403-forbidden

Easy Slim Reviews

  • Al 2 maanden onder behandeling bij easyslim en al 10 kilo kwijt.
    Ik ben zeer blij dat ik hier onder behandeling ben.

    Zeer deskundig en tegelijkertijd een gezellig team waar ik me op mn gemak voel!

    Sterke punten
    Deskundig, gezellig, voel me er thuis

    Door Henk op 9 september 2019 Reageer
  • Ik ben deze week pas twee keer geweest bij easyslim en nu al 2 kilo kwijt, ik ga stug door.

    Sterke punten
    Heel fijn, werkt

    Door Bo op 9 september 2019 Reageer
  • Ik ben echt blij met Easyslim. Ik vind het heel moeilijk om me aan voedingstips te houden maar doe het zeker wel 1 keer in de week, soms twee. Dus zonder te veel moeite. Ik denk er nu aan om aan de shakes te gaan die ze aanbieden zodat het eigenlijk nog makkelijker word en sneller gaat. Ik ben blij met het resultaat en snap de negatieve reacties niet hier eerlijk gezegd. Dan doe je zelf echt iets niet goed ben ik bang.

    Sterke punten
    effectief, niet te veel moeite. Fijne mensen

    Zwakke punten
    geen

    Door Annabel B op 9 september 2019 Reageer
  • Ik lees veel positieve ervaringen die ik helaas niet kan delen. Net mijn 10 rittenkaart gebruikt en het resultaat is bedroevend, dit ondanks het advies ook het shake pakket van 100 euro aan te schaffen. gewicht niets minder, vetgehalte toegenomen vocht gehalte afgenomen, wat voor mij onbegrijpelijk is. Al met al, voor mij geldt, 700 euro weggegooid, ik hoop dat anderen meer succes hebben.

    Sterke punten
    Geen

    Door Hester op 4 september 2019 Reageer (2 reacties)
  • Easyslim, een bedrijf dat mij vertrouwen geeft, een luisterend oor biedt en mij zeer deskundig helpt in mijn afslank proces. Wat ik prettig vindt, is dat je hier jezelf kan zijn. De dames bij Easyslim zijn allemaal even vriendelijk en er wordt heel specifiek gekeken naar jouw persoonlijke doel. Inmiddels ben ik alweer een poosje onder behandeling en zie ik mijn huid strakker worden! Easyslim is zeker aan te rader!

    Sterke punten
    Deskundig
    Persoonlijke aanpak
    ''Thuis'' gevoel

    Door Rosa op 27 augustus 2019 Reageer
  • Ik kan hier wel een heel verhaal schrijven over hoe blij ik ben met easyslim maar als je de goede reviews hier allemaal al leest: HET WERKT PUNT. En dat is wat ik iedereen wil laten weten. 10 kilo schoon aan de haak binnen 14 weken. Ik ga nog even door. Gr Henk

    Door Henk op 23 augustus 2019 Reageer
  • Easyslim, wat ben ik blij met jullie!
    5 kilo kwijt in 6 weken! Na de vakantiekilootjes ben ik daar zo blij mee, want eerlijk is eerlijk..Iedereen herkend dit toch? De vakantie kilootjes blijven er altijd aanhangen.. Ieder jaar weer. Nou dit jaar heb ik er een stokje voor gestoken en dat ga ik blijven doen dankzij Easyslim!!

    Sterke punten
    Vrolijk, gemotiveerd, het werkt!

