Home » Categorieėn » Eetgewoontes

Eetgewoontes

Volgorde:

1

Paleo Dieet

The Paleo Diet™ - Live Well, Live Longer. : The Paleo Diet™

Live Well, Live Longer.

Paleo Dieet Boek


Lees verder »

Bezoek Paleo Dieet

2

Weight Watchers

Weight Watchers Online: het meest efficiėnte en flexibele voedingsprogramma ooit.

Het nieuwe WeightWatchers Online is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Het online plan biedt meer dan 600 recepten en meer dan 50 workout demo's, interactieve hulpmiddelen en een persoonlijk schema.
Lees verder »

Bezoek Weight Watchers

3

SuikerBlok.nl

Suikerblok helpt de inname van suiker te verminderen waardoor u gemakkelijk kunt afvallen en uw streefgewicht kunt bereiken. De natuurlijke ingrediėnten in Suikerblok tabletten remmen de behoefte aan zoete snacks waardoor u minder suiker binnen zult krijgen. Daarnaast remt Suikerblok ook de opname van een deel van de binnengekomen koolhydraten (suikers) in het lichaam.

Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat er minder suiker in het lichaam beschikbaar is voor energie. Het lichaam zal daardoor de vetreserves aanspreken voor energie waardoor de vetverbranding omhoog zal gaan en gewichtsverl
Lees verder »

Bezoek SuikerBlok.nl

4

Newfysic

NewFysic maakt het proces van afslanken niet alleen leuker, maar ook makkelijker voor haar leden. Dit is ook te merken aan het groot aantal leden. In totaal zijn ongeveer 100.000 personen lid van NewFysic. De kantoren van deze organisatie zijn ook in alle steden van Nederland te vinden. Bij NewFysic kunnen leden rekenen op een persoonlijke aanpak met individuele online coaching. Daarnaast krijgen zij ook nog specifiek toegesneden recepten. NewFysic heeft als motto, dat gezond afslanken, zonder dat men honger heeft, gewoon mogelijk moet zijn. Hiervoor heeft deze organisatie diverse tools en met
Lees verder »

Bezoek Newfysic

5

Nederland Slank

Nederland Slank is een revolutionair afslankprogramma. Gezond en verantwoord afvallen zonder pillen, injecties en shakes. Aan de hand van een bloedtest schrijven wij een programma speciaal gericht op je persoonlijke hormoonhuishouding. Wij leggen je uit wat je wel en niet mag eten, zonder je lichaam tekort te doen. Daarnaast vergoeden diverse verzekeraars het afslankprogramma van Nederland Slank.
Lees verder »

Bezoek Nederland Slank

6

Dr Cohen Dieet

Herstel de hormoonhuishouding door de "juiste" voeding voor u persoonlijk en het lichaam zorgt voor de vetafbraak en andere gevolgen! Dit kunt u doen via dure, medicijnen (die alleen mensen met veel geld zich kunnen veroorloven), maar volgens Dr. Cohen is de beste manier om de hormonen weer in "balans" te brengen door voeding als "medicijn" te gebruiken (een natuurlijke en veilige manier!). Gedurende een aantal jaren zijn er duizenden tests uitgevoerd op verschillende soorten voeding met als resultaat een duidelijk inzicht van hoe voeding en combinaties van voedingsmiddelen de hormoonhuishoudi
Lees verder »

Bezoek Dr Cohen Dieet

7

Een Kilo Per Week

Je ontvangt bij het EenKiloPerWeek Dieet (€ 14,95 per maand):
Recepten voor ontbijt, lunch en diner ( 1000+ )
Begeleiding van een professionele diėtiste
Dieet forum en dagboek
Beweegoefeningen (ebook en video)
Gratis: Basis eiwitdieet ebook t.w.v. € 19.95
Gratis: Geen inschrijfkosten ( € 10,- )
Gratis: Motivatieprogramma t.w.v. € 59,95
Het is maandelijks opzegbaar


Lees verder »

Bezoek Een Kilo Per Week

8

Shangri La Dieet

Het Shangri La Dieet is tegenwoordig het zoetste geheim van Hollywood.

Iedereen zweert bij het nieuwe Shangri-La dieet. Het is een sensationeel afvalprogramma, waarbij men zonder honger en zonder calorieėn tellen zijn gewenste gewicht bereikt. Het dieet is bij meer dan 10.000 deelnemers getest.
Lees verder »

Bezoek Shangri La Dieet

9

17 Dagen Dieet

Het 17 dagendieet is het bestsellerdieet van dit moment! Dr. Mike Moreno schreef maar liefst drie boeken om je gezond, snel en veilig te laten afvallen. Dr. Mike Moreno heeft een huisartsenpraktijk in San Diego en is initiatiefnemer van Walk with your Doc. Hij past zelf gezonde gewoontes toe op het gebied van eten en bewegen in zijn dagelijkse leven, en is ervan overtuigd dat iedereen dat zou moeten en kunnen doen. Hij is de bedenker van: Het 17 dagendieet.
Lees verder »

Bezoek 17 Dagen Dieet

10

Alfa Dieet

Het Alfa Dieet is een echt leefstijldieet. Het Alfa dieet laat je weer eten op de manier, zoals de natuur het bedoeld heeft. Je gaat weer leren eten zoals onze verre voorouders dat deden. De makers van dit dieet zijn ervan overtuigd dat eten op deze wijze, vele kilo's kan schelen. Als bewijs voeren ze aan dat pas in de 17e eeuw, toen suiker betaalbaar werd, Nederlanders last kregen van overgewicht. Het Alfa dieet boek bevat vele gevarieerde recepten om lekker afwisselend te eten. Het dieet heeft als doel zowel lichamelijk als geestelijk gezond te worden.


