Home » Categorieėn » Pillen, Tabletten & Gels

Pillen, Tabletten & Gels

Volgorde:

1

2Fase.nl

Phase2 is een nieuwe veelbelovende methode. Phase2 is een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediėnten dat u helpt met afslanken en bij gewichtsbeheersing.

Dagelijks krijgt u via de voeding koolhydraten binnen. Koolhydraten komen onder andere voor in aardappelen, rijst, pasta, broodproducten, fruit, melkproducten, snoep en koek. Koolhydraten vormen de grootste energiebron voor het lichaam.

Phase2 verhoogt de vetverbranding. Dit betekent dat het lichaam meer energie haalt uit uw lichaamsvet in plaats van uit koolhydraten. De verbranding van uw lichaamsvet leidt tot gewichtsafn
Lees verder »

Bezoek 2Fase.nl

2

XL-S Medical

XL-S Medical

XLS Medical, verlies tot 3x meer gewicht met de producten van XLS Medical door de drievoudige werking die het afvallen en de vetverbranding stimuleren!
Lees verder »

Bezoek XL-S Medical

3

Obesigard

Obesigard helpt u gewicht te verliezen en langdurig op gewicht te blijven.

Omdat afvallen met Obesigard zo gemakkelijk gaat, zult u meer dan ooit gemotiveerd zijn en is het makkelijker om door te gaan tot u op uw streefgewicht zit. Daarna helpt Obesigard u om op uw streefgewicht te blijven.

Afvallen en vet verbranden op buik, billen en benen. De wetenschap staat niet stil en we weten steeds meer over obesitas en de oorzaken van overgewicht. Deze kennis van nu is gebruikt om een middel te ontwikkelen wat helpt bij het afvallen. Obesigard stimuleert het thermogenisch effect om meer en snel
Lees verder »

Bezoek Obesigard

4

FitSlim

Fitslim eiwitshakes zijn hoogwaardige eiwitshakes met een heerlijke vanille smaak welke dienen ter ondersteuning van een gezonde voeding en zijn geen vervanging van een complete maaltijd. De Fitslim shakes passen goed in een eiwitdieet maar kunnen ook naast de reguliere voeding gebruikt worden.

Inname van Fitslim eiwitshakes zal de honger gedurende de dag stillen waardoor u vanzelf minder zult gaan eten en afvallen gemakkelijker is vanwege de niet aanwezige honger. Afvallen met eiwitten is momenteel erg populair, Fitslim speelt hier goed op in. Gebruikt van de 2 Fitslim eiwitshakes per dag
Lees verder »

Bezoek FitSlim

5

BodyFirm

Bodyfirm is een superkrachtige afvalmethode op basis van 3 krachtige ingrediėnten. Na inname van de capsule zullen de ingrediėnten snel worden opgenomen in de bloedbaan waardoor deze snel hun werking kunnen uitoefenen op het lichaam.

Bodyfirm heeft een drievoudige werking zo helpt Bodyfirm de eetlust te onderdrukken, de energieverbranding te stimuleren en de vetverbranding te stimuleren. Deze drie positieve eigenschappen stimuleren het afvalproces.

De ingrediėnten in Bodyfirm zijn 100% natuurlijk waardoor de inname volledig veilig en verantwoord is. Bodyfirm helpt u zich meer energiek te
Lees verder »

Bezoek BodyFirm

6

Abtronic2Fase.nl

Bent u ook zo aan het schommelen met uw gewicht en wilt u nu afvallen en uw streefgewicht ook voorgoed behouden? Iedereen is weer bezig om een mooi strak lichaam te krijgen voor de zomer. U wilt toch ook het liefst weer al die kilo's er zo snel mogelijk af hebben? Het schoonheidsideaal is toch een mooi strak lichaam! Dan is de Abtronic + 2e Fase de beste oplossing voor u omdat het snel werkt. U hoeft zich niet meer uit te sloven in de sportschool en u hoeft geen maaltijden meer over te slaan.
Lees verder »

Bezoek Abtronic2Fase.nl

7

Detox Formule

Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van de super populaire ‘DetoxFormule’ afslankproduct. Deze afslankkuur is komen overwaaien vanuit Hollywood (waar het tot voor kort het best bewaarde geheim was om af te vallen zonder sporten, zonder dieet en zonder jojo-effect). Diverse Hollywood-sterren gebruiken de DetoxFormule om vetreserves te verbranden, terwijl het eigenlijk bedoeld is als ontgiftingskuur. Maar –naast de gezonde eigenschappen van een ontgiftingskuur– blijkt het de hoogste succesratio te hebben op het gebied van afvallen en afslanken. Inmiddels wordt DetoxFormule dan ook door vele
Lees verder »