    Door Bibi op 23 augustus 2019 Reageer
  • Een vriendin van mij had een tijd terug een 10-rittenkaart gekocht voor 595 euro, rib uit haar lijf en na 10x niks kwijt. Ze is al slank van zichzelf maar wou toch 5 kilootjes kwijt, ze kreeg 3 extra behandelingen aangeboden, toen kwam het wat op gang, die kilo's zitten er alweer aan inmiddels..
    Ik wou het dan toch ook proberen maar ik voel me zo ontiegelijk belazerd! Ik ben maar liefst 29x geweest (halfjaar behandeling + wat extra keren omdat het niet wou) en werkelijk geen gram afgevallen! 4 En halve maand lang heb ik er verdorie alles aan gedaan, doos extra shakes erbij gekocht voor.. jawel.. 100 euro. De hele dag in die rommel omslurpen en verder mocht je niks eten, ook geen fruit. Een soort van 1-daags crashdieet in mijn ogen.
    Spieren hoefde ik niet, die had ik al, ik doe vrij zwaar fysiek werk, ben in goede conditie, altijd in beweging en wou alleen maar zo'n 10 kilootjes kwijt. Ik was supergemotiveerd, ben een echte doorzetter dus wist zeker dat dit ging lukken, maar na 10x begon ik me toch achter de oren te krabben. Het papier wat je gelijk moet ondertekenen zie je nooit weer terug, andere klanten kun je ook niks vragen want om het half uur komt er een nieuwe binnen die je dus nooit treft omdat je dan net op die bank ligt. Goed over nagedacht dus. Mocht je toevallig wél een ander daar tegenkomen, dan wordt diegene gelijk meegenomen dus geen kans om te vragen hoe zijn/haar bevindingen zijn.

    Alleen bij de proefbehandeling zijn mijn centimeters opgemeten, daarna nooit weer. Jubelend werd er gemeld dat ik 13 cm. kwijt was, als ze 30 had gezegd had ik het ook geloofd want zelf zie je er niks van hoe ze dat doen, omdat je rechtop moet blijven staan. Ze zullen nooit 3 cm. zeggen want dan zou je niks hoeven betalen bij de proefbehandeling, die paar tientjes kun je dan dus gelijk al dokken daar... Toen dacht ik nog: okee leuk, het zal wel... De kaart die werd bijgehouden heb ik nooit ingezien, voor hetzelfde staan er overal kruisjes, geen idee, wassen neus. Maar ik was wel gezakt in vet en vochtpercentage werd er blij gezegd! Ik zei: tsja, geen idee, dat zal dan wel ergens anders zitten nu want aan gewicht ben ik niks kwijt. Maar daar werd niet op ingegaan. Ik liet op een gegeven moment het apparaat steeds hoger zetten maar dat was niet te doen, het voelde echt rottig en deed soms gewoon pijn, dus terug naar normaal. Er werd steeds meer naar redenen gezocht waarom het bij mij niet lukte: leeftijd, overgang, te druk/onregelmatig leven, trage stofwisseling, teveel koolhydraten eten. Via een voedingsapp bijgehouden wat ik eet; zit ik dus gewoon behoorlijk ver onder die calorieën dus dat was het ook niet. Mijn zus zit ook in de overgang en is in anderhalf jaar tijd gewoon 23 kilo afgevallen via Weight Watchers en nog steeds superslank, het kan dus gewoon. Toen moest ik maar bloed laten prikken, want ja, wat zou er toch mis zijn met mij? Ik heb gezegd dat ik supergezond ben, nooit ziek en dat ik al in geen 10 jaar bij een huisarts ben geweest. De eerste tijd ging ik 2x per week, daarna 1x per week en op het laatst weer 2x per week: wat een tijd -en brandstofverspilling. Om over het totaalbedrag maar niet te spreken: ik ben een compleet maandsalaris lichter! 49 Euro voor de proefbehandeling + 1495,= voor de 26x halfjaarsbehandeling + 100 euro voor de extra doos met shakes. Dit moest wel graag in 3 termijnen betaald worden en niet de 6, zoals op de website staat vermeld. De laatste keer werd er zelfs om gevraagd terwijl ik keurig 1/3e deel elke maand overmaakte en het einde van de behandelingen toen nog lang niet in zicht was. Ik voelde me toen behoorlijk lullig ja. De meiden daar zijn wat op afstand, wel aardig (geïnstrueerd natuurlijk) maar ja, die krijgen hun geld wel aan het einde van de maand. Een van de laatste keren trof ik de eigenaresse zelf. Er werd niet op ingegaan toen ik aangaf dat ik niks kwijt was aan gewicht, ze liep er zomaar uit (want druk druk) en een ander vrouwtje nam het over, toen kreeg ik al een raar gevoel erbij. Daar komt bij dat jan en alleman de hele dag wordt toegedekt met hetzelfde grote badlaken en dezelfde bandjes om z'n lijf krijgt, niet echt fris dus terwijl de ruimtes wel zo ogen. De eigenaresse bood mij water, koffie of thee aan, ik was blij verrast want had alleen maar water gekregen steeds, die laatste keren kwam ik erachter dat er dus ook wel wat anders te drinken was. Al met al voel ik me superstom dat ik hier ingetuind ben want als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat het meestal ook, ik had het kunnen weten. Als dit echt zou werken dan zou de hele wereld hier elke week op de behandeltafel liggen! Ik ben razend en laat het hier ook absoluut niet bij zitten, ik wil m'n geld terug, hoe dan ook, al zal ik hemel en aarde moeten bewegen. Ik gunde mezelf dit zo enorm, maar ik moet het verdorie alleen verdienen en een slim zakenvrouwtje gaat er met mijn zuurverdiende centen vandoor, het lijkt echt nergens op dit, ze zijn met mij nog niet klaar..

