Websites over diėten

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over AfslankToppers.nl

AfslankToppers.nl

Een mooi slank lichaam wordt geassocieerd met gezondheid en succes. Door informatie in te winnen over afslanken en verantwoord gewichtsverlies heeft u een stap in de goede richting gezet.

Op AfslankToppers.nl vindt u informatie over diverse middelen die u helpen om snel en veilig dat mooie slanke lichaam te krijgen.
Lees verder »

Bezoek AfslankToppers.nl

2

Reviews en Ervaringen over Weegclub

Weegclub

Online afvallen bij de Weegclub

Afvallen is een kwestie van volhouden. De weegclub helpt daarbij. Elke week je gewicht door geven en het contact met de andere deelnemers motiveerd. Iedereen vanaf 18 jaar en ouder kan gratis meedoen. Het maakt niet uit welk dieet je gebruikt. Elk dieet is welkom hier van low-carb Atkins tot Weight Watchers en van Sonja Bakker tot Kim Kins. Iedereen, met welk dieet dan ook, kan bij ons on-line komen afvallen.
Lees verder »

Bezoek Weegclub

3

Reviews en Ervaringen over ValtAf.nl

ValtAf.nl

Wil je afvallen? Meld je nu gratis aan op ValtAf.nl.

Ontvang op ValtAf een eigen profiel waar je kunt bijhouden wat je weegt, wat je hebt gegeten en hoeveel je nog moet afvallen om je streefgewicht te bereiken.

ValtAf.nl heeft verschillende experts in dienst voor een deskundige begeleiding.
Lees verder »

Bezoek ValtAf.nl

4

Reviews en Ervaringen over VetVrij.com

VetVrij.com

vetvrij.com is een onafhankelijke website waar je informatie kunt vinden over het Vetvrij Dieet. Dit dieet is echter maar een klein gedeelte van de informatie die je hier kunt vinden. Daarnaast worden namelijk alle beschikbare diėten en afslankmethode besproken. Van Sonja Bakker tot het Bierdieet. Tevens hebben we alle informatie over voeding en gezondheid overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Op alle diėten en artikelen op deze website kun je eenvoudig een reactie geven. Heb je een vraag of opmerking over een bepaald artikel? Heb je ervaring met een dieet? Dan zouden we het leuk vinden
Lees verder »

Bezoek VetVrij.com

5

Reviews en Ervaringen over Dieet Blog

Dieet Blog

Weblog over dieet gerelateerde onderwerpen.

Lees verder »

Bezoek Dieet Blog

6

Reviews en Ervaringen over Makkelijker Afvallen

Makkelijker Afvallen

Makkelijker Afvallen
Je bent op makkelijker afvallen omdat je wilt afvallen of gewoon gezonder wilt leven. Je wilt afvallen omdat je jezelf iets te dik vind of omdat je gewoon een mooier, strakker figuur wilt hebben en/of gezonder wilt leven. Wij geven je veel informatie over afvallen Slank en overgewichten mogelijkheden die je hierbij kunnen helpen zodat je makkelijker kunt afvallen.
Lees verder »

Bezoek Makkelijker Afvallen

7

Reviews en Ervaringen over AfslankDieten.nl

AfslankDieten.nl

Dieet, Afslanken, afvallen, vermageren;

Iedereen weet hoe het moet: minder eten en meer bewegen. Afslanken gaat snel vervelen. Stel daarom je eigen dieet samen met onze ontbijt, lunch en diner tips.

Op Afslankdieten.nl vindt u info over het dieet: snel gezond en verantwoord afslanken!


Lees verder »

Bezoek AfslankDieten.nl

8

Reviews en Ervaringen over Afvallen In Een Week

Afvallen In Een Week

Als de temperaturen stijgen, als dat speciale feestje dichterbij komt of als die stapel kleding achterin de kast je vol verlangen aanstaart, besef je dat je die overtollige kilo’s zo snel mogelijk kwijt wilt. Snel weg met die lovehandles en onderkin en maak plaats voor die strakke buik en slanke dijen. Voor lange termijn plannen zoals hardlopen, diėtisten, sport coaches en boeken vol afslank tips heb je geen tijd meer. Wat jij nodig hebt is een crash dieet, want jij wilt afvallen in een week.

Lees verder »

Bezoek Afvallen In Een Week

9

Reviews en Ervaringen over AfvallenExperts

AfvallenExperts

Te veel mensen in Nederland hebben overgewicht en willen dol graag gewicht verliezen. Ik was één van die Nederlanders, tot dat ik ging afvallen zonder dieet. Zonder dat er een dieet aan te pas kwam ben ik voorgoed van mijn overgewicht af.

Een tijd geleden wou ik mijn gewicht accepteren en stoppen met afvallen ik vond een dieet vreselijk en het leidde tot niks, TOT ik erachter kwam hoe afvallen zonder dieet werkte. Na veel onderzoek en inspanning ben ik gezonder gaan leven en beter gaan afvallen en dit zonder het JoJo-effect. De website is mijn manier om het jou ook te vertellen! Benieuwd, e
Lees verder »

Bezoek AfvallenExperts

10

Reviews en Ervaringen over BloeddrukmeterWebshop

BloeddrukmeterWebshop

Bloeddrukmeter Kopen? Groot aanbod Bloeddrukmeters Online

Bloeddrukmeter Kopen? Véél Bloeddrukmeters online te koop ✓ De Beste Service én alles uit Voorraad ✓ O.a. Tanita, Omron & Microlife Bloeddrukmeters.

