Complete Lijst met Diėten

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over 2Fase.nl

(50% aanbevolen)

2Fase.nl

Phase2 is een nieuwe veelbelovende methode. Phase2 is een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediėnten dat u helpt met afslanken en bij gewichtsbeheersing.

Dagelijks krijgt u via de voeding koolhydraten binnen. Koolhydraten komen onder andere voor in aardappelen, rijst, pasta, broodproducten, fruit, melkproducten, snoep en koek. Koolhydraten vormen de grootste energiebron voor het lichaam.

Phase2 verhoogt de vetverbranding. Dit betekent dat het lichaam meer energie haalt uit uw lichaamsvet in plaats van uit koolhydraten. De verbranding van uw lichaamsvet leidt tot gewichtsafname en helpt bij het krijgen van een strakkere taille. Phase2 kunt u naast uw reguliere voedingspatroon gebruiken. Een gezonde basisvoeding en voldoende bewegen helpen echter wel bij het versnellen van het afvalproces en bij gewichtsbeheersing.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Abtronic2Fase.nl

(50% aanbevolen)

Abtronic2Fase.nl

Bent u ook zo aan het schommelen met uw gewicht en wilt u nu afvallen en uw streefgewicht ook voorgoed behouden? Iedereen is weer bezig om een mooi strak lichaam te krijgen voor de zomer. U wilt toch ook het liefst weer al die kilo's er zo snel mogelijk af hebben? Het schoonheidsideaal is toch een mooi strak lichaam! Dan is de Abtronic + 2e Fase de beste oplossing voor u omdat het snel werkt. U hoeft zich niet meer uit te sloven in de sportschool en u hoeft geen maaltijden meer over te slaan.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AfslankToppers.nl

(50% aanbevolen)

AfslankToppers.nl

Een mooi slank lichaam wordt geassocieerd met gezondheid en succes. Door informatie in te winnen over afslanken en verantwoord gewichtsverlies heeft u een stap in de goede richting gezet.

Op AfslankToppers.nl vindt u informatie over diverse middelen die u helpen om snel en veilig dat mooie slanke lichaam te krijgen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Afvallen Met Nederland

(50% aanbevolen)

Afvallen Met Nederland

Afvallen met Nederland - fit, slank en gezond worden

Afvallen met het Afvallen met Nederland dieet. Gebaseerd op het eiwitdieet, zoals het Dr Frank dieet. Al vele mensen volgen deze afslankmethode.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BodyFirm

(50% aanbevolen)

BodyFirm

Bodyfirm is een superkrachtige afvalmethode op basis van 3 krachtige ingrediėnten. Na inname van de capsule zullen de ingrediėnten snel worden opgenomen in de bloedbaan waardoor deze snel hun werking kunnen uitoefenen op het lichaam.

Bodyfirm heeft een drievoudige werking zo helpt Bodyfirm de eetlust te onderdrukken, de energieverbranding te stimuleren en de vetverbranding te stimuleren. Deze drie positieve eigenschappen stimuleren het afvalproces.

De ingrediėnten in Bodyfirm zijn 100% natuurlijk waardoor de inname volledig veilig en verantwoord is. Bodyfirm helpt u zich meer energiek te voelen en ondersteunt het behoud van een gezond gewicht.

Body Firm is een 100% natuurlijke ondersteuning bij het beheersen van een optimaal gewicht. Met andere worden; als u snel en moeiteloos uw streefgewicht wilt bereiken is BodyFirm een fantastich middel om uw doel te halen.

De drie krachtige natuurlijke ingrediėnten werken als een voedingsketen op de thermogenische lichaamsfuncties die ze positief beļnvloeden. Eenvoudig gezegd; zorgt het voor een snelle energieverbranding van de in het lichaam opgeslagen reserves. Vetreserves worden aangesproken en de aanmaak van nieuw vetweefsel wordt drastisch vermindert.

Als we de drievoudige werking onder elkaar zetten krijgt u het volgende beeld:

1. Onderdrukt de eetlust
2. Thermogenische werking
3. Vetverlies

Op basis van dit gegeven gaat u zelf een stappenplan maken ;

1. Bepaal eerst uw streefgewicht.
2. Bepaal vervolgens de tijd waarin u dit wilt behalen.
3. Bepaal daarna welk dieet het beste bij u past. Tip: Kies niet iets extreems omdat u dan uw leven teveel omgooit.
4. Spreek met een vriend of vriendin af om dagelijks een wandeling te maken.
5. Gebruik 2 x daags 1 uur voor de maaltijd BodyFirm.

