Maaltijdvervangers

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Cambridge Dieet

Cambridge Dieet

Het Cambridge Weight Plan Benelux BV is de distributeur voor Nederland, Belgiė en de Nederlandse Antillen. Dit plan heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, met een eveneens snel groeiend netwerk van consulenten door het hele land.

Het Cambridge Weight Plan Benelux BV als doel om niet alleen cliėnten te begeleiden naar een gezond gewicht, maar ook te helpen om dit gewicht vast te houden door middel van het aanleren van een gezonde leefstijl. Dit Plan wordt wereldwijd, in meer dan 35 landen, ingevoerd. Binnen dit wereldwijde netwerk heeft het een voortrekkersrol bij, onder andere,
Lees verder »

Bezoek Cambridge Dieet

2

Reviews en Ervaringen over Joylent

Joylent

Nutritionally balanced meal shakes and meal replacement bars. - Joylent

Delicious powdered food shake that contains all the nutrients your body needs to stay healthy. €2,- per meal.
Lees verder »

Bezoek Joylent

3

Reviews en Ervaringen over ModiFast

ModiFast

Heeft u serieuze plannen om af te vallen? Dan is de Modifast Methode iets voor u. De Modifast Methode bestaat uit :

[b]Modifast Intensive[/b]
Complete maaltijden in poedervorm met een minimum aan calorieėn om serieus af te vallen.

[b]Modifast Control[/b]
Maaltijdvervangende producten voor gewichtscontrole.

Modifast Intensive levert per dag (drie zakjes) slechts +/- 500 kcal, maar bevat wel alle, voor het lichaam noodzakelijke, voedingsstoffen. U verliest dus snel gewicht, terwijl u toch gewoon actief kunt blijven.

Via Modifast.nl kun je niet rechtstreeks producten bestellen.
Lees verder »

Bezoek ModiFast

4

Reviews en Ervaringen over Weight Care

Weight Care

Het Weight Care dieet werkt met maaltijdvervangers.

Maaltijdvervangers zijn evenwichtig samengestelde maaltijden die je in plaats van je gewone maaltijden neemt. Omdat je alleen kilo's kwijt wilt en niet je gezondheid, zijn Weight Care maaltijdvervangers heel verantwoord: ze bevatten alles wat je lichaam nodig heeft. Zo heb je met één Weight Care maaltijdvervanger al minimaal 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen. Zo weet je zeker dat je veilig lijnt.

Alle Weight Care maaltijdvervangers voldoen dan ook aan de strenge eisen die de overheid daarvoor hee
Lees verder »

Bezoek Weight Care

5

Reviews en Ervaringen over ShakePlus

ShakePlus

Shakeplus, de 100% natuurlijke maaltijdshake

Lees verder »

Bezoek ShakePlus

6

Reviews en Ervaringen over Straight Away

Straight Away

Bij Straight Away geloven we dat verantwoord afslanken beter kan en dat je nooit meer hoeft te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Dankzij Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller.

Al onze coaches zijn ervaringsdeskundigen of professionals op het gebied van coaching, diėtiek, orthomoleculaire voeding en voedingskunde. Je betaalt eenmalig v.a. 25 euro voor het eerste intakegesprek. Tijdens het volgen van het totaal afslankprogramma met Straight Away is de begeleiding door onze coaches gratis. Vraag aan de coach voor de voorwaarden.
Lees verder »

Bezoek Straight Away

7

Reviews en Ervaringen over HerbaLife

HerbaLife

Gewichtbeheersing betekent niet alleen het bereiken van een streefgewicht, het betekent ook meer zelfvertrouwen, uzelf kunnen zijn en meer controle op uw leven.

Het persoonlijke gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife, is samengesteld met uw leefstijl en behoeften als basis.

Onze formules zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In combinatie met lichaamsbeweging en water drinken kan de kernvoeding van Herbalife dč oplossing zijn voor succesvolle gewichtbeheersing.

