• Hoi!
    Ik heb 2 dagen weightcare geprobeerd en ik voelde me die 2 dagen zo beroerd zo misselijk na de shake, en de hele dag buikpijn onderhand de hele dag alleen maar op de wc gezeten .. ben 2 kilo afgevallen van alleen door naar de wc te gaan zoveel vocht... helaas is dit niet mijn perfecte idee om een paar kilootjes af te vallen...

    Zwakke punten
    Heel veel buikpijn en buikkrampen, hongergevoel de hele dag, misselijkheid

    Door Roos op 12 juni 2019 Reageer

  • Werkt niet niet aanschaffen zonde van je geld

    Sterke punten
    Helemaal NIETS

    Zwakke punten
    Product niet meer verkopen werkt toch niet

    Door Rolo op 12 juni 2019 Reageer

  • De medewerksters zijn heel aardig. Het is echter een chaos in de salon. De eigenaresse werkt nog met een papieren agenda en gaat voor meer, meer, meer, dan voor kwaliteit.
    Het oogt allemaal verre van professioneel, meer als een uit de hand gelopen hobby.

    Sterke punten
    Aardig personeel

    Zwakke punten
    Chaotisch en geen privacy voor de klanten.

    Door San op 11 juni 2019 Reageer

  • Na 9 weken 1,5 kilo kwijt . Geen maatje minder Het lag aan mij want het was ineens een kuur die je 10 weken moet volgen ,ik kon tussendoor 2 weken niet wat ik vooraf bij de intake aangegeven heb .Toen ik zei dat ik er geen vertrouwen in had ,werd terwijl ik in mijn slipje onder de behandeling behoorlijk intimiderend tegen mij gesproken waardoor ik me behoorlijk onveilig voelde . Ik heb nog behandelingen tegoed maar eigenlijk is het grote onzin en voel me niet op mijn gemak om nog te gaan .Op de site staat blijvend je vet weg maar als je tegen het einde loopt wordt je bang gemaakt dat je het wel moet onderhouden en de meeste klanten bang hier voor zijn en 1 of 2 x in de maand terug komen .Nul begeleiding en als als je zegt dat het niet hard genoeg gaat is ieder lichaam anders maar ik kijk wel tegen een poster aan waarop staat 20 kg kwijt in 10 weken .Persoonlijke begeleiding op de sportschool voor dit geld zou meer opgeleverd hebben.

    Sterke punten
    Kan er geen noemen

    Zwakke punten
    Geen tussentijdse evaluatie of begeleiding

    Door Lien op 27 mei 2019 Reageer

  • Na 9 weken 1,5 kilo kwijt . Geen maatje minder Het lag aan mij want het was ineens een kuur die je 10 weken moet volgen ,ik kon tussendoor 2 weken niet wat ik vooraf bij de intake aangegeven heb .Toen ik zei dat ik er geen vertrouwen in had ,werd terwijl ik in mijn slipje onder de behandeling behoorlijk intimiderend tegen mij gesproken waardoor ik me behoorlijk onveilig voelde . Ik heb nog behandelingen tegoed maar eigenlijk is het grote onzin en voel me niet op mijn gemak om nog te gaan .Op de site staat blijvend je vet weg maar als je tegen het einde loopt wordt je bang gemaakt dat je het wel moet onderhouden en de meeste klanten bang hier voor zijn en 1 of 2 x in de maand terug komen .Nul begeleiding en als als je zegt dat het niet hard genoeg gaat is ieder lichaam anders maar ik kijk wel tegen een poster aan waarop staat 20 kg kwijt in 10 weken .Persoonlijke begeleiding op de sportschool voor dit geld zou meer opgeleverd hebben.

    Sterke punten
    Kan er geen noemen

    Zwakke punten
    Geen tussentijdse evaluatie of begeleiding

    Door Lien op 27 mei 2019 Reageer

  • Prettig ontvangst door de dames .Goede uitleg in een rustige en nette omgeving.