Doordat u vanaf de eerste dag ziet dat u gewicht verliest, blijft u gemotiveerd en weet u dat u uw streefgewicht gaat halen binnen de door u gestelde tijd.

BodyFirm maakt het makkelijk!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Detox Plus

(50% aanbevolen)

Detox Plus

* Verbrandt lichaamsvet en calorieėn
* Geeft je meer energie
* Zorgt voor betere stofwisseling
* Voert opgeslagen afvalstoffen af
* Reinigt en ontgift het lichaam


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over FitSlim

(40% aanbevolen)

FitSlim

Fitslim eiwitshakes zijn hoogwaardige eiwitshakes met een heerlijke vanille smaak welke dienen ter ondersteuning van een gezonde voeding en zijn geen vervanging van een complete maaltijd. De Fitslim shakes passen goed in een eiwitdieet maar kunnen ook naast de reguliere voeding gebruikt worden.

Inname van Fitslim eiwitshakes zal de honger gedurende de dag stillen waardoor u vanzelf minder zult gaan eten en afvallen gemakkelijker is vanwege de niet aanwezige honger. Afvallen met eiwitten is momenteel erg populair, Fitslim speelt hier goed op in. Gebruikt van de 2 Fitslim eiwitshakes per dag voorziet u van een groot deel van de dagelijkse behoefte aan eiwitten.

Afvallen met eiwitten is zo populair omdat het een gezonde manier van afvallen is. Een hoge inname eiwitten zorgt ervoor dat de vetverbranding omhoog gaat en tijdens het afvallen de spiermassa behouden blijft. Omdat het soms lastig is om een hoge inname eiwitten te bereiken uit de reguliere voeding is Fitslim een uitstekende oplossing om u dagelijks te kunnen voorzien van een hoge inname eiwitten. Ook wanneer u geen eiwitdieet volgt is het goed om uw reguliere voeding aan te vullen met de Fitslim eiwitshakes, dit zal uw afvalproces zeker bevorderen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Flinndal

(71.4% aanbevolen)

Flinndal

Flinndal is in 2005 aan een keukentafel in Haarlem opgericht. In het begin waren er slechts twee producten in het assortiment en twee medewerkers. Inmiddels beschikt Flinndal over een breed assortiment van voedingssupplementen naar keuze en een gezond gewicht lijn. Inmiddels heeft dit bedrijf ook ongeveer 40 personen in dienst. Openheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en plezier worden als belangrijkste cultuurwaarden bij Flinndal gehanteerd.

Flinndal helpt mensen het beste uit zich te halen. Er worden geen ongeloofwaardige oplossingen geboden, maar juist kleine simpele stappen, die mensen aantoonbaar vooruit helpen. De producten van Flinndal helpen mensen verantwoord en zonder al te veel moeite omgaan met hun gezondheid. Daarnaast wordt ook veel waarde gehecht aan persoonlijk contact. De medewerkers van de klantenservice luisteren graag naar klanten en geven ook heel graag antwoord op de vragen van klanten. Deze medewerkers zitten ook gewoon naast de directeur en productontwikkelaars en kunnen daardoor ook direct de wensen en suggesties van klanten meenemen en eventueel doorvoeren in de bedrijfsvoering.

De vitaminen en mineralen van dit bedrijf worden niet een plastic potje, maar in een handige zakje verpakt. Dit maakt het makkelijker om de tabletten en capsules te leveren via de brievenbus. Klanten hoeven dus niet thuis te zijn om hun bestelling in ontvangst te nemen. De zakjes zijn handig en hebben een zip sluiting, waardoor de tabletten en supplementen altijd luchtdicht verpakt zijn.

Flinndal besteed ook veel aandacht aan de service. Daarom beschikt dit bedrijf over een aantal klantvriendelijke voorwaarden. Dit bedrijf is altijd gratis bereikbaar, klanten hoeven geen verzendkosten te betalen en hebben recht op een 30 dagen retourstermijn.

