403-forbidden

Easy Slim Reviews

  • Ik ben nu ongeveer 8 weken verder en mijn babybuikje is gewoon bijna weg! Altijd super hard gesport maar het babybuikje wilde maar nooit weg.. Echt een aanrader. Het voordeel bij mij is ook dat ik al gezond eet dus dan gaat het nog sneller .

    Door Anne op 24 juli 2019 Reageer
  • Ik heb nu net mijn eerste 10 rittenkaart bij easyslim achter de rug. Het resultaat vind ik echt waanzinnig! Ik zit voor mijn veel lekkerder in mijn vel zowel letterlijk als figuurlijk en ben ook veel gewicht verloren. Ik ben dan nog niet helemaal waar ik wil zijn, daarom ga ik zeker nog door met easyslim en begin ik deze week aan de eerste behandeling van mijn abonnement. Voor mij is easyslim dus de ideale uitkomst.

    Sterke punten
    Lekkerder in mijn vel.
    Gewichtsverlies.

    Door Erika op 24 juli 2019 Reageer
  • 2 Jaar geleden ben ik 75 kilo verloren na een gastric bypass operatatie. Heel fijn natuurlijk alleen mijn huid zag er niet uit. Mijn buik hing zo erg dat ik smetplekken kreeg. Ik hoorde van Easyslim en besloot het te proberen.
    Aanvankelijk ging ik 2x per week en nu op onderhoud (1x per 6 weken). Mijn hangende buik is weer mooi geworden, geen smetplekken meer en ik durf voor het eerst sinds jaren weer naar het strand! Zeker met deze hitte erg fijn!
    Ik raad het iedereen aan! Wel een prijsje maar oh oh oh wat ben ik er blij mee! Onbetaalbaar gewoon!

    Sterke punten
    Je huid wordt strak

    Zwakke punten
    Geen!

    Door Kate de Goey op 24 juli 2019 Reageer
  • Als eerst begon ik met een proefbehandeling. Ik heb tot de dag van vandaag geen spijt dat ik dat heb gedaan. Al snel ben ik begonnen met de shakes. Ook heb ik meerdere behandelingen gehad met het apparaat, dat uiteindelijk op een goed resultaat is gekomen. Ik ben minstens 19kg afgevallen! Ook de sfeer hangt er goed rond, werknemers zijn ontzettend vriendelijk. Zeker een aanrader dus!

    Door Rianne Brouwer op 24 juli 2019 Reageer
  • Zo sceptisch als ik was, maar ook super nieuwsgierig, of het nou echt werkte, na 1 proefbehandeling te hebben gehad, kocht ik toch een 10 rittenkaart, en shakes erbij, omdat ik 2x in de week wilde gaan, ik viel 8 kilo af in 6 weken, en niet eens echt aan het lijnen, 2 dagen aan de shakes op de behandeldagen. En ondertussen met mijn 2e 10 rittenkaart bezig. Mn spieren zijn duidelijk steviger, geen cellulitis meer en huid ook n stuk strakker. Ben mn hele leven al met gewicht bezig en vorig jaar bevallen van mijn zoontje, die nu 15 Maanden is. Tijdens mn zwangerschap was ik 40 kilo gegroeid, en heb er nu 28 af. Ik denk dat 2x per week misschien de reden is, dat het sneller werkt. Vind ik ook logisch eigenlijk.

    Sterke punten
    Vriendelijk, goeie begeleiding, goeie adviezen, fijne behandelingen, spieren versterken, huid word strakker

    Zwakke punten
    Het is prijzig

    Door Sunshine op 24 juli 2019 Reageer
  • Ik ben erg goed behandeld en easy slim heeft mij heel erg geholpen om mij lichaam mooi slank te krijgen! Ik heb vaker andere dingen geprobeerd maar dit is toch wel echt een aanrader! Ik heb nog nooit eerder zo makkelijk en snel afgevallen ook al klinkt dit heel erg overdreven. Ik zou het erg aanraden voor vrouwen die vele andere mogelijkheden al geprobeerd hebben! Ik snap eerlijk gezegd niet waar deze negatieve ervaringen vandaan komen, ik heb er totaal geen last van gehad.