Bezoek Detox Formule

8

Raspberry Formula

Raspberry Formula is de nieuwste trend in het 'gevecht tegen de kilo's'. Inmiddels zijn al miljoenen mensen enthousiast geraakt over deze "wonder pillen" die je als supplement gebruikt om af te vallen. Zeker nadat Raspberry Formula werd besproken in The Dr. Oz Show is er veel extra aandacht gekomen.
Lees verder »

Bezoek Raspberry Formula

9

Alcachofa de Laon

Alcachofa de Laon, tot 10 kilo afvallen in een week tijd! U wilt u afvallen maar heeft u geen tijd om naar de sportschool te gaan? Dat is geen probleem. Alcachofa de Laon: een nieuwe manier van afvallen in een mum van tijd!

De voordelen van Alcachofa de Laon:
- Eerste resultaat binnen 3 dagen.
- Stilt de honger en bevordert de vetverbranding.
- Alcachofa de Laon ingrediėnten zijn 100% natuurlijk

Kortom u wilt snel afvallen dan is Alcachofa de Laon de manier om dit snel en eenvoudig te doen.
Lees verder »

10

Carbuloss

Slechte koolhydraten bevatten geen gezonde vezels en worden snel door het lichaam opgenomen. Deze snelle opname van suikers in de bloedsomloop verhoogt de bloedsuikerspiegel aanzienlijk. Voedselsoorten die slechte
koolhydraten bevatten, zijn onder andere wit brood, aardappelen, rijst en gedroogd of gekonfijt fruit. Het zijn deze overtollige koolhydraten —en enkel deze — die met behulp van Carbuloss worden geėlimineerd! Het bevat een aantal bewezen en veilige ingrediėnten die er specifiek op gericht zijn om koolhydraten te blokkeren en zodoende de vorming van lichaamsvet te voorkomen.
Lees verder »

Bezoek Carbuloss

11

HCG Dieet

Het HCG Dieet wordt verkocht als afslankmethode (hoewel onderzoek uitwijst dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat HCG effectief is in de behandeling van overgewicht).

De kuur wordt toegediend door middel van injecties in combinatie met een streng dieet. Dr. Simeons beschrijft in zijn boek "Een nieuwe geneeswijze van vetzucht", hoe vetzucht hiermee genezen kan worden.

Enkele verzekeringsmaatschappijen vergoeden de behandelingen, indien men alternatieve geneeswijzen in het pakket heeft.

De toepassing wordt soms als omstreden gezien, aangezien het aanbod van HCG beperkt zou zijn e
Lees verder »

Bezoek HCG Dieet

12

Lipo 13

De naam van de krachtige afslankformule Lipo-13 is gebaseerd op haar 13 unieke en volledig natuurlijke ingrediėnten. Deze ingrediėnten werken samen en vormen een synergie. Dit garandeert snel en veilig gewichtsverlies bij mannen en vrouwen van alle leeftijden die willen afslanken aan hun buik, heupen, billen of dijen!
Lees verder »

Bezoek Lipo 13

13

VitaMust

Vitamust ontwikkelt, produceert en levert gezondheidsbevorderende vitamine- en kruidensupplementen van topkwaliteit op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Vitamust levert onder meer aan voedingsdeskundigen, diėtisten, topsporters en aan iedereen die bewust en gezond wil leven. Op natuurlijke wijze.

Vitamust wil een bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen. Vitamust maakt en levert natuurlijke voedingssupplementen op wetenschappelijke basis die de gezondheid aantoonbaar bevorderen. De kwaliteit van onze producten en de wensen van de gebruiker staan daarbij centraal. De un
Lees verder »

Bezoek VitaMust

14

Bional

Bional helpt bij overgewicht en afslanken. De producten verminderen het hongergevoel, helpen bij reiniging van de darmen en ondersteunen de vetstofwisseling.

Er bestaat Bional Silhouet, Bional IdeaalGewicht en Bional Appelslank Xtra
Lees verder »

15

Bioslim+

BioSlim+ is een 100% natuurlijk afslankproduct en werkt op basis van het actieve bestandsdeel L-Carnitin. L-carnitin is een lichaamseigen aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij de vetverbranding en stofwisseling. BioSlim+ stimuleert de vetverbranding en ondersteunt de stofwisseling.