    Sterke punten
    Ontvangst en begeleiding door aardige dames.Goede uitleg in rustige atmosfeer.
    Prettige omgeving

    Zwakke punten
    Weegschalen bij Easy slim zijn erg bijzonder. Deze geven sowieso niet het juiste gewicht aan.
    Het verschil per week was zelfs 6 kilo .De ene week 6 kilo eraf, de volgende week er weer 6 kilo bij.......heel bijzonder.Vooral als je bedenkt dat mijn eetgedrag het zelfde bleef.....Het geheel werd er zo niet geloofwaardiger op 😰

    Door Evelien op 20 mei 2019 Reageer

  • Ook ik wilde graag een beetje afvallen en dacht dat deze methode een goede steun zou zijn. Het apparaat is heel onplezierig en je moet die dag geen koolhydraten en melkproducten eten. Veel water groenvoer en ei. Dit heb ik de eerste weken braaf gedaan. Er gebeurde helemaal niets. Als er iets af ging dan was het vocht en dat was de volgende dag gewoon weer terug. Tussendoor vakantie gehad en uiteraard vond men bij easyslim dat de reden dat er geen effect was. Waar men op hoopt tijdens de behandeling, is dat je zelf minder gaat eten en zo dus gaat afvallen. Dat apparaat doet niets. Als het apparaat echt zou werken, zou je ook afvallen terwijl je eetpatroon gelojk blijft. Het afvallen moet je dus echt zelf doen.
    Ik kreeg op het eind nog een paar behandelingen cadeau omdat het resultaat weg bleef. Ik vond de eigenaar van de kliniek een engerd en toen hij zei dat een tussendoortje van tomaten en wortelen niet goed was omdat er zoveel suikers in zitten, ben ik afgehaakt.
    Het is nep. We stinken er allemaal weer in omdat we zo graag een paar kilo kwijt willen en het gewoon heel lastig is om af te vallen. Het recept blijft toch. Gezond eten en meer bewegen en zelfs dan is een kilo eraan eten heel makkelijk en eraf krijgen heel erg moeilijk.

    Sterke punten
    Geen. Nep. Ze doen het heel mooi overkomen. Hele aardige meisjes die er werken.

    Zwakke punten
    Niet eerlijk.
    Apparaat werkt niet.
    Behandeling is heel onplezierig

    Door Claudine op 15 mei 2019 Reageer

  • Volks verlakkerij mensen onder gratis iets aanbieden en dan later een rekening toesturen voor een ondeugdelijk product.
    Mensen let op

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Huigelaars, detox werkt niet
    Ik zal reclame voor dit slechte product maken

    Door Fam boxebeld op 5 april 2019 Reageer

  • easyslim - het woord zelf is al een dikke leugen !
    Denk echt 3x na en begin er niet aan !! Het is zoveel geld en afvallen gaat echt niet terwijl je ligt.
    Na 10 behandelingen op de trilbank is de huid wat gladder [en wanneer je iets wilt zien: iets minder bobbelig op de dijen -]. Maar er is GEEN GRAM GEWICHT vanaf - echt niet !
    Een massagehandschoen werkt netzo en is 100 x goedkoper -
    Heel triest en naar, dat zon instituut mensen hoop geeft --
    De meiskes in de studio kunnen het ook niet helpen - Zij hebben hun instructies, zijn meer dan vriendelijk. Opvallend is wel, dat ze nooit informeren: ben je al afgevallen ?

    Sterke punten
    Rustige niet te warme ruimte en allervriendelijkste medewerkers

    Zwakke punten
    Er worden resultaten genoemd [10 kg eraf in 10 weken moet lukken -] na de proefbehandeling, welke helemaal niet waargemaakt worden. Heel triest en gemeen. Op een behandeldag moet je 500 Kcal nuttigen en enorm veel drinken. Raar voorschrift: doen alsof zo'n apparaat het voor je doet en nu mag je het toch weer zelf doen en afzien.

    Door Manon op 12 februari 2019 Reageer (1 reactie)

  • Over dieet of wat dan ook met mij niet gesproken. Alleen veel water drinken.

    Werkt voor geen meter. Zonde van de centen.

    Door Johan op 16 januari 2019 Reageer

  • Na 11 behandelingen is je huid lekker zacht van het getril, maar geen gram eraf. Wel honderden euro's.
    Wanneer je je zou houden aan hun voorschrift: 500 Kcal eten op een behandeldag - ja, dan zou je nu 5 kg kwijt kunnen zijn. Maar lijnen kun je ook alleen, zonder zoveel geld uit te geven !
    Erg dom geweest ! Maar ik had net wat extra geld en hoopte op stimulans bij het lijnen.