    Sterke punten
    Een enthousiaste, mooi omklede illusie verkopen aan mensen die met hun gewicht worstelen

    Zwakke punten
    Easyslim is compleet gebakken lucht

    Door jettie op 20 augustus 2019 Reageer (4 reacties)
  • Ik kom nu zon twee maanden bij easyslim en ben zeer tevreden. Er is al zo ongeveer 13kg af. Ik heb onlangs ook de shakes gekocht het vliegt sinds toen er echt af. Ik blijf dus zeker doorgaan.

    Door Marga op 16 augustus 2019 Reageer
  • Wat bij andere diëten niet lukte, lukte bij easyslim.nu Enschede wel en zonder moeite. Al 12 kilo eraf na 10 behandelingen. SUPER blij met dit resultaat.

    Sterke punten
    Meiden zijn motiverend en voel me er thuis.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Monique op 15 augustus 2019 Reageer
  • Een afspraak gemaakt bij easyslim enschede omdat ik wilde afvallen.
    Mooie studio en geweldig personeel.
    ik heb gekozen voor een 10 kaart en door middel van voeding en easyslim nu inmiddels 6 kilo kwijt.

    Echt geweldig, een echte aanrader.

    Sterke punten
    Heel vriendelijk en duidelijk

    Door Jan op 15 augustus 2019 Reageer
  • Ik ben klant in Almere sinds 4 weken. Ben superblij met de begeleiding en aardigheid. Heb alles al geprobeerd maar nu hou ik het dankzij easyslim wel vol. Ik wil nog 15 kilo kwijt.

    Door Willy op 15 augustus 2019 Reageer
  • Ik ging niet om af te vallen maar omdat ik erg last had van cellulitis. Ik heb al veel geprobeerd om eraf te komen maar niks hielp. Na elke behandeling zag ik het minder worden. Ik ga nu op vakantie zonder schaamte voor mijn benen. Ben heel blij met easy slim

    Sterke punten
    Vriendelijke dames, kundig

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jolanda op 11 augustus 2019 Reageer
  • Ik wilde in een korte tijd minimaal 10 kilo afvallen. Dat kon en is ook gelukt maar ik moest wel mijn eetpatroon aanpassen omdat ik het zo snel wilde. Ik ben ervoor gegaan en ben heel blij met het resultaat. 15 kilo in 10 behandelingen in combinatie met de maaltijd vervangende shakes. Was niet zo van de shakes maar deze zijn afgestemd op het apparaat en ik heb geen trek gehad. Nu ik de kilo’s kwijt ben begeleiden ze me gied het zo te houden. Afvallen is 1 maar zo blijven 2 en dat krijg ik bij Easyslim. Thankx!

    Door Trudy op 10 augustus 2019 Reageer
  • Ik heb reuma en kan eigenlijk niet bewegen en heb altijd pijn. Maar sinds easyslim kan ik eindelijk weer pijn vrij bewegen!! En ik wordt er nog strakker van ook, ben echt zo zo blij! Echt een aanrader. Ondertussen al 4 kilo afgevallen.