BioSlim+ is niet gebaseerd op een dieet! U neemt gewoon 3 maal daags een gezonde en voedzame maaltijd. Hierdoor krijgt u de belangrijke voedingsstoffen binnen die uw lichaam nodig heeft. Daarnaast neemt u volgens de gebruiksaanwijzing BioSlim+ in. Doordat u zowel tijdens als na de kuur hetzelde gebalanceer
Lees verder »

Bezoek Bioslim+

16

Bloem

Home | Bloem gezondheidsproducten

Bloem Health Products BV – Direct in onze webwinkel verkrijgbaar: voedingssupplementen, kruidenpreparaten, natuurlijke cosmetica, medische hulpmiddelen en superfood.
Lees verder »

Bezoek Bloem

17

DNA Pil

Als je op je ideale gewicht wilt komen is de DNA-pil (Genotrim) misschien de ideale oplossing voor jou. Amerikaanse en Nederlandse onderzoekers zijn er eindelijk in geslaagd om een formule te ontwikkelen waarmee het op basis van iemands persoonlijke dna mogelijk is geworden een pil te fabriceren waarmee je binnen enkele maanden op je ideale gewicht komt. De overtollige kilo's verdwijnen, zonder dat je eten of drinken hoeft te laten staan.

afslanken-afvallen
Lees verder »

Bezoek DNA Pil

18

FatBurner

Drogisterij.net - Beste FatBurner
Lees verder »

Bezoek FatBurner

19

Fit for me

Homepage | FitForMe

Vitamines en voedingssupplementen afgestemd op uw behoefte koopt u eenvoudig bij FitForMe!
Lees verder »

Bezoek Fit for me

20

Forte Pharma

Forte Pharma
Lees verder »

21

Fytostar

Fytostar biedt een uitgebreid gamma voedingssupplementen met krachtige, hoogwaardige gezondheidsformules. Door zijn uitzonderlijke kwaliteit is Fytostar het uitgelezen gamma voor wie zijn gezondheid goed wilt ondersteunen en behouden.

Fytostar heeft voor vrijwel elk probleem een effectieve oplossing. De producten onderscheiden zich door geselecteerde ingrediėnten, hoge doseringen en bijzondere toevoegingen voor een optimaal resultaat. Door de synergie van de natuurlijke bestanddelen, helpt Fytostar snel en goed.
Lees verder »

22

Gemakkelijk Afslanken

Nieuw in Nederland!

Moeiteloos afvallen kan écht. Met behulp van de Calorie Blocker en de Calorie Burner. De Calorie Blocker bevat het bekende Afrikaanse cactusextract Opuntia ficus indica. Dit extract helpt u om ongemerkt en zonder hongergevoel minder calorieėn in te nemen. Met behulp van de Calorie Burner valt u nóg sneller af, omdat u de vetverbranding stimuleert. Zo vormen deze twee producten het ideale 'afslankduo'.

Dieet
Lees verder »

Bezoek Gemakkelijk Afslanken

23

Hoodia Gordonii

Hoodia is geen cactus, hoewel hij er wel zo uitziet, maar hij behoort tot de kroontjeskruidfamilie (Asclepiadoideae). Hij groeit in het zuiden van Afrika. Er zijn ongeveer 20 soorten van Hoodia. De meest bekende is de Hoodia Gordonii, waarover door iedereen gesproken wordt vanwege zijn verbazingwekkende werking. De San (Bosjesmannen) eten gedurende hun jachtpartijen al eeuwenlang Hoodia Gordonii om de honger te onderdrukken.

Hoodia Gordonii bevat een speciaal molecuul, dat fungeert als een natuurlijke eetlustremmer. Als je Hoodia opeet wanneer je een hongergevoel hebt dan vermindert dit ing
Lees verder »

Bezoek Hoodia Gordonii

24

NachtSlank

Waarom NachtSlank?
Nachtslank helpt om af te slanken, omdat het 's nachts de vetverbranding bevordert en de opname van vet door het lichaam vermindert, als het lichaam geen voedsel te verwerken krijgt. NachtSlank is samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wat doet NachtSlank?
Het lichaam is overdag druk om de dagelijkse voeding te verwerken. Daarom is Nachtslank ontwikkeld. Het helpt de hele nacht. Terwijl u slaapt stimuleert NachtSlank ongemerkt de vetverbranding. Het vermindert bovendien de opname van vet door het lichaam.
Lees verder »

Bezoek NachtSlank

25

Reduxan

Home - Reduxan

Reduxan, snel en veilig afvallen, de natuurlijke dieetcapsule met drievoudige werking
Lees verder »

Bezoek Reduxan

In the Spotlight