    Sterke punten
    Zeer correcte en vriendelijke behandeldames in prettige ruimtes -

    Zwakke punten
    Al na de proefbehandeling voel ik me bij de neus genomen. Wanneer de behandelaar het meetlint de tweede keer iets lager op het been cq iets strakker aanhaalt, dan kom je makkelijk op 4 cm verschil.

    Door anne op 16 januari 2019 Reageer

  • Ik moet even mijn gal spuien over Modifast. Hoe is het mogelijk dat ze Apartaam toevoegen. Dat spul is troep, chemisch en op de lange duur gevaarlijk door zijn bijwerkingen. Ik heb zeer slechte ervaringen ermee. Loop nu bij een KNO arts en mijn eetpatroon is ontwricht. Was altijd principieel tegen crash dieeten masr op aanraden van de dieetiste toch maar geprobeerd.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Smakeloos. Niet te pruimen. Je krijgt smaakverlies op den duur.

    Door wil Marijt op 12 oktober 2018 Reageer

  • Na duizend pogingen om af te vallen, heb ik gisteren dan toch maar de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met Modifast intensive. Een andere keuze kan ik niet maken, want dat brengt als gevaar voor mij dat ik dan toch de gelegenheid krijg om te snaaien. Dat wil ik uitgesloten hebben, dus 3 shakes per dag. Ik moet 43 kilo afvallen. Ik weeg 115 kilo. Ik ga dit platform gebruiken om mijn strijd tegen de kilo's aan te gaan en rapporteer tussendoor wat mijn ervaringen zijn met Modifast, zodat een ander hier ook van kan leren.
    Ik kies ervoor om de kant en klare shakes te drinken, omdat ik de "aanleng" shakes beduidend minder lekker vind. Het maakt qua prijs niets uit. als je goed googled, kun je 10 flesjes voor 15,00 kopen, dus dat is een voordeeltje. Als ik een maand lang 3 shakes zou gebruiken, zou dit dieet mij per maand 135,-- kosten. Dat is dus erg goedkoop! Mooi om te weten dat de kosten van dit dieet ook erg meevallen. Ik ken alle soorten shakes, want met dit gewicht heb ik uiteraard alles al geprobeerd. Maar Modifast vind ik qua smaak veruit het lekkerste. Dag 2 is bijna om en ik kijk al uit naar dag 3. Ik ga maandag weer wegen om te kijken wat een week dieet mij heeft gebracht. Ik zal dat op dit forum met grote regelmaat melden hoeveel ik ben afgevallen en waar ik zoal tegenaan loop.

    Sterke punten
    makkelijk mee te nemen naar je werk
    lekkere smaken

    Zwakke punten
    nog niet ondervonden

    Door Connie op 2 oktober 2018 Reageer (2 reacties)

  • Iemand ervaringen met deze dieet 2017/2018
    Heeft het iemand geholpen zo ja deel he ervaring graag ik word er zelf na een paar dagen olie e hebben gebruikt dikker
    Dus bij mij helpt het niet of ik doe iets verkeerd??

    Sterke punten
    Olie drinken 3x over de dag

    Zwakke punten
    Zoetigheid eten

    Door Aishs op 26 september 2018 Reageer

  • Ik ben zeer ontevreden over deze studio. Naast dat het niks voor mij bleek te zijn, word je er als vee in een veewagon geholpen. De medewerkers - die op zich allen aardig zijn - wassen tussendoor nooit hun handen en smeren jouw gezicht in nadat ze bij een ander net de apparatuur hebben lostgekoppeld. Het is allemaal met gordijntjes open en bloot, erg weinig privacy, wat ik erg moeilijk vind. Maar dat is nog niet het ergste: de gekozen methode hielp met niet alleen totaal niet, ik heb de kuur niet afgemaakt vanwege brandplekken op tere delen vanwege een te laag staande ventilator (die ik hoog ook niet verdroeg vanwege aangezichtspijnen in mijn gezicht); ik heb geen excuses gekregen en ben 750 euro lichter zonder enig resultaat. Aan geld terug doet men niet. Ik mag terugkomen voor een andere behandeling maar dat ga ik zeker niet doen. Als je je graag laat overhalen tot allerlei dieetproducten en behandelingen omdat je er zelf geen verstand van hebt: dan zullen ze je wellicht wel kunnen helpen. Ik heb niets dan vervelende ervaring hier.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    - slechte hygiene
    - te weinig kennis van de apparatuur bij medewerkers
    - lawaaiig en alles open en bloot
    - geen privacy voor gesprekken
    - onzinnige producten (afslankgel bv) die 0,0 resultaat geven
    - duur