De producten van Flinndal dragen op hun eigen manier bij aan het afslank proces. Deze producten zijn rijk aan eiwitten, stimuleren de vetverbranding, verminderen het honger gevoel en zorgen ervoor dat men niet te veel calorieėn binnen krijgt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over NewFigure

(75% aanbevolen)

NewFigure

NewFigure is een afslankbehandeling, waarbij u zowel kunt online afslanken als de afslankbehandeling in de praktijk kunt volgen. NewFigure helpt u met afslanken bij overgewicht om uw streefgewicht te behalen. Het afslanken zal verlopen door middel van een persoonlijk dieetplan opgesteld door NewFigure. Mensen die lijden aan obesitas of morbide obesitas zijn bij NewFigure aan het juiste adres om te kunnen afslanken. U staat als persoon centraal en zal door een professionele gewichtsconsulent worden behandeld. Heeft u medische klachten of slikt u medicatie, dan kunt u zonder problemen beginnen met het dieet van NewFigure. Uw huisarts kan van ons medische informatie krijgen omtrent NewFigure en de inhoud van het dieet.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Obesigard

(42.9% aanbevolen)

Obesigard

Obesigard helpt u gewicht te verliezen en langdurig op gewicht te blijven.

Omdat afvallen met Obesigard zo gemakkelijk gaat, zult u meer dan ooit gemotiveerd zijn en is het makkelijker om door te gaan tot u op uw streefgewicht zit. Daarna helpt Obesigard u om op uw streefgewicht te blijven.

Afvallen en vet verbranden op buik, billen en benen. De wetenschap staat niet stil en we weten steeds meer over obesitas en de oorzaken van overgewicht. Deze kennis van nu is gebruikt om een middel te ontwikkelen wat helpt bij het afvallen. Obesigard stimuleert het thermogenisch effect om meer en sneller vet te verbranden.

Obesigard zorgt ook dat u minder gaat eten door de eetlust te onderdrukken en het honger gevoel weg te nemen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Online SnelAfvallen

(50% aanbevolen)

Online SnelAfvallen

Wij van Online-snelafvallen.nl vinden het erg belangrijk dat u op een gezonde manier gewicht verliest. Hiermee bedoelen wij dat u gezond en voldoende moet blijven eten, voldoende moet bewegen en niet te snel moet afvallen. Een goede gezondheid van het lichaam is altijd van belang en moet ook tijdens het afvallen gehandhaafd worden. Beweging is ook belangrijk voor een gezond lichaam en vormt naast een gezond voedingspatroon de andere helft van het afvalproces.

Snel afvallen is natuurlijk fijn en wij helpen u ook graag om snel resultaat te bereiken. Echter té snel afvallen resulteert vaak in het bekende 'jojo-effect' wat betekent dat u nadat u veel bent afgevallen ook snel weer aankomt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zullen er daarom ook op toezien dat u niet té snel afvalt en kunnen u na het afvallen ook begeleiden bij het behoud van uw streefgewicht.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Paleo Dieet

(50% aanbevolen)

Paleo Dieet

The Paleo Diet™ - Live Well, Live Longer. : The Paleo Diet™

Live Well, Live Longer.

Paleo Dieet Boek


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Pure Garcinia Cambogia

(50% aanbevolen)

Pure Garcinia Cambogia

Pure Garcinia Cambogia, de succesformule op afslankgebied anno 2018!

Pure Garcinia Cambogia zorgt voor:

- Een tot 4x snellere vetverbranding
- Het blokkeren van overbodige vetopname
- Extra energie
- Het reduceren van hongergevoel
- Een beter humeur
- Bevordering van de spijsvertering
- Een natuurlijke wijze van afvallen


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over SuikerBlok.nl

(50% aanbevolen)

SuikerBlok.nl

Suikerblok helpt de inname van suiker te verminderen waardoor u gemakkelijk kunt afvallen en uw streefgewicht kunt bereiken. De natuurlijke ingrediėnten in Suikerblok tabletten remmen de behoefte aan zoete snacks waardoor u minder suiker binnen zult krijgen. Daarnaast remt Suikerblok ook de opname van een deel van de binnengekomen koolhydraten (suikers) in het lichaam.

Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat er minder suiker in het lichaam beschikbaar is voor energie. Het lichaam zal daardoor de vetreserves aanspreken voor energie waardoor de vetverbranding omhoog zal gaan en gewichtsverlies zal optreden.

Afvallen met Suikerblok is een gezonde en gemakkelijke manier van afvallen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Weight Watchers

(45.2% aanbevolen)

Weight Watchers

Weight Watchers Online: het meest efficiėnte en flexibele voedingsprogramma ooit.

Het nieuwe WeightWatchers Online is gebaseerd op recente wetenschappelijke kennis op het gebied van voeding en richt zich op de wijze waarop ons lichaam voeding verwerkt om daarmee succesvol af te slanken. Het online plan biedt meer dan 600 recepten en meer dan 50 workout demo's, interactieve hulpmiddelen en een persoonlijk schema.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over XL-S Medical

(50% aanbevolen)

XL-S Medical

XL-S Medical

XLS Medical, verlies tot 3x meer gewicht met de producten van XLS Medical door de drievoudige werking die het afvallen en de vetverbranding stimuleren!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 1 Dag Dieet

(50% aanbevolen)

1 Dag Dieet

Met dit 1 dag dieet kan je in 1 dag bijna 2 kilo afvallen! Je krijgt met dit dieet wel met een honger gevoel te maken dus je moet wel de doorzettingsvermogen in discipline hebben om dit dieet 1 dag vol te houden.

's Ochtends: Yoghurt. Een kopje koffie (zwart) of thee (zonder suiker) en ongeveer 2 bekers water. Je mag de rest van de ochtend een kopje koffie of thee drinken en water. Ook mag je 1 stuk fruit eten.
s’Middags: Yoghurt. 1 į 2 kopjes koffie (zwart) of thee (zonder suiker). Je mag de rest van de middag een extra kopje koffie of thee en je moet wederom weer water drinken. Ook mag je nog 1 stuk fruit.
s’Avonds: Als avond eten mag je een bak sla met rauwkost en yoghurt. En je mag nog een kopje koffie of thee.

Kortingscode Body en Fit
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 17 Dagen Dieet

(50% aanbevolen)

17 Dagen Dieet

Het 17 dagendieet is het bestsellerdieet van dit moment! Dr. Mike Moreno schreef maar liefst drie boeken om je gezond, snel en veilig te laten afvallen. Dr. Mike Moreno heeft een huisartsenpraktijk in San Diego en is initiatiefnemer van Walk with your Doc. Hij past zelf gezonde gewoontes toe op het gebied van eten en bewegen in zijn dagelijkse leven, en is ervan overtuigd dat iedereen dat zou moeten en kunnen doen. Hij is de bedenker van: Het 17 dagendieet.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 40 Punten Dieet

(50% aanbevolen)

40 Punten Dieet

40 Punten Dieet: op 40punten.nl kun je op een eenvoudige manier punten of calorieėn tellen. Dit tellen maakt je bewust van wat je eet en dat helpt je bij het afvallen. Je mag eten wat je wilt, maar blijf in het begin onder de 40 punten (1000 calorieėn).

Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 4everfit

(50% aanbevolen)

4everfit

Home - www.4everfit.nl

Home - www.4everfit.nl
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 7 Day Recharge

(50% aanbevolen)

7 Day Recharge

De 7 Day Recharge is een eigentijds vitaliteitsprogramma dat je helpt om meer energie, focus en geluk in je leven te realiseren. Zeven dagen lang ga je aan de slag met een combinatie van gezond eten, voldoende bewegen, ontspannen en leer je focussen op de zaken die voor jou echt belangrijk zijn.

Stap uit je comfort zone
If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you. Met de 7 Day Recharge stap je uit je comfortzone. In een week tijd word je uitgedaagd om je leefstijl onder de loep te nemen en nieuwe leefgewoontes te introduceren in je dagritme. Na de 7 Day Recharge ga je bewuster door het leven en is de kans groot dat je de nieuwe gewoontes ook zal voortzetten. Gezond leven en goed voor jezelf zorgen wordt een ‘daily business’!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over A Klinieken

(50% aanbevolen)

A Klinieken

A Klinieken - Dé kliniek voor Plastische en Cosmetische Chirurgie


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ABC Clinic Breda

(50% aanbevolen)

ABC Clinic Breda

Plastische en cosmetische chirurgie | ABC Clinic Breda

ABC Clinic Breda en Zoetermeer is gespecialiseerd in Botox, fillers, liposuctie, ooglidcorrectie en plastische chirurgie.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Accense

(50% aanbevolen)

Accense

Accense for personal care: producten voor body, beauty en gezondheid


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Acupuctuur Spijkenisse

(50% aanbevolen)

Acupuctuur Spijkenisse
Lees verder »