

Sterke punten:
erg makkelijk, niet hoeven nadenken over wat je nu weer moet gaan koken.

Liselotte beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

ModiFast - In het begin volhouden, daarna goed te doen

0

Review:
Anderhalve week geleden begonnen met het intensive programma. Ik ga het 4 weken volgens schema doen en daarna verder kijken.

Eerste 3 dagen waren pittig. Ik vond het moeilijk om dingen te laten staan. Maar dit had ik ook eerder met een ander dieet, dus dat ligt meer aan de restricties die je jezelf oplegd. Shakes en puddings vond ik goed te doen. Chocolade smaken vond ik zelfs erg lekker! Na de 3 dagen voelde ik mij veel fitter en vond ik het niet meer moeilijk niet mee te eten.

Nu mag ik bijna weer avondeten (en dan 2 vervangers per dag) en ik kijk er wel naar uit. Ik eet wel elke dag rauwkost en 1 tot 2 opkikkers. Het programma adviseert dit niet te doen maar ik wil best wat langzamer afvallen en meer variatie ervoor krijgen.

Resultaat (en ik sport niet, doe veel kantoorwerk): Ik woog toen ik begon 68 kilo. Dat klinkt niet veel maar ik ben 162 en heb altijd rond de 60 gewogen. 8 kilo zwaarder voelt dan echt niet fijn. Ik woog gisteren 64 kilo. In totaal dus 4 kilo afgevallen.

Ondanks dat ik het verschil moeilijk vind om te omschrijven waar ik precies ben afgevallen, voel ik mij wel dunner en prettiger in mijn lichaam. Ik voel mij minder opgeblazen en ook mijn zuster vertelde mij dat ze zag dat ik afgevallen was. Het is een lange tijd (zo'n 3 jaar) geleden dat ik mij zo in mijn lichaam heb gevoeld (dunner/slanker/comfortabeler) waardoor ik erg gemotiveerd ben door te gaan.

Het is, zeker in het begin, niet altijd even makkelijk maar het resultaat mag er wezen. Ik zal ook updaten hoe het gaat wanneer ik weer begin zonder vervangers en een gezond eetpatroon.

Ik wens iedereen die de poging waagt succes!

Sterke punten:
Resultaat
Ik vind de producten lekker
Je bouwt op naar normaal/gezond eetpatroon

Zwakke punten:
In het begin duur, maar dit bouwt af
Eerste 3 dagen moeilijk, discipline/motivatie is nodig.

Chani beveelt ModiFast aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over ModiFast

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ModiFast aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ModiFast aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ModiFast


Home Ľ Maaltijdvervangers Ľ ModiFast