    Door Anna M Vos op 25 september 2018 Reageer

  • De aircooler besteld, deze was snel geleverd, maar helaas was hij kapot.
    Geprobeerd te bellen maar na 2 uur in de wacht opgegeven, dus gemaild, ook geen gehoor.
    Toch maar terug gestuurd, zelf de retourneer kosten betaald, en na een maand maar weer gebeld, waar blijft het geld en hoe zit het met de retourneerkosten?
    Antwoordt; retouneerkosten kan je naar fluiten en het was druk dus vandaar is het geld nog niet terug en je mail niet beantwoordt.
    Dus zelfs bij een kapot product moet je zelf de retourneerkosten betalen.
    KOOP HIER NIET!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Werkt niet/slecht product
    Slechte klantenservices
    Slecht bereik

    Door Jeroen op 4 september 2018 Reageer

  • Slimming leggings besteld. Valt echt te klein uit. Telsell gebeld om te vragen over ruilen voor grotere maat. Netjes geholpen. Leggings retour gestuurd naar antwoordnummer adres (dus geen verzend kosten) en binnen een week grotere maat ontvangen.

    Sterke punten
    Netjes afgehandeld

    Door Michele op 1 september 2018 Reageer

  • Ik ben sinds maandag gestart met het Mosifast Intensive dieet. Doel is min 15kg eraf krijgen.
    De eerste dag was echt rampzalig: vond alle shakes/ pudding verschrikkelijk smaken, kreeg het amper binnen. Heel de dag hoofdpijn en savonds een serieuze migraine aanval. Maar ik zette wel door...
    Nu op dag 4 lijkt het me goed af te gaan. Ik drink enkel nog de 3 shakes (banaan en aardbei vind ik het minst slecht smaken). Ik drink voldoende water, af en toe een slok light frisdrank maar verder niks. Heb ook terug iets meer energie (al geraak ik nog niet aan het sporten) en de hoofdpijn is ook weg.
    Ik wil dus nog wel even doorgaan. Het helpt om wat ervaringen te lezen. Maar zo zie ik dikwijls dat sommigen meerdere maanden modifasten om veel af te vallen. Ik vraag me af of die zich houden aan de maximum 3 weken fase 1 en langer blijven doordien met fase 2 of hoe ziet hun schema er dan uit???
    In het normale programma duurt de kuur 5 weken maar hoe deel je het schema in als je dit langer wilt doen?
    Benieuwd naar andere ervaringen!

    Sterke punten
    Gemakkelijk: niet nadenken wat eten, geen voorbereiding, geen afwas,...
    Geen hongergevoel

    Zwakke punten
    Vreselijk van smaak
    Moeilijk voor sociaal en gezind leven

    Door Veerle op 23 augustus 2018 Reageer

  • Ik heb Shakeplus in het begin van 2018 gebruikt voor 3 maanden en ben rond de 10.5 kilo afgevallen.

    Afvallen vind ik vaak niet lastig maar het op gewicht blijven wel, Bart mijn coach bij Shakeplus ondersteunt me nu nog steeds via whatsapp. En merk dat dit echt helpt om mijn focus te behouden.

    Sterke punten
    Gratis coaching die wordt aangeboden. Shakes zijn echt lekker, vooral aarbei je proeft dat hier echte aardbeien voor gebruikt worden.

    Zwakke punten
    Had het makkelijk gevonden als ze meerdere tussendoortjes verkochten.
    Verder kan ik geen punten noemen.

    Door Bob Bauwman op 17 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

  • Slik 3 x per dag: er gebeurt helemaal niets!!!
    Zonde van mijn centen...?