    Sterke punten
    Behulpzaam, professioneel, vriendelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Hilda op 9 augustus 2019 Reageer
  • Ik lees net alle reviews. Ben verbaasd. Zijn de mensen die geen resultaat hebben wel naar een echte Easy slim geweest? Schijnt ook imitatie te zijn. Ik ben al tijdje klant en het is er altijd druk. Praat ook altijd ff met andere klanten en iedereen die ik spreek is meer dan tevreden.

    Door Gerda op 6 augustus 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ik wilde 5 kilo afvallen omdat mijn buik me in de weg zat. Na 10 keer ben ik niet de 5 kilo afgevallen zoals gehoopt maar hen wel degelijk een strakkere buik gekregen. Het schijnt te komen omdat je spieren traint en die wegen zwaarder dan vet. De kilo’s maken mij inmiddels niet meer zoveel uit maar wel mijn strakkere contouren. Ben er blij mee.

    Sterke punten
    Strakkere shape gekregen

    Door Jolanda Velthoven op 6 augustus 2019 Reageer
  • Gewoon echt super blij met easy slim.

    Door Bea op 4 augustus 2019 Reageer
  • Ben nu alweer een paar maanden klant bij easyslim en ben zeer tevreden. Ben er wel achter gekomen dat ik me logischerwijs wel een beetje aan de voedingstips moet houden, maar heb niet mijn hele levenswijze hoeven veranderen. Ik drink nog steeds lekker (bijna) iedere dag een wijntje! En val ook af. Ben al op mijn streefgewicht, maar ga nog eventjes door.

    Door Tessa op 3 augustus 2019 Reageer
  • Ik kwam bij easy slim omdat ik van mijn bierbuik af wilde. Zin om echt te lijnen en mijn pilsje te laten staan had ik niet.
    Het duurde een paar keer maar ik moet zeggen dat het ergste al weg is. Ook krijg ik complimentjes van collega’s. Gewoon blij mee

    Door Frits op 2 augustus 2019 Reageer
  • Mijn moeder wilde graag dat haar buik minder zou worden, ze is slank maar heeft wel een buik. Gedn probleem werd er gezegd, dat gaat zeker lukken! Mijn moeder is 1400 euro lichter en geen enkele gram! In de advertentie staat ook nog; geen resultaat? Geld terug! Nou je krijgt helemaal niks terug. Ik zou er nooit aan beginnen want ze doen valse beloftes!

    Sterke punten
    Dat ze je valse beloftes doen.

    Zwakke punten
    Zeggen; niet goed geld terug maar zich daar niet aan houden.

    Door Wendy op 31 juli 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ik ben net klaar met mijn 10 rittenkaart. Ben in totaal 14 kilo kwijt in 10 weken. Ik wilde 15, dus het valt beetje tegen. Toch geef ik 5 sterren omdat het wel makkelijk ging en de dames zo lief waren

    Door Gabriella op 30 juli 2019 Reageer (1 reactie)
  • Heb vorige week proefbehandeling gehad bij easyslim en daarna gelijk een 10 rittenkaart gekocht. Vooral door de gezellige sfeer in de studio en de centimeters die eraf waren.

    Door Bianca op 30 juli 2019 Reageer
  • Ik heb onlangs een proefbehandeling gehad bij easyslim en heb daarna gelijk een abonnement gekocht. Dit omdat de dames in de studio een hele warme sfeer brengen en me heel erg op mijn gemak stelden. De studio was ook heel knus en totaal niet wat ik verwacht had bij een afslankstudio. Ook zat ik na de behandeling al gelijk strakker in mijn vel waar ik natuurlijk voor gekomen ben.
    Ik ben nu zon twee weken verder en voel me kiplekker. (Natuurlijk ook omdat ik al 6kg kwijt ben!!). Ik raad easyslim dus zeker aan.

    Door Jasmina op 27 juli 2019 Reageer
  • Ben een paar geleden bij Easy slim geweest. Heb toen een kaart van 10 x gehad. Ben toen 6 kilo kwijt geraakt. Het is er nog steeds af (2 jaar later). Ik kan het iedereen aanraden die snel van zn overgewicht af wil.

    Door Patricia op 25 juli 2019 Reageer

Bezoek Easy Slim

Schrijf je eigen review