Lees verder »

11

Bijbeldieet

Het Genesis of Bijbeldieet is gebaseerd op de Bijbel. Het bestaat grotendeels uit granen, vruchten en noten. Levensveranderend zou het moeten zijn, en je krijgt er bergen energie van. God heeft dit dieet opgesteld, de Bijbel geeft in het Oude Testament duidelijke richtlijnen gezonde voeding.

Lees verder »

12

Candida Dieet

Het aanpassen van de voeding is volgens de natuurgeneeskunde een belangrijke maatregel. Candida leeft op suiker, dus door minder suikers te consumeren ontneem je de candida zijn voedingsbron.

gezondleven
Lees verder »

Bezoek Candida Dieet

13

F2 Dieet

Het F2-dieet staat voor een eenvoudige en gezonde manier van eten en afvallen. Door het F2-dieet te volgen verlies je, sneller dan met welk ander dieet, makkelijk overtollige kilo's. Dat kan door een uitgekiende combinatie van voedingsstoffen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Het F2-dieet gaat uit van een gezonde vezelrijke voeding, met veel groenten, fruit en granen.
Overtollig vet verdwijnt als sneeuw voor de zon
Sneller afvallen dan met ieder ander dieet met dezelfde hoeveelheid calorieėn
Gewicht verliezen zonder hongergevoel
Activering van de goede bacteriėn voor e
Lees verder »

Bezoek F2 Dieet

14

Improve your Health

Improve Your Health - Pure, Gezonde en biologische producten - Improve Your Health

We brengen pure, gezonde en biologische producten op de markt to Improve Your Health! De zuiverste en meest hoogwaardige producten van de de hoogste kwaliteit:
Lees verder »

Bezoek Improve your Health

15

Mathijs Vrieze

Mathijs Vrieze: mijn methode is anders dan methodes die gebruik maken van het principe: zo snel mogelijk zo veel mogelijk afvallen. Dit zijn de zogenaamde
crashdiėten. In 8 weken supersnel afvallen en daarna terugvallen in je oude
eetgewoontes is heel slecht voor je lichaam. Voor velen hebben dat soort
methodes vreemd genoeg een extreme aantrekkingkracht. Het lijkt makkelijker
en je doet het even tussendoor. Bij veel van die diėten zit alles dat je mag
eten in zakjes, poeders en shakes zodat je er zelf niet bij na hoeft te denken.
Je denkwijze is daarna niet veranderd in een gezond eetpa
Lees verder »

Bezoek Mathijs Vrieze

16

Metabolic Balance

Metabolic Balance® is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, dat is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers.
Met behulp van het programma kunt u onder begeleiding uw huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is uw persoonlijke voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van uw actuele bloedwaarden en uw gezondheidsgegevens.
Lees verder »

Bezoek Metabolic Balance

17

Momentum

Momentum® is een lifestyle programma voor mensen die op verantwoorde wijze gewicht willen verliezen. De dieetfase telt slechts 27 dagen. In de periode daarna vul je het dieet langzaam aan en leer je wat een gezond voedingspatroon inhoudt.

Momentum® is opgebouwd in 3 overzichtelijke fasen: een dieetfase (27 dagen), stabilisatiefase (21 dagen) en een levensfase (rest van je leven). Het 3 Fasenplan geeft je handvatten voor een gezonde levensstijl zodat je ook na het volgen van het Momentum® programma fit en vitaal door het leven kan.
Lees verder »

Bezoek Momentum

18

Nidora

NIDORA® - Een manier om op natuurlijke wijze gewicht te verliezen | Officiėle website

NIDORA® is een uniek revolutionair afslankproduct. NIDORA® stimuleert uw reukvermogen en daardoor heeft u sneller een voldaan gevoel met minder voedsel.
Lees verder »

Bezoek Nidora

19

PaeloDieet

Het PaeloDieet is een kijkje in de keuken van onze voorvaders. Lang verhaal kort – het komt erop neer dat je meer natuurlijke voeding gaat eten als dat je nu doet. Ons lichaam is hier namelijk op ingesteld, maar in het tijdperk waarin we nu leven kun je op elke hoek van de straat eten krijgen.
Lees verder »

Bezoek PaeloDieet

20

Sonja Bakker Dieet

Wat begon als een kleinschalige uitgave met een programma om effectief af te vallen, werd een bestseller! Maandenlang stond mijn boek ?Bereik je ideale gewicht? op de eerste plaats van best verkochte boeken. Mijn methode om effectief af te vallen aan de hand van weekmenu?s, bleek voor honderdduizenden mensen met overgewicht de oplossing waarvan ze vaak jaren hadden gedroomd. ?Bereik én behoud je ideale gewicht!? is de opvolger van deze bestseller. Ontstaan uit de behoefte van al die mensen die graag een stap verder willen gaan: doorgaan met gezond leven en hun gewicht op niveau houden. Een ext
Lees verder »

Bezoek Sonja Bakker Dieet

In the Spotlight