    Sterke punten
    Ik werd heel erg goed behandeld en fijne ervaring!

    Zwakke punten
    Je krijgt wel wat je wilt, maar er zit wel een prijsje aan.

    Door Michelle op 23 juli 2019 Reageer
  • Ik werd warm ontvangen in de studio en voelde me erg op me gemak gesteld. De behandeling werd van te voren goed uitgelegd en erna waren direct resultaten zichtbaar. Ik ben daarom ook vaker teruggekomen en blijf vooruitgang maken. De behandelingen van easyslim raad ik dan ook ten zeerste aan.

    Sterke punten
    Klantvriendelijk, snel en effectief!

    Door Sendara op 22 juli 2019 Reageer
  • Ik ging er zonder verwachtingen heen, maar ik ben blij verrast met het resultaat! Ook de sfeer in de studio is zeer gezellig en leuk, daarbij ben ik bijna 20kg afgevallen in 4 maanden tijd, dus zeker een aanrader!

    Sterke punten
    Effectief
    Zeer gezellig

    Door Natasja op 22 juli 2019 Reageer
  • Sinds ik 2 maanden geleden bij easy slim ben begonnen heb ik veel positieve ervaringen. Mijn lichaam is veel strakker geworden en ben ook goed afgevallen. Het is logisch dat een goed dieet ook belangrijk is, maar easyslim heeft mij zeer zeker het extra nodige zetje gegeven. Ik zou easyslim zeer zeker aanraden aan een ieder die zelf ook al een beetje gemotiveerd is. Een proefafspraak zal hier een goeie indicatie van geven. Al met al ben ik zeer tevreden over easyslim.

    Sterke punten
    Aardige werknemers
    Fijne behandeling

    Door Kian op 22 juli 2019 Reageer
  • drie maanden bezig en 6 kilo kwijt

    Sterke punten
    afvallen zonder sporten

    Door Geurt op 22 juli 2019 Reageer
  • Voor ik naar easyslim ben gegaan las ik ook op deze site een paar reviews. Desondanks er niet alleen maar positieve reviews staan ben ik toch gegaan. En ik ben super blij dat ik toch ben gegaan. Ik ben al 10 kg kwijt in pak en beet 2 maandjes en ik zit heerlijk in mijn vel door easyslim. Ik ga dus ook zeker door. Ik raad het iedereen aan om naar easyslim te gaan. Ik gun iedereen hetzelfde als ik.

    Sterke punten
    G

    Door Wilco op 22 juli 2019 Reageer
  • Aan de adviezen gehouden die ik in het begin gekregen heb. Normaal gezond eten en op de dag van de behandeling de shakes. Na 20 behandelingen amper afgevallen. Zou nog contact met me opgenomen worden... niks meer gehoord. Als je met die af wil vallen moet je de hele week aan de shakes, mag je geen koolhydraten meer eten. Maar dan heb je het apparaat en de dure behandeling ook niet nodig, dan val je ook af. Mijn doel was om met normaal lijnen, iets strakker te worden. Zodat het er ook af blijft. Ik wou geen crash dieet volgen. Het enige dat verminderd is is mijn bankrekening.

    Sterke punten
    Aardige mensen

    Zwakke punten
    Weinig kennis.
    Crash dieet volgen voor resultaat

    Door J op 21 juli 2019 Reageer (2 reacties)
  • Nav een advertentie in het westfries weekblad even bij de reviews gaan kijken. Zo blij dat ik dat gedaan heb! Wat een afknapper!! Bah!!

    Door Roos op 3 juli 2019 Reageer (2 reacties)
  • Van een achterlijk gedoe met die reviews zeg! Iedereen weet zo langzaam toch wel dat er veel nep is?! Zowel de positieve als zeker de negatieve!! Wat dacht je van concurrenten? Komop mensen denk es na: Trek je eigen conclusie!