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Doet niets

    Door Ed op 13 augustus 2018 Reageer

  • 10 Behandelingen geboekt plus shakes. Kosten 700 . Ik wilde 5 kilo afvallen en hoopte op een wat strakker resultaat voor buik en benen. Door onvoorziene omstandigheden een aantal keren gemist. Hierdoor zou er volgens Easyslim geen resultaat zijn.
    Ik ben zelfs een kilo aangekomen.
    Er is geen goede begeleiding. Denk goed na voor je hieraan begint

    Door Ellen op 2 augustus 2018 Reageer

  • Ww nooit aanbeginnen , lastig programma onnuttige bijeenkomsten ondanks dat de coach aardig is is het tijdverspilling, helaas zit ik er nog 3 kwart jaar aanvast .
    Geld verspilling , duur programma dure boodschappen en het leven is al niet goedkoop.
    En die connect ook onnuttig als je het programma niet vind werken val je buiten de boot...

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Alles

    Door Sp op 23 juli 2018 Reageer

  • Via facebook kwam ik op Easyfit Scheveningen uit. De advertentie gaf aan dat je binnen 3 maanden kon opzeggen als het concept die zij hebben niet voor je werkt. Ik heb reuma en heb dat ook aangegeven tijdens de intake. Dit was dus de ideale oplossing om te kijken of het lichamelijk haalbaar was om daar te kunnen sporten. Na een aantal lessen zijn mijn klachten zodanig verergerd dat ik genoodzaakt ben om te stoppen. Helaas blijkt nu achteraf kan dat niet zomaar. Ze houden me aan een contract van 18 maanden terwijl ik heb aangegeven dat het concept niet werkt voor mij en dat ik vrijblijvend binnen 3 maanden kon opzeggen. Zij verwijzen naar algemene voorwaarden die ik nooit heb ontvangen, en tot op de dag van vandaag zijn ze me ook niet toegezonden.

    Sterke punten
    Geen. Slechte begeleiding. Slechte follow up. Wordt geen rekening gehouden met blessures. Het gaat ze maar om 1 ding en dat is zakken vullen.

    Door renata op 20 juni 2018 Reageer

  • Mijn Klacht:
    Heb al langere tijd geleden een product besteld en tot op heden nog niets ontvangen.
    Wel heb ik een mail van boxy gekregen dat het product bij mij zou moeten zijn afgeleverd, maar heb tot op heden nog niets ontvangen, wel betaald helaas.

    Ik geef myxlshop.nl tot aanstaande vrijdag de tijd om op deze klacht te reageren anders ben ik genoodzaakt dit juridisch op te lossen want dit riekt naar oplichting.

    Het kantoor zit in Amsterdam en dat is relatief dicht bij mij, dus als ik het echt kwaad in mijn kop krijg kom ik daar wel even langs met een pakketje slaag

    Gewenste Oplossing:
    Product alsnog leveren of geld terug.

    Door Bauke op 18 juni 2018 Reageer

  • Alles leek goed te zijn gegaan.....jawel ik heb de Hurricane Spin Scrubber besteld bij Tel Sell. Nu verwacht ik natuurlijk,
    - Een bevestigingsmailtje, nou ja dit kan natuurlijk even duren, een week later geen bevestigingsmail
    - Dat het geleverd wordt binnen wat is aangegeven op de site, dus 2 tot 6 dagen
    - Dat ik ze kan bellen, er wordt niet opgenomen op 0800 24 000 24
    - Dat ik dan contact kan opnemen op de site
    Er wordt niet op gereageerd, er komt geen mail binnen
    Dan maar eens weer inloggen, mijn mail adres wordt wel herkend maar mijn wachtwoord niet
    Dus maar even een nieuwe wachtwoord aangevraagd, maar krijg niets op de mail. Ook niet in de spam folder, Tel Sell lijkt wel op de blacklist te staan bij mijn provider ga je dan denken. Uiteindelijk toch in deze complete radiostilte 5 weken later en zonder aankondiging mijn product ontvangen. Dit is gelijk de laatste keer dat ik daar nog iets bestel. Wat een zooitje zeg.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Gewoon ronduit slecht

    Door Arie op 4 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.