De Onafhankelijk Herbalife Distributeur speelt een belangrijke rol bij het bereiken van uw streefgewicht en andere
Lees verder »

Bezoek HerbaLife

8

Reviews en Ervaringen over Prodimed

Prodimed

Het dieet van Prodimed zorgt ervoor dat u blijvend van uw overgewicht afkomt! Hoe werkt het dieet? Voor aanvang van het dieet bepaalt u eerst uw streefgewicht en de termijn waarbinnen u dit gaat behalen. Dit doet u samen met uw voedingsdeskundige. Ook wordt er gekeken welk moment voor u het meest geschikt is om te starten. Het is belangrijk dat dit een periode is waarin u zo min mogelijk stress ervaart. Zo kunt u zich het beste focussen op uw dieet. Tenslotte wordt uw medisch verleden in kaart gebracht aan de hand van een gezondheidsverklaring.
Lees verder »

Bezoek Prodimed

9

Reviews en Ervaringen over BCM Dieet

BCM Dieet

Succesvol afslanken met het BCM Dieet- en Voedingsprogramma!

Tijdens de laatste 25 jaren hebben al meer dan 2 miljoen mensen de doeltreffendheid van het BCM Programma ontdekt en ze zijn succesvol afgeslankt. Ook u kunt dit!


Lees verder »

Bezoek BCM Dieet

10

Reviews en Ervaringen over FormaFast

FormaFast

Snel en eenvoudig afvallen-FormaFast dieet. Shakes en repen | FormaFast: afslanken, en nu jij!

snel afslanken! Eenvoudig en lekker met FormaFast - maaltijd vervangers, shakes en repen. Afslanken zonder honger en sporten. Aanbieding van de week X-treme box.

Dieet Links
Lees verder »

Bezoek FormaFast

11

Reviews en Ervaringen over Gerlinea

Gerlinea

Afslankproducten - Gerlinea

Wat maakt de Gerlinéa maaltijdvervangers zo evenwichtig?Maaltijdvervangers zijn door EFSA goedgekeurd om gewichtsverlies of -behoud te bereiken.
Lees verder »

Bezoek Gerlinea

12

Reviews en Ervaringen over Kruidvat Maaltijdshake

Kruidvat Maaltijdshake

Kruidvat Maaltijdshake is een lekker maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing en past uitstekend in een energiebeperkend dieet. Dit product voorziet in minimaal 30% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitaminen en mineralen voor energiebeperkte diėten. Door de maaltijdshake te gebruiken als ontbijt en/of lunch bevat je maaltijd slechts 212 KCAL. Zorg ervoor voldoende te drinken, minimaal 2 liter water, thee of andere caloriearme dranken per dag.
Lees verder »

Bezoek Kruidvat Maaltijdshake

13

Reviews en Ervaringen over Mangoslim

Mangoslim

MangoSlim helpt bij een gevarieerde, evenwichtige en gezonde levensstijl.

Fris en fruitig, zo kunnen we deze African Mango variant het beste omschrijven. Het frisse van natuurlijke ingredienten en het fruitige van mango.
Lees verder »

Bezoek Mangoslim

14

Reviews en Ervaringen over Slim Fast

Slim Fast

SlimFast biedt iedereen die het dieet wil volgen een uitgebreid assortiment aan maaltijdvervangers. Er zijn onder meer kant-en-klare drinkmaaltijden in het productaanbod opgenomen, maar ook kun je maaltijdrepen kopen net als verschillende pasta’s en soepen. Elke dag moet je tijdens het SlimFast dieet twee normale maaltijden vervangen door een van de maaltijdvervangende producten. Je hebt daarbij zelf de mogelijkheid te kiezen welke maaltijd van de dag dat zal zijn. De derde maaltijd kun je gewoon zelf bereiden zoals het ontbijt, de lunch of het diner. Verder is het ook toegestaan om elke dag t
Lees verder »

Bezoek Slim Fast