    Door Tineke op 22 juni 2019 Reageer
  • Tjonge jonge, ineens 10 super positieve reviews voor Easyslim en allemaal op dezelfde datum. Dat geloof je toch zelf niet??? Lekker bedrijf om zo fake reviews te zetten. Ik ben zelf bij Easyslim geweest en het helpt voor geen meter! Voor €595,- getilt en geen gram kwijt. Ik sluit mij aan bij de eerdere reviews van voor 20 juni 2019. Jullie lichten gewoon de boel op!

    Sterke punten
    Ze zijn goed in fake nieuws en valse beloften

    Zwakke punten
    Misbruik maken van de ellende van jullie klanten!

    Door Johan op 21 juni 2019 Reageer (1 reactie)
  • Na vele afslankpogingen waarbij ik steeds last had van het jojo effect gekozen voor Easyslim. Met het -20 kg arrangement ben ik die 20 kilo ook afgevallen. Ik ga maandelijks terug voor onderhoud om mijn spier getraind te houden en ben al een half jaar stabiel in gewicht.

    Sterke punten
    Ik heb voor het eerst geen honger gehad bij het afvallen en blijf mooi op gewicht.

    Door Renate op 21 juni 2019 Reageer
  • Ik ben aan het easyslim traject begonnen en echt super blij inmiddels 6 kilo kwijt!

    Sterke punten
    Vriendelijkheid en erg laag drempelig

    Door Karel van der Werf op 21 juni 2019 Reageer
  • Mijn leven is veranderd, ik wist dat ik iets moest veranderen om te kunnen afvallen. Ik bedoel ben niet voor niks aangekomen! Stiekem weet iedereen waarom je aankomt alleen durven we het niet onder ogen te komen. Door hulp van Easyslim.nu hun apparaat en voedingstips op de dag van behandeling ben ik na 7 keer al 6 kilo kwijt. Wij zijn er met zijn allen tegen aan gegaan! Door dat ik deze stap heb genomen ben ik ook bewuster gaan leven en wat gaan bewegen. Ben blij met Easyslim.nu en dit is iets wat ik kan volhouden!

    Sterke punten
    Steun, vriendelijk, goede tips, persoonlijk, gezellig, eerlijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Yara R op 21 juni 2019 Reageer
  • Na veel in de sportschool gestaan te hebben, naar de dokter geweest te zijn zonder hulp of resultaat. Buikje bleef. Maar door Easyslim.nu kan ik eindelijk mijn kleding weer aan van voor mijn zwangerschap. Zou het iedereen aanraden.

    Sterke punten
    Doet wat ze beloven

    Door Anne op 21 juni 2019 Reageer
  • Ik wilde graag van mijn bierbuik af en door Easyslim is dat eindelijk mogelijk. Gewoon doen!

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    -

    Door Henk-Jan op 21 juni 2019 Reageer
  • Ik was ten einde raad en ging naar Easyslim. Inmiddels binnen 3 weken al 7 kilo kwijt..!! Ik blijf nog even doorgaan. Behandelingen zijn plezierig en er hangt een goede sfeer. Ik ben blij!!

    Sterke punten
    Snel resultaat
    Makkelijk
    Prettig

    Door Florien op 21 juni 2019 Reageer
  • Wilde in 2 weken zo’n 6 kilo verliezen. Dat zijn er maar 5 geworden. Daar ben ik wel wat teleurgesteld in. Aan de andere kant: vond het er wel heel gezellig en fijn apparaat.

    Sterke punten
    Gezellig

    Zwakke punten
    1 kilo minder kwijt dan ik dacht

    Door Karin op 21 juni 2019 Reageer
  • Ben klant in Enschede. Hele fijne dames die echt met je meeleven. Eindelijk een methode die wel werkt.

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Geen

    Door Barbara op 21 juni 2019 Reageer
  • Ik heb de shakes van easyslim gebruikt. Das wel lekker. Ik lees hier over behandelingen (?). Nooit van gehoord

    Door Anita op 21 juni 2019 Reageer
  • Gewoon een aanrader. Ik ben nog steeds klant. Nu 4 x geweest en al 3 kilo kwijt. Ik ga lekker door

    Sterke punten
    Heerlijke ontspannend ook. Goede tips

    Zwakke punten
    Niks

    Door Joke op 21 juni 2019 Reageer

Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review