Lees verder »

Bezoek BloeddrukmeterWebshop

11

Reviews en Ervaringen over BMI Calculator

BMI Calculator

Dieet Calculatoren Bereken uw BMI (Body mass index), uw dagelijkse energie behoefte en het calorieen verbruik per activiteit!


Lees verder »

Bezoek BMI Calculator

12

Reviews en Ervaringen over Dieet ABC

Dieet ABC

Op Dieet-ABC vind je uitgebreide informatie van de meest voorkomende dieetmethodes.


Lees verder »

Bezoek Dieet ABC

13

Reviews en Ervaringen over Dieet Weetjes

Dieet Weetjes

dieetweetjes.nl wordt geschreven door diėtiste helena.
elke week geeft ze je een kijkje in de wereld van voeding, afslanken, diėten en gezondheid.
hierdoor blijf je op de hoogte van alle nieuwe informatie en weetjes die je kunt gebruiken bij het optimaliseren van jouw eetpatroon

Lees verder »

Bezoek Dieet Weetjes

14

Reviews en Ervaringen over Dieet-Afvallen

Dieet-Afvallen

Dieet Afvallen, jouw website voor die kilo's minder.

Dieet Afvallen.nl is de website met alle nodige informatie over het diėten en afvallen, gezond eten en leven, en het kwijtraken van overgewicht.
Lees verder »

Bezoek Dieet-Afvallen

15

Reviews en Ervaringen over DieetForum

DieetForum

Forum voor diėet-liefhebbers

Lees verder »

Bezoek DieetForum

16

Reviews en Ervaringen over DieetNieuws

DieetNieuws

Nieuws en artikelen over dieet, gezondheid en voeding


Lees verder »

Bezoek DieetNieuws

17

Reviews en Ervaringen over Dieetwijzer

Dieetwijzer

Alle dieeten op een rij


Lees verder »

Bezoek Dieetwijzer

18

Reviews en Ervaringen over GetSlim.nl - Pu Erh thee

GetSlim.nl - Pu Erh thee

Wat is Pu Erh thee?

Pu Erh thee stamt uit de Chinese provincie Yunnan, die ook wel de provincie van de 'eeuwige lente' genoemd wordt. Pu Erh is een belangrijke stad in het zuiden van Yunnan en tevens de grootste handelsmarkt voor thee. De thee die in deze streken verbouwd wordt, heet Pu Erh thee.

Pu Erh thee wordt in China gedronken als volksdrank. Al meer dan 1700 jaar wordt deze thee in Yunnan op een zorgvuldige wijze verbouwd, waarbij alle waardevolle voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen bewaard blijven. Pu Erh thee onderscheidt zich door haar speciale fermenteringsproces,waar
Lees verder »

Bezoek GetSlim.nl - Pu Erh thee

19

Reviews en Ervaringen over Lekker-Slank

Lekker-Slank

Welkom op Lekker Slank, de meest uitgebreide dieetsite van Nederland. Hier vind je informatie over verschillende diėten, zoals het South Beach dieet, Sonja Bakker en het Best Life-dieet van Bob Greene. Kijk snel verder en kijk welk dieet het best bij jou past.

Ook hebben we een aantal heerlijke en vooral gezonde recepten geselecteerd en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en verantwoord eten. Kijk snel verder!
Lees verder »

Bezoek Lekker-Slank

20

Reviews en Ervaringen over New Life Wellness

New Life Wellness

New Life Wellness, online afslankproducten en sportvoeding.

New Life Wellness is dé onlinewinkel met afslankproducten, sportvoeding en voedingssupplementen van topkwaliteit. Afslankproducten, sportvoeding, wellness, Cai-Pan natuurproducten. Bij Newlifewellness bent u verzekerd van scherpe prijzen, een snelle bezorging en uitstekende service en tevreden klanten!
Lees verder »

Bezoek New Life Wellness

21

Reviews en Ervaringen over OpDieet.nl

OpDieet.nl

Opdieet geeft een duidelijk overzicht van de huidige inzichten over het ontstaan van overgewicht en hoe je overgewicht het beste te lijf kunt gaan.

Hierdoor begrijp je de werking van je eigen lichaam en waarom het verstandig is om op een bepaalde manier af te vallen.

Naast voeding en afvallen, richt deze site zich ook op de psychologische
invloeden van het eetgedrag. En ook vind je veel info over gezonde voeding.
Lees verder »

Bezoek OpDieet.nl

22

Reviews en Ervaringen over P-Health

P-Health

Comfortabel slapen
Lees verder »

Bezoek P-Health

23

Reviews en Ervaringen over Sport en Dieet

Sport en Dieet

Waarin verschilt sport-en-dieet.nl van andere sites?

Om uw sport- of dieetdoelen te kunnen bereiken op een doelgerichte manier moet u een behoorlijke kennis hebben van effectief en efficiėnt trainen, voeding en dieet en vooral ook de psychologische werking die dit op u heeft. Een duurbetaalde trainer of diėtist is in sommige gevallen niet mogelijk vanwege uw locatie of financiėle situatie. Echter geven zij u ook niet de garantie dat u daadwerkelijk succesvol gaat zijn in het bereiken van uw doelen, omdat zij simpelweg niet over de praktijkervaring beschikken die een geroutineerd topsporter
Lees verder »

Bezoek Sport en Dieet

24

Reviews en Ervaringen over TopDieet

TopDieet

TopDieet
Lees verder »

Bezoek TopDieet