Complete Lijst met Diėten

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over 2Fase.nl

(50% aanbevolen)

2Fase.nl

Phase2 is een nieuwe veelbelovende methode. Phase2 is een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingrediėnten dat u helpt met afslanken en bij gewichtsbeheersing.

Dagelijks krijgt u via de voeding koolhydraten binnen. Koolhydraten komen onder andere voor in aardappelen, rijst, pasta, broodproducten, fruit, melkproducten, snoep en koek. Koolhydraten vormen de grootste energiebron voor het lichaam.

Phase2 verhoogt de vetverbranding. Dit betekent dat het lichaam meer energie haalt uit uw lichaamsvet in plaats van uit koolhydraten. De verbranding van uw lichaamsvet leidt tot gewichtsafname en helpt bij het krijgen van een strakkere taille. Phase2 kunt u naast uw reguliere voedingspatroon gebruiken. Een gezonde basisvoeding en voldoende bewegen helpen echter wel bij het versnellen van het afvalproces en bij gewichtsbeheersing.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Abtronic2Fase.nl

(50% aanbevolen)

Abtronic2Fase.nl

Bent u ook zo aan het schommelen met uw gewicht en wilt u nu afvallen en uw streefgewicht ook voorgoed behouden? Iedereen is weer bezig om een mooi strak lichaam te krijgen voor de zomer. U wilt toch ook het liefst weer al die kilo's er zo snel mogelijk af hebben? Het schoonheidsideaal is toch een mooi strak lichaam! Dan is de Abtronic + 2e Fase de beste oplossing voor u omdat het snel werkt. U hoeft zich niet meer uit te sloven in de sportschool en u hoeft geen maaltijden meer over te slaan.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AfslankToppers.nl

(50% aanbevolen)

AfslankToppers.nl

Een mooi slank lichaam wordt geassocieerd met gezondheid en succes. Door informatie in te winnen over afslanken en verantwoord gewichtsverlies heeft u een stap in de goede richting gezet.

Op AfslankToppers.nl vindt u informatie over diverse middelen die u helpen om snel en veilig dat mooie slanke lichaam te krijgen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Afvallen Met Nederland

(50% aanbevolen)

Afvallen Met Nederland

Afvallen met Nederland - fit, slank en gezond worden

Afvallen met het Afvallen met Nederland dieet. Gebaseerd op het eiwitdieet, zoals het Dr Frank dieet. Al vele mensen volgen deze afslankmethode.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Alcachofa de Laon

(50% aanbevolen)

Alcachofa de Laon

Alcachofa de Laon, tot 10 kilo afvallen in een week tijd! U wilt u afvallen maar heeft u geen tijd om naar de sportschool te gaan? Dat is geen probleem. Alcachofa de Laon: een nieuwe manier van afvallen in een mum van tijd!

De voordelen van Alcachofa de Laon:
- Eerste resultaat binnen 3 dagen.
- Stilt de honger en bevordert de vetverbranding.
- Alcachofa de Laon ingrediėnten zijn 100% natuurlijk

Kortom u wilt snel afvallen dan is Alcachofa de Laon de manier om dit snel en eenvoudig te doen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Atkins Dieet

(66.7% aanbevolen)

Atkins Dieet

Het Atkins Dieet is een wetenschappelijk bewezen voedingsstrategie voor gewichtsbeheersing en een betere gezondheid gebaseerd op een koolhydraatbeperkte voeding. Deze voedingsstrategie van Atkins benadrukt voedzame koolhydraten als onderdeel van een uitgebalanceerd maaltijdplan dat verschillende eiwitten en goede vetten bevat, terwijl de hoeveelheid koolhydraten die het meeste invloed op de bloedsuiker hebben, wordt beperkt.

Het Atkins Dieet is eigenlijk geen dieet, maar een levenslange voedingsfilosofie, die zich richt op de consumptie van voedzame, onbewerkte levensmiddelen en vitamine/mineralen supplementen. Bovendien beperkt Atkins de hoeveelheid bewerkte/geraffineerde koolhydraten (die meer dan 50 procent van de voeding van vele mensen uitmaken), zoals levensmiddelen met veel suiker, brood, pasta, cereals en zetmeelrijke groente. Naar schatting 20 miljoen mensen over de hele wereld zijn met deze voedingsfilosofie begonnen sinds Dr. Atkins' Dieetrevolutie in de jaren zeventig van de vorige eeuw verscheen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Be In Shape Eiwitdieet

(50% aanbevolen)

Be In Shape Eiwitdieet

Val kilo's af, zonder moeite

Gezond, verantwoord en snel afvallen! Of je nou vijf kilo, tien kilo of meer dan twintig kilo te zwaar bent: je hoeft niet langer gebukt te gaan onder je overgewicht.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bional

(50% aanbevolen)

Bional

Bional helpt bij overgewicht en afslanken. De producten verminderen het hongergevoel, helpen bij reiniging van de darmen en ondersteunen de vetstofwisseling.

Er bestaat Bional Silhouet, Bional IdeaalGewicht en Bional Appelslank Xtra
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BodyFirm

(50% aanbevolen)

BodyFirm

Bodyfirm is een superkrachtige afvalmethode op basis van 3 krachtige ingrediėnten. Na inname van de capsule zullen de ingrediėnten snel worden opgenomen in de bloedbaan waardoor deze snel hun werking kunnen uitoefenen op het lichaam.

Bodyfirm heeft een drievoudige werking zo helpt Bodyfirm de eetlust te onderdrukken, de energieverbranding te stimuleren en de vetverbranding te stimuleren. Deze drie positieve eigenschappen stimuleren het afvalproces.

De ingrediėnten in Bodyfirm zijn 100% natuurlijk waardoor de inname volledig veilig en verantwoord is. Bodyfirm helpt u zich meer energiek te voelen en ondersteunt het behoud van een gezond gewicht.

Body Firm is een 100% natuurlijke ondersteuning bij het beheersen van een optimaal gewicht. Met andere worden; als u snel en moeiteloos uw streefgewicht wilt bereiken is BodyFirm een fantastich middel om uw doel te halen.

De drie krachtige natuurlijke ingrediėnten werken als een voedingsketen op de thermogenische lichaamsfuncties die ze positief beļnvloeden. Eenvoudig gezegd; zorgt het voor een snelle energieverbranding van de in het lichaam opgeslagen reserves. Vetreserves worden aangesproken en de aanmaak van nieuw vetweefsel wordt drastisch vermindert.

Als we de drievoudige werking onder elkaar zetten krijgt u het volgende beeld:

1. Onderdrukt de eetlust
2. Thermogenische werking
3. Vetverlies

Op basis van dit gegeven gaat u zelf een stappenplan maken ;

1. Bepaal eerst uw streefgewicht.
2. Bepaal vervolgens de tijd waarin u dit wilt behalen.
3. Bepaal daarna welk dieet het beste bij u past. Tip: Kies niet iets extreems omdat u dan uw leven teveel omgooit.
4. Spreek met een vriend of vriendin af om dagelijks een wandeling te maken.
5. Gebruik 2 x daags 1 uur voor de maaltijd BodyFirm.

Doordat u vanaf de eerste dag ziet dat u gewicht verliest, blijft u gemotiveerd en weet u dat u uw streefgewicht gaat halen binnen de door u gestelde tijd.

BodyFirm maakt het makkelijk!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Carbuloss

(25% aanbevolen)

Carbuloss

Slechte koolhydraten bevatten geen gezonde vezels en worden snel door het lichaam opgenomen. Deze snelle opname van suikers in de bloedsomloop verhoogt de bloedsuikerspiegel aanzienlijk. Voedselsoorten die slechte
koolhydraten bevatten, zijn onder andere wit brood, aardappelen, rijst en gedroogd of gekonfijt fruit. Het zijn deze overtollige koolhydraten —en enkel deze — die met behulp van Carbuloss worden geėlimineerd! Het bevat een aantal bewezen en veilige ingrediėnten die er specifiek op gericht zijn om koolhydraten te blokkeren en zodoende de vorming van lichaamsvet te voorkomen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Citroensapkuur

(60% aanbevolen)

Citroensapkuur

De Citroensapkuur is een vorm van vasten. Vasten is het zich geheel of gedeeltelijk onthouden van eten of drinken. Het begrip vasten bestaat al sinds de mensheid; vrijwel alle culturen en religies kennen een vorm van vasten als een manier om het inwendige te reinigen, in balans te komen, weerstand tegen ziekten te verhogen en discipline te bouwen. Wanneer dieren zich fysiek niet in orde voelen, stoppen zij acuut met eten. Ook bij kleine kinderen is dat instinct aanwezig. Het is een heel natuurlijk verschijnsel; door de spijsverteringsorganen te laten rusten, kan het lichaam alle energie richten op de bestrijding van ziektes. Tegenwoordig wordt er aan vasten ook een kosmetische betekenis toegekend. Bijvoorbeeld overgewicht en cellulites worden door een vastenperiode effectief tegen gegaan.

De Citroensapkuur is ontwikkeld door Stanley Burroughs uit Hawaļ. Reinigen met de Citroensapkuur is niet alleen eenvoudig, maar ook verrassend effectief zoals talloze getuigenissen al hebben bewezen.

De kracht van de Citroensapkuur ligt in de effectiviteit op korte termijn; in een zeer korte periode wordt uw hele lichaam zéér grondig gereinigd. Bovendien voelt u zich, nog lang nadat u de kuur gevolgd hebt, beter dan ooit!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Detox Plus

(50% aanbevolen)

Detox Plus

* Verbrandt lichaamsvet en calorieėn
* Geeft je meer energie
* Zorgt voor betere stofwisseling
* Voert opgeslagen afvalstoffen af
* Reinigt en ontgift het lichaam


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dieetpleister

(50% aanbevolen)

Dieetpleister

Dieetpleisters of Hollywood Patch Afslankpleisters zijn volgens de leverancier geschikt om te gebruiken als afslankmethode. De afslankpleisters moeten dagelijks worden verwisseld. De dieetpleisters moet je volgens de voorschriften op een arm, been of rond je middel platten. De afslankpleisters zorgen er volgens voor dat je in een maand tijd bijna 10 kilo afvalt. Het mooie is dat je er niets voor hoeft te doen, geen sport, geen streng eetpatroon. Je valt af terwijl je slaapt, tv kijkt, eet, bij alles wat je doet, 24 uur per dag. Het gewichtsverlies gaat de hele dag door!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over DieetPro

(25% aanbevolen)

DieetPro

Dieet Pro is op dit moment razend populair in drogisterijen en gezondheidswinkels. Dieet Pro is een shake van 79 kcal dat nagenoeg vrij is van koolhydraten, vet en suiker. Ook uniek aan Dieet Pro is het gebruik van een speciaal soort langzaam verteerbaar eiwit genaamd micellar caseļne gecombineerd met de stof L-carnitine.

Een pot Dieet Pro van 500 gram bevat maar liefst 22 doseringen en is verkrijgbaar in de 4 heerlijke smaken aardbei, banaan, chocolade en vanille.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over FatBurner

(50% aanbevolen)

FatBurner

Drogisterij.net - Beste FatBurner
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over FitSlim

(40% aanbevolen)

FitSlim

Fitslim eiwitshakes zijn hoogwaardige eiwitshakes met een heerlijke vanille smaak welke dienen ter ondersteuning van een gezonde voeding en zijn geen vervanging van een complete maaltijd. De Fitslim shakes passen goed in een eiwitdieet maar kunnen ook naast de reguliere voeding gebruikt worden.

Inname van Fitslim eiwitshakes zal de honger gedurende de dag stillen waardoor u vanzelf minder zult gaan eten en afvallen gemakkelijker is vanwege de niet aanwezige honger. Afvallen met eiwitten is momenteel erg populair, Fitslim speelt hier goed op in. Gebruikt van de 2 Fitslim eiwitshakes per dag voorziet u van een groot deel van de dagelijkse behoefte aan eiwitten.

Afvallen met eiwitten is zo populair omdat het een gezonde manier van afvallen is. Een hoge inname eiwitten zorgt ervoor dat de vetverbranding omhoog gaat en tijdens het afvallen de spiermassa behouden blijft. Omdat het soms lastig is om een hoge inname eiwitten te bereiken uit de reguliere voeding is Fitslim een uitstekende oplossing om u dagelijks te kunnen voorzien van een hoge inname eiwitten. Ook wanneer u geen eiwitdieet volgt is het goed om uw reguliere voeding aan te vullen met de Fitslim eiwitshakes, dit zal uw afvalproces zeker bevorderen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Flinndal

(71.4% aanbevolen)

Flinndal

Flinndal is in 2005 aan een keukentafel in Haarlem opgericht. In het begin waren er slechts twee producten in het assortiment en twee medewerkers. Inmiddels beschikt Flinndal over een breed assortiment van voedingssupplementen naar keuze en een gezond gewicht lijn. Inmiddels heeft dit bedrijf ook ongeveer 40 personen in dienst. Openheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en plezier worden als belangrijkste cultuurwaarden bij Flinndal gehanteerd.

Flinndal helpt mensen het beste uit zich te halen. Er worden geen ongeloofwaardige oplossingen geboden, maar juist kleine simpele stappen, die mensen aantoonbaar vooruit helpen. De producten van Flinndal helpen mensen verantwoord en zonder al te veel moeite omgaan met hun gezondheid. Daarnaast wordt ook veel waarde gehecht aan persoonlijk contact. De medewerkers van de klantenservice luisteren graag naar klanten en geven ook heel graag antwoord op de vragen van klanten. Deze medewerkers zitten ook gewoon naast de directeur en productontwikkelaars en kunnen daardoor ook direct de wensen en suggesties van klanten meenemen en eventueel doorvoeren in de bedrijfsvoering.

De vitaminen en mineralen van dit bedrijf worden niet een plastic potje, maar in een handige zakje verpakt. Dit maakt het makkelijker om de tabletten en capsules te leveren via de brievenbus. Klanten hoeven dus niet thuis te zijn om hun bestelling in ontvangst te nemen. De zakjes zijn handig en hebben een zip sluiting, waardoor de tabletten en supplementen altijd luchtdicht verpakt zijn.

Flinndal besteed ook veel aandacht aan de service. Daarom beschikt dit bedrijf over een aantal klantvriendelijke voorwaarden. Dit bedrijf is altijd gratis bereikbaar, klanten hoeven geen verzendkosten te betalen en hebben recht op een 30 dagen retourstermijn.

De producten van Flinndal dragen op hun eigen manier bij aan het afslank proces. Deze producten zijn rijk aan eiwitten, stimuleren de vetverbranding, verminderen het honger gevoel en zorgen ervoor dat men niet te veel calorieėn binnen krijgt.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Forte Pharma

(50% aanbevolen)

Forte Pharma

Forte Pharma
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Fytostar

(50% aanbevolen)

Fytostar

Fytostar biedt een uitgebreid gamma voedingssupplementen met krachtige, hoogwaardige gezondheidsformules. Door zijn uitzonderlijke kwaliteit is Fytostar het uitgelezen gamma voor wie zijn gezondheid goed wilt ondersteunen en behouden.

Fytostar heeft voor vrijwel elk probleem een effectieve oplossing. De producten onderscheiden zich door geselecteerde ingrediėnten, hoge doseringen en bijzondere toevoegingen voor een optimaal resultaat. Door de synergie van de natuurlijke bestanddelen, helpt Fytostar snel en goed.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Groene Koffie

(50% aanbevolen)

Groene Koffie

Groene koffie is inmiddels één van de meest verkochte afslankproducten in Nederland en Belgiė. Wereldwijd kampen steeds meer en meer mannen en vrouwen met overgewicht. Overgewicht is niet enkel ongezond, maar sommigen voelen zich hierdoor onzeker of zitten niet goed in hun vel. Dus blijf niet bij de pakken zitten en start vandaag met de geoptimaliseerde Green coffee formule van Groene Koffie 1500.

Groene Koffie is een 'geneesmiddelvrij’ voedingssupplement dat is ontwikkeld uit een mengsel van krachtige kruidenextracten. De ingrediėnten van dit product zijn zorgvuldig geselecteerd in verschillende landen van de wereld om dit unieke en geheel natuurlijke voedingssupplement samen te kunnen stellen.

Wil jij eigenlijk wel weten hoe Green Coffee Bean Max je helpt om af te vallen? Wij weten het! De vetopname van je lichaam wordt verlaagd door de groene koffiebonen. Je lever verwerkt het vet nu sneller. Je lichaam wordt gereinigd door de antioxidanten. De doorbloeding wordt bevorderd. Door de Green Coffee Bean Max krijg je ook een iets hogere lichaamstemperatuur en daardoor verbrandt je lichaam meer vetten. Een natuurlijke stof die erin zit is Chlorogeenzuur. Deze stof verlaagt de vrijlating van glucose in je bloed hierdoor maak je minder vetten aan.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over HerbaLife

(66.7% aanbevolen)

HerbaLife

Gewichtbeheersing betekent niet alleen het bereiken van een streefgewicht, het betekent ook meer zelfvertrouwen, uzelf kunnen zijn en meer controle op uw leven.

Het persoonlijke gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife, is samengesteld met uw leefstijl en behoeften als basis.

Onze formules zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In combinatie met lichaamsbeweging en water drinken kan de kernvoeding van Herbalife dč oplossing zijn voor succesvolle gewichtbeheersing.

De Onafhankelijk Herbalife Distributeur speelt een belangrijke rol bij het bereiken van uw streefgewicht en andere doelstellingen. Hij/zij stelt een persoonlijk voedingsplan op met uw persoonlijk hoeveelheid proteļne. Hierdoor komt en blijft u in vorm. Alle berekeningen worden voor u gedaan en u krijgt de oplossing waarnaar u op zoek was zo aangereikt.

Neem de volgende stap in de rest van uw leven; voel u goed en zie er goed uit!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Lipo 13

(33.3% aanbevolen)

Lipo 13

De naam van de krachtige afslankformule Lipo-13 is gebaseerd op haar 13 unieke en volledig natuurlijke ingrediėnten. Deze ingrediėnten werken samen en vormen een synergie. Dit garandeert snel en veilig gewichtsverlies bij mannen en vrouwen van alle leeftijden die willen afslanken aan hun buik, heupen, billen of dijen!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over ModiFast

(91.7% aanbevolen)

ModiFast

Heeft u serieuze plannen om af te vallen? Dan is de Modifast Methode iets voor u. De Modifast Methode bestaat uit :

[b]Modifast Intensive[/b]
Complete maaltijden in poedervorm met een minimum aan calorieėn om serieus af te vallen.

[b]Modifast Control[/b]
Maaltijdvervangende producten voor gewichtscontrole.

Modifast Intensive levert per dag (drie zakjes) slechts +/- 500 kcal, maar bevat wel alle, voor het lichaam noodzakelijke, voedingsstoffen. U verliest dus snel gewicht, terwijl u toch gewoon actief kunt blijven.

Via Modifast.nl kun je niet rechtstreeks producten bestellen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over NachtSlank

(50% aanbevolen)

NachtSlank

Waarom NachtSlank?
Nachtslank helpt om af te slanken, omdat het 's nachts de vetverbranding bevordert en de opname van vet door het lichaam vermindert, als het lichaam geen voedsel te verwerken krijgt. NachtSlank is samengesteld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Wat doet NachtSlank?
Het lichaam is overdag druk om de dagelijkse voeding te verwerken. Daarom is Nachtslank ontwikkeld. Het helpt de hele nacht. Terwijl u slaapt stimuleert NachtSlank ongemerkt de vetverbranding. Het vermindert bovendien de opname van vet door het lichaam.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over NewFigure

(75% aanbevolen)

NewFigure

NewFigure is een afslankbehandeling, waarbij u zowel kunt online afslanken als de afslankbehandeling in de praktijk kunt volgen. NewFigure helpt u met afslanken bij overgewicht om uw streefgewicht te behalen. Het afslanken zal verlopen door middel van een persoonlijk dieetplan opgesteld door NewFigure. Mensen die lijden aan obesitas of morbide obesitas zijn bij NewFigure aan het juiste adres om te kunnen afslanken. U staat als persoon centraal en zal door een professionele gewichtsconsulent worden behandeld. Heeft u medische klachten of slikt u medicatie, dan kunt u zonder problemen beginnen met het dieet van NewFigure. Uw huisarts kan van ons medische informatie krijgen omtrent NewFigure en de inhoud van het dieet.